Обичам и още как. На времето майка ми казваше, че вероятно имам \"някъде драснато\" пътища. Слънце- везни, Луна- стрелец, АC-дева, К9 -овен, Марс съвпад IC в скорпион. Първото \"голямо\" пътуване, което направих беше 3 месеца след като навърших 18 с първите парички, които бях успяла да спестя от работа- екскурзия в Германия. По това време-1982 година това беше най-далечното място на запад от БГ, което можеше да се види. Музеят на изящните изкуства в Дрезден и Лаипzиг с катедралата, в която е погребан Бах, с втория по големина орган в Европа, ме примамваха да ги видя. А животът ми се стече така, че каквото и да предприемех винаги беше свързано с пътища. Май няма град в БГ където да не съм била, обиколила съм всички планини, като турист с раница на гърба. Обичам много география и в училище ми беше любимия предмет.Пътувала съм с всякакви транспортни средства, не обичам да шофирам, а да се возя и да се любувам на гледката...Много обичам да пътувам с влак, но не от тези скоростните, а регионален, които се движи бавно...така мога да пътувам с дни и с огромно удоволствие. До преди месец работата ми беше отдалечена на 27 км, сега е на 40, шофирам за да ида до там, но истината е че когато усещам движението, пътя се зареждам с необикновена енергия,сякаш клетките ми се прераждат. Ако трябва да се спра и за 2 дена в къщи се чувствам като болна. На месец харча 1/4 от заплатата си за бензин. :rolf: :rolf: :rolf: