Здравей Гост

Нощно и дневно раждане

• 21 Отговора
  • 2543 Прегледи
Нощно и дневно раждане
« -: Май 22, 2011, 05:21:28 pm »
Добро неделно утро на всички!

Може би, защото днес е Слънчевия ден (SUN day :):) ) много ме занимава темата за нощните и дневните раждания.

1. Правили ли сте си експеримента да проверявате дали наистина хора родени през нощта (по дефиниция Слънце в 1,2,3,4,5,6, дом) са управлявани от Луната - знакът на Луната определя житейските им премеждия.

2. Възможните разположения на Слънцето и Луната са - нощно раждане Луна над хоризонт, Слънце под хоризонт, Луна и Слънце под хоризонт, дневно - Луна и Слънце над хоризонт, Слънце над хоризонт, Луна под хоризонт. Имате ли някакви наблюдения за вашия хороскоп и тези на ваши приятели.

Лично аз съм забелязала, че при Слънце под хоризонта и Луна над, Луната наистина е доста по-силен индикатор, дори знакът и е по-видим във външния вид и другото ми наблюдение е, че при Сл и Лн под хоризонт и изгряваща планета - пример меркурий, човекът е изключително Меркуриански и работи неща свързани с пресата и публикациите.

Също друг мой приятел - Луна, Сл под хоризонт, стелиум в Козирог и упр на асц в Козирог, винаги е бил в някакъв тип администрация - като Студент прецедател Студентски съвет, сега администрира съюза на една професионална организация, не иска да си работи по специалността.

Re:Нощно и дневно раждане
« Отговор #1 -: Май 22, 2011, 05:44:45 pm »
При мен също важат твоите наблюдения. Имам Слънце във Водолей в 1-ви дом, Луна в Стрелец на МС и в съвпад с У1 Уран. Дали защото Луната е най-високо в картата, или и заради съвпада с У1, хората ме класифицират като Стрелец при първия си контакт с мен. Чак на второ четене им хрумва Водолей или Везни (имам стелиум във Везни).

« Отговор #2 -: Май 22, 2011, 06:04:42 pm »
здрасти Мирабела :)
а животът ти по Стрелешки ли се развива или Водолей? Стрелците, поне до колкото аз имам наблюдения са доста по емционални, открити и вдъхновени (вкл. им идват едни уникални идеии, все едно божество им ги е внушило) от въздушните знаци (които перфектно обработват информация, но никога не съм видяла, нещо сами да измислят, за разлика от самостоятелните огнени знаци).

*

Vision

• 3523
« Отговор #3 -: Май 22, 2011, 07:01:24 pm »
Добро неделно утро на всички!

Може би, защото днес е Слънчевия ден (SUN day :):) ) много ме занимава темата за нощните и дневните раждания.

1. Правили ли сте си експеримента да проверявате дали наистина хора родени през нощта (по дефиниция Слънце в 1,2,3,4,5,6, дом) са управлявани от Луната - знакът на Луната определя житейските им премеждия.

2. Възможните разположения на Слънцето и Луната са - нощно раждане Луна над хоризонт, Слънце под хоризонт, Луна и Слънце под хоризонт, дневно - Луна и Слънце над хоризонт, Слънце над хоризонт, Луна под хоризонт. Имате ли някакви наблюдения за вашия хороскоп и тези на ваши приятели.

Лично аз съм забелязала, че при Слънце под хоризонта и Луна над, Луната наистина е доста по-силен индикатор, дори знакът и е по-видим във външния вид и другото ми наблюдение е, че при Сл и Лн под хоризонт и изгряваща планета - пример меркурий, човекът е изключително Меркуриански и работи неща свързани с пресата и публикациите.

Също друг мой приятел - Луна, Сл под хоризонт, стелиум в Козирог и упр на асц в Козирог, винаги е бил в някакъв тип администрация - като Студент прецедател Студентски съвет, сега администрира съюза на една професионална организация, не иска да си работи по специалността.

на мен и слънце и луна са ми над хоризонта, меркурий ми е на асц., в дева и съм работила много меркуриеви неща /мц в близнаци също/.. много често са ме бъркали с риба /предполагам заради слънцето в 12-ти дом/, но за най- голям и приятен комплимент приемам като ми кажат, че гледам като скорпион /плутон в първи дом/.. :haha:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4 -: Май 22, 2011, 07:05:25 pm »
здрасти Мирабела :)
а животът ти по Стрелешки ли се развива или Водолей? Стрелците, поне до колкото аз имам наблюдения са доста по емционални, открити и вдъхновени (вкл. им идват едни уникални идеии, все едно божество им ги е внушило) от въздушните знаци (които перфектно обработват информация, но никога не съм видяла, нещо сами да измислят, за разлика от самостоятелните огнени знаци).

Мисля, че и двете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Май 22, 2011, 07:45:22 pm »
Тази тема ми се струва дъвкана , разтърсете се с търсачката ще намерите доста писано по нея.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #6 -: Май 22, 2011, 07:48:29 pm »
почти винаги като съм се закачала и задавам въпроси за отгатване на зодията ми,ме слагат за Водолейка ,
другите опции са Овен и Риба .

