само съзрях "харчене" и си викам "ухааа тема като за мен"
мисля, че бих могла да заявя, че при мен парите са едно текучество. Често харча без да има причина или когато това не е желателно. Често сметките ми не излизат правилно и се усещам, че понякога прекалявам. Ако кажа, че съм шопинг маниачка... не точно обратното, не обичам претъпкани молове, селяндурски пазарища, лъскави магазинчета. Не ми пука дали нося дънки за 300лв. или за 15, никога не ми е било болно дали телефона ми има камера или Интернет. Може би защото Венера все пак е в Козирог гледам да са ужким разумни покупки, но тъй като е в лекаа квадратура към Юпитер май само си мисля, че покупките ми са разумни.
Ако пък намеся рибешката луна в 5-ти и водния Юпитер в 1-ви ще е излишно да кажа, че съм си от бохемите. Заведения, кръчми, паланки, почивки, пътувания, мотори, коли, палатки... и на стоп може ама трябва да е изключително изключение - не ми е по вкуса :rolleyes:
Хазарт не играя - малко като онзи виц дето един се молил на господ "Господи, нека да спечеля от тото-то... и дето Господ го нахокал - вземи и пусни един фиш, бе!". Тото според мен си е хазарт с държавата, но пък ако съм честна мисля, че ми върви в разни такива игри... печелила съм от томболи и то не веднъж

Мисля, че широките пръсти са именно по Венера и Юпитер (квадратура ся, как ще си направят сметка), после и широко скроената Луна, но не на последно място един малефик по отношение финанси уран във втори (които е би трябвало да е упр. на 5-ти, но все по-често си мисля, че именно оста водолей/лъв ми е интесептирана - друг път ще пиша за това). Май за Уран в това положение е валидно "от където дошли, там отишли". И после мрънкам защо не ми върви в класическите работи - 8 часа, твърда заплата... ами няма как да стане. Явно трябва да се обърне внимание на секстила му с Венерка...

а иначе мисля, че сред пестеливите знаци са рак и дева.