Xtz, мила може би пък е добре да пуснеш твоята карта, за да видим такъв партньор ли ти е писан. Аз също съм имала проблем с Риби, обаче въпреки всичко много си го харесвах и сега ми липсва с невероятните си интерпретации (след всеки скандал, вече имаше нова теория за реакциите си), начина по който се радваше, когато аз оправдавах "щуротиите му" и наистина ме забавляваше много.
Отвъд манипулациите му (той сам и себе си манипулираше и в такива филми се вкарва) енергийно го усещах много добре - и двамата имаме много земя и вода и съвпад негова Луна, мое Слънце, някак съвсем добре си бяхме двамата, докато не се намесеше външния свят, тогава вече нещата толтално се объркваха.
Той го кара на интуиция и емоции и може да е приятел, с хитреци, които тотално го използват, само защото им е силна енергията и той се чувства добре с тях. Никакви обективни съждения и мен ми стана ясно, че цял живот аз ще трябва да го пазя аз, дори работа не може да си избере подходяща, няма едно правилно рационално решение, като си хареса нещо е като малко дете. Наблюдавала съм го как вижда шал на свой приятел, светват му очичките и на следващия ден си купува подобен шал, но абсолютно не е осъзнал, защо му е дошло това желание и защо е извършил това действие. Аз ям и той яде, аз спирам и той спира, негов приятел заминава за Будапеща и той заминава за Будапеща (подробно обаче ми бе обяснено, че го е планирал отдавна и бе толкова доволен от гениалното си хрумване).
И така с всичко, и като си хареса някой няма мърдане, обич, та обич. И най-важното и ти трябва тотално да го обичаш и подкрепяш, защото иначе просто не искат да живеят. И постоянно му трябват емоции.
Но в моя хороскоп е показано, че точно такъв тип мъже харесвам и ще ми се падат. И верно аз като козирог, който винаги е притеснен и работещ, такъв мъж допълнително го мотивира за работа и определено се грижи за качеството на храната и почивките, нещо, което за мен няма значение, защото си почивам работейки, обаче той трябва да е на море, с вода, да има добър алкохол около него.... ценител на удоволствията в живота. Иначе работя главно с мъже Стрелци и Лъвове, Рибите ги пазим да ни вдъхновяват, защото нямат граници, а ние сме приложителите на "невъзможните" им вдъхновения. Но не мога да оцелея сама с него, ако нямам екип, с който да се изкарват пари. Имам Венера в Риби в секстил с Нептун (Козирог) и тригон с Плутон (Скорпион).