Слънце и Луна над хоризонта във Везни, Дева .
Досега съм се занимавала с творчество ,от сухите материи и писането съм забелязала,че закърнявам,идват ми скучни* ,не виждам движение и страст в тях . Явно изявата за мен трябва да е отчетлива,за да е изява,да има напрежение . (трябвало е да стана спортист ..или общ работник  ;D)
 Хаотична в писането,желанията,мотивацията и изобщо всичко ..
но нямам никакви планети във Водолей   :unsure: (само северен възел)

* сега се замислих за определението скучни * .Важи май само за писането ,докато всякакъв друг тип суха материя ми идва тежка,трудна,кармична ( ;D)
« Последна редакция: Май 22, 2011, 11:31:28 pm от жълтолилава »

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Май 22, 2011, 08:45:51 pm »
Слънце и Луна са под хоризонта (2 дом) във Водолей. А съм напълно екстровертна, обществена и колективна личност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Май 22, 2011, 08:51:29 pm »

Нощно раждане съм, с екзалтирало Слънце под хоризонта и Луна на трон над хоризонта.
Не мога да кажа кое светило се изразява по-силно, по-скоро следват принципа "разделяй и владей" едно спрямо друго.  ;D
На външен вид повече се определям и ме определят като лунен типаж, влиянието на Рак е оставило силен отпечатък както върху излъчването, така и върху физическата структура. Най-уязвимите от здравословна гледна точка органи също са свързани със знака Рак, не с Овен. С този акцентиран Овен никога не съм страдала от мигрена и главоболия, нито често ми се случва да си наранявам главата (да чукна на дърво  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #9 -: Май 22, 2011, 09:43:40 pm »
Обедно раждане

;D

Сутрешно раждане, на разсъмване ;D - Слънце и СЛВ под хоризонта, Луна над, единствената във воден знак и си работя по дома, в който попада и управлява
мисля, че никак нямам Лунен тип излъчване или визия, но това си е само мое виждане ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Май 22, 2011, 10:17:14 pm »
Аз съм родена в 14 ч.
Слънце и луна са ми над хоризонта.

*

Santi

« Отговор #11 -: Май 22, 2011, 10:37:58 pm »
Луна и Слънце под хоризонта(нощно раждане), като Луната е в 1-ви дом в Овен, заедно със СЛВ, АСЦ Водолей като У1 е в 10 дом .

Често се е случвало да ме идентифицират като Овен, но пък от друга страна привидно хладната ми природа навява аналогии по Сатурн .

« Отговор #12 -: Май 22, 2011, 10:46:07 pm »
Санти и никнеймът ти е доста сатурналийски, поне на мен така ми звучи :).

Марайка, изобщо не съм я видяла темата нейде из форума, така вдъхновено ми дойда идеята сутринта и я пуснах, не съм имала за цел да спамвам  :P

« Отговор #13 -: Май 22, 2011, 10:50:07 pm »
Обаче нали в древните учения се твърди, че при нощно раждане, Сатурн поема ролята на баща, може пък и от там студеното излъчване...лично за мен това си остават парадокси на астрологията :)

« Отговор #14 -: Май 22, 2011, 11:13:12 pm »
И аз съм нощно раждане.Слънцето е под хоризонта, а Луната над, но не мога да определя кое ми влияе повече ... смисъл виждам черти и от двата знака, в които пападат тези светила,но може би Слънцето има малко повече сила в случея, но това си е моя гледна точка, в очите на другите може и да е обратното. :blink:

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #15 -: Май 22, 2011, 11:50:59 pm »
през нощта, луна и слънце под (единствен Марс, но марса не е сред най-достойните  :-\ хъммм и донякъде Сатурн са над), екстроверт, но умея да си оставам и соло (аз не съм никога сама  :57:) Мисля, че след като Сатурн премине през критичния си съвпад нещата може би ще се променят, но за сега смятам, че по-силно ми действа Слънцето и асц. везни.. знам ли..

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 23, 2011, 12:35:32 am »
Санти и никнеймът ти е доста сатурналийски, поне на мен така ми звучи :).

Марайка, изобщо не съм я видяла темата нейде из форума, така вдъхновено ми дойда идеята сутринта и я пуснах, не съм имала за цел да спамвам  :P

Не говорим Слънце за спам....,не се  коси.... :P ;D
Говорим , ако искаш инфо...,в старите теми има много качествени постове... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #17 -: Май 23, 2011, 12:37:14 am »
:) оки ще ги прегледам, когато имам повече време :)
мерси все пак, защото наистина ми е интересна тема това :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 23, 2011, 12:43:17 am »
Нощно раждане....Слънце в първи дом , екзалтирана луна....почти на к6лллНа МЦ  е плутон и Уран...Преднатални затъмнения в 1-ви дом...

За мнозина съм уранянка , за останалата част Плутонианка.... ;D

« Отговор #19 -: Май 23, 2011, 02:09:17 am »
родена в пълен мрак в полунощ - слънце и луна под изгрева,  с  издигнати управители  за равновесие :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...