Здравей Гост

xxx

• 25 Отговора
  • 3050 Прегледи
*

Vision

• 3523

Ха, добър ден! Чак сега се зачетох, че в заглавието на темата съм добавила едно грешноПисно Т... Не ме бива без редактор в писането... А Шефовете на Форума така и не ни сложиха спел чек...  :rakeattack: :confuse3:

Простете за поредната пред 24то Майска излагация. :-[

ти пък..на някой по сто пъти им казват че пишат някоя дума грешно и не могат да разберат, а ти за една случайна грешка се самобичуваш.. :rolleyes:

да се изкажа по темата- имам к2 във везни, с уран и лилит вътре в съвпад, а венера ми е в 12-ти дом, в лъв, в съвпад със слънцето и юлв..никога досега не съм спестявала, дори до преди година бях с две кредитни карти и овърдрафт- похарчени до шушка..обаче като взе да наближава сатурн к2 се стегнах, постепенно си върнах всички заеми и от тогава съм на +..гледам да имам някакви за черни дни /или за бели/ и пак харча всичко, но от събраното, което ми остава, разполагам се според чергата..разбира се това ''стягане'' не е само от сатурн, а заради промяната в обстоятелствата..сега съм сама и мога да разполагам с парите си..преди имаше много непредвидени харчове за лекарства и т.н...обичам да правя подаръци..сега обект на подаряване са предимно племенниците, така се радват като им налучкам вкуса, а то не е трудно все още- дрехи и аксесоари с пеперуди и принцеси в розово-лилавата гама, или анимационни герои от най- актуалните филмчета по Картуун-а..и няма празно, търкалят се от радост, а на мен ми е гот..може би си купувам и аз радост така, но какво пък, нали всички сме щастливи.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

ana125

• *
  • 141
И аз съм по харченето... Често за съвсем ненужни неща... Много обичам и да правя подаръци и да радвам хората около себе си. Тва да видя някой да му блестят очите и аз да съм причината за това (па макар и с материален подарък) за мен е голяма награда! :blink:

Стиснат период съм имала само при транзит на Сатурн върху Слънцето ми във Водолей и тогава разбрах, че колкото по ги мислиш и им трепериш на парите и бройкаш стинките, те толкова по не идват.

Като се замисля, мразя да харча само пари, които са ми за черни дни. Те са ми неприкосновени.

Изобщо - както материално, така и чисто психологически, аз си имам едни малки оазиси, които никой не може да ми докосне и се добирам до тях в краен случай при нужда за оцеляване.

Юпитер ми е добре поставен. Венера ми е тежко ранена от Уран и Плутон, подават й рамо обаче Марс и Нептун. Но все пак е уязвима, което се е оказвало болезнено в личните ми отношения, но с пари никога не съм имала сериозни проблеми (да чукна на дърво).

НЯМА ПО-СТИСНАТ ОТ МЪЖА РАК И КОЗИРОГ!

има, има :) - мъж телец, ужасни са!!!

Стига бе , те нали са като близнаците и стрелците-знаци на веселието.... ;D
[/quote]

аз нямям такива наблюдения.. :)
толкова са практични, побъркващо практични и стиснати :)
разбира се винаги има изключения, но това са мъжете които трудно понасям. (може би понеже съм везна с асц водолей, не знам..)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
на к2 имам козирог, в дома се намират уран, нептун и сатурн, слв във водолей - с широки пръсти съм, не съм скръндза

имам наблюдение върху юлв във втори и слънце там - нито стотинка отгоре никога, крие си и яденето

И едно допълнение възела в телец....Там сметкаджийството и алчността нямат равни.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

;D Рак - стиснати, Дева - пестеливи, Козирог - стиснати и пестеливи  ;D ;D ;D /или силно акцентирани такива в натала/ - но си имат мотивация. Рибата и тя скръндза, ма се прави на пестелива, суха пара няма да ти даде, но ще похарчи цяло състояние за да те нахрани и напои  ;D. Скорпиона - и той сниснат ама не знае защо, като му изперкат чивиите, всичко ще похарчи на инат, явно сниснат от инат. Телетата - пестят, за да ги похарчат грандиозно навярно с финес и много лукс. За въздушните и огнените - нямам много наблюдения. А аз като Коза, колкото повече имам, толкова повече стискам /за това нямам де/, а колкото по-малко имам - всичко опуквам до стотинка и се успокоявам, казвайки си утре ще мисля, има Господ на този свят, малко и той да мисли за мен  ;D.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Чак сега намерих друга тема - същата ;D

С по-възвишено заглавие, от Меригадже, има хубави постове:

Пестеливост и разточителност
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2942.0.html

Аз много харесвам , това , че има стари теми...,които са близки...Въобще обичам архивите... ;D
Така можеш да видиш и еволюционния процес на натива , както и противоречията...Нищо те е по-хубаво от конструктивната и критична мисъл...,като казвам критична визирам онази , която анализира , мотивира , детайлно борави и изследва... ;D
Всичко е наред в този смисъл... ;)
А по въпроса със заглавието не го намирам за по-възвишено , а за ясно , сбито и точно... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците