Здравей Гост

ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ

• 74 Отговора
  • 12100 Прегледи
*

Stella

• 7765
ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« -: Май 23, 2011, 02:05:28 am »
Обичате ли да пътувате?

Моля посочете Слънчевия и лунния си знак и знакът на асцендента. Кой знак се намира на върха 9-ти дом, има ли планети в него и къде се намира управителят му. Поставете собствени снимки от любимите си пътешествия.

Обожавам да пътувам. Обичам места, където мога да бъда близо до природа, както и където има много история.
Слънце и Луна във Водолей, асцендент Стрелец. Дева е на върха на 9-ти дом с Уран и Плутон тук. А Меркурий е в Риби. Пътувала съм основно по земя, защото обичам да гледам различни пейзажи. И по въздух съм пътувала, само по вода не съм. Но и това вероятно предстои предполагам, когато тр. Нептун доближи наталния Меркурий - У9. Може и да направя някое презокеанско пътуване.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« Отговор #1 -: Май 23, 2011, 02:16:43 am »
Турция - гр. Мармарис- кв. "Ичмелер" - на снимките е "Райският остров".
Тук се срещат 2 морета Бяло и Средиземно.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Май 23, 2011, 02:19:30 am »

« Отговор #3 -: Май 23, 2011, 02:24:10 am »
Не просто обичам - обожавам до боготворене да пътувам, само не служебно/анатема/

Слънце Стрелец, Луна Скорпи в секстил към Асц.Дева- използвам всяка свободна финансова възможност за пътуване
активна ос 3/9 - Венера,Луна,Нептун в 3д. в опозе Юпитер 9д., У2 Венера ми е в 3 - харча за пътуване, обучение,книги и отсреща Юпитер У4 ако дръпне за подобряване комфорта на дома, всички сме шофери у дома, ма сега ме возят ,открих,че е по-приятно, наслаждаваш се на гледката пътувайки,попиваш я, всеки се стреми към покой,едно странно усещане за безвремие и там където го почувстваш е твоето място,където се завръщаш пътувайки ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Май 23, 2011, 02:25:09 am »
Не познавам хора , които не обичат да пътуват... ;D

Живота ми е пътуване...Зад гърба си имам милиони километри , по суша , въздух , вода....
Обиколила съм света...Не съм била в няколко държави...и мисля , че и там ще отида....
На почти всички континенти съм била...Най-красивите природни пейзажи са около екватора....

От редица съображения , няма да кача снимки.... :P ;D

Слънце в стрелец , лъв на к9....водолей на к3....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Май 23, 2011, 02:29:36 am »
Турция - гр. Бергама (Пергамон).

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Май 23, 2011, 02:30:57 am »
Аз познавам хора, които не обичат да пътуват. Имат фобия от различни превозни средства. А познавам и такива, които нямат фобия, но са домошари. Предпочитат да дават пари за мебели, отколкото за "хайманосване"  ;D ;D ;D

« Отговор #7 -: Май 23, 2011, 02:36:09 am »
И аз обичам да пътувам!!!
Ще излъжа,ако кажа,че не съм пътувала кой знае колко,но аз не считам,че е достатъчно и наистина бих желала да видя още много страни.А не знам защо, но ми е мечта да видя Москва.  :blink: Пътувайте, хора,накрая само спомените остават...и снимките!  ;)

« Отговор #8 -: Май 23, 2011, 02:45:31 am »
аз не обичам да пътувам - асц скорпи, обичам да съм в познати води, където имам контрол, така съм и с работата и с приятелите, мразя всичко ново. За почивка нямам проблем на едно и също място да ходя цял живот.

Баба ми - двоен лъв също много мразеше да пътува и да се мести.

Обаче Стела снимките са супер, особено вечерните, много силни. Предпочитам да стоя в къщи и да си гледам снимки от комп. Иначе като Козирог всичко древно обичам. И затова много обичам България, тук някак всичко ми говори. Харесва ми да си ходя по улицата и да си представям как преди 8000 год. тук е имало цижилизовани хора, направо го усещам.  Искам само на Мачу Пикчу и в Египет да отида и ако имам нерви Камбоджа и не мърдам повече.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Май 23, 2011, 02:48:46 am »
Египет - Шарм ел Шейх - подводни снимки

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Май 23, 2011, 02:50:47 am »

Обаче Стела снимките са супер, особено вечерните, много силни.

Благодаря, обичам фотографията. Тя ми помага да се фиксирам върху красотата в този свят и ме пречиства по много особен начин.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #11 -: Май 23, 2011, 02:53:37 am »
Много яки снимки!  :P

И аз обичам да пътувам, но за сега скитам из страната  :-[
Иначе в мислите си посещавам и други галактики  ;D

Асц. Стрелец, луна стрелец, юпитер на к9 в лъв
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Май 23, 2011, 03:00:45 am »
Mayanna, специално за теб снимки с много история. Древният град Ефес.

« Отговор #13 -: Май 23, 2011, 03:01:04 am »
Обичам и още как. На времето майка ми казваше, че вероятно имам \"някъде драснато\" пътища. Слънце- везни, Луна- стрелец, АC-дева, К9 -овен, Марс съвпад IC в скорпион. Първото \"голямо\" пътуване, което направих беше 3 месеца след като навърших 18 с първите парички, които бях успяла да спестя от работа- екскурзия в Германия. По това време-1982 година това беше най-далечното място на запад от БГ, което можеше да се види. Музеят на изящните изкуства в Дрезден и Лаипzиг с катедралата, в която е погребан Бах, с втория по големина орган в Европа, ме примамваха да ги видя. А животът ми се стече така, че каквото и да предприемех винаги беше свързано с пътища. Май няма град в БГ където да не съм била, обиколила съм всички планини, като турист с раница на гърба. Обичам много география и в училище ми беше любимия предмет.Пътувала съм с всякакви транспортни средства, не обичам да шофирам, а да се возя и да се любувам на гледката...Много обичам да пътувам с влак, но не от тези скоростните, а регионален, които се движи бавно...така мога да пътувам  с дни и с огромно удоволствие. До преди месец работата ми беше отдалечена на 27 км, сега е на 40, шофирам за да ида до там, но истината е че когато усещам движението, пътя се зареждам с необикновена енергия,сякаш клетките ми се прераждат. Ако трябва да се спра и за 2 дена в къщи се чувствам като болна. На месец харча 1/4 от заплатата си за бензин.  :rolf: :rolf: :rolf:
« Последна редакция: Май 23, 2011, 03:19:04 am от danni_it »

« Отговор #14 -: Май 23, 2011, 03:04:20 am »
Аз познавам хора, които не обичат да пътуват. Имат фобия от различни превозни средства. А познавам и такива, които нямат фобия, но са домошари. Предпочитат да дават пари за мебели, отколкото за "хайманосване"  ;D ;D ;D

Sqka6 4eta za maika mi  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 23, 2011, 03:06:54 am »
Троянският кон

*

abroad

• 2187
« Отговор #16 -: Май 23, 2011, 03:15:06 am »
обичам да пътувам, но под условие ;D
Луна в Рак опозиция Меркурий (У9) - трябва да ми е комфортно, с изпълнени поне средни условия на живот, а по работа въобще не ми харесва да пътувам
Трудно ми беше да разбера хората, които пътуват при условията на ограничения :-[
По 3ти ми се налага да пътувам, а и късите разстояния не са ми проблем, но онова с жизнените условия си остава

п.п. Но с удоволствие бих си сменила местожителството при благоприятна възможност, без грам сантимент...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #17 -: Май 23, 2011, 03:18:19 am »
Пътуването е моето спасение от сивото ежедневие и проблеми.
Само така си зареждам батериите и се изпълвам с енергия и вдъхновение за живот.
Не обичам да се заседявам вкъщи или да посещавам едни и същи места ежедневно. Случи ли се да попадна в такъв период ми става тегаво на душичката.

Слънце - Лъв (9-ти дом), Луна -Телец (6-ти дом).

Обичам да посещавам природни забележителности, но като че ли повече ме влекат луксозните курорти, които предлагат куп забавления и те карат да се чувстваш много специален.
« Последна редакция: Май 23, 2011, 03:29:41 am от Рая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Май 23, 2011, 03:28:32 am »
Пътуването е моето спасение от сивото ежедневие и проблеми.
Само така си зареждам батериите и се изпълвам с енергия и вдъхновение за живот.
Не обичам да се заседявам вкъщи или да посещавам едни и същи места ежедневно. Случи ли се да попадна в такъв период ми става тегаво на душичката.

Слънце - Лъв (9-ти дом), Луна -Телец (6-ти дом).

като че ли повече ме влекат луксозните курорти, които предлагат куп забавления и те карат да се чувстваш много специален.

Естествено, типично за Лъв на върха на 9-ти със Слънце там.  :49:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #19 -: Май 23, 2011, 03:35:31 am »
била съм на супер луксозни места , но не ми пречи да изпътувам и 1000км ,за да отида на риба в някоя кория, да спя на палатка , или въобще да не спя....,да посрещна изгрева....
Не е задължителен лукса на к9....,задължителна е компанията....за мен! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците