Здравей Гост

ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ

• 74 Отговора
  • 12126 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« Отговор #20 -: Май 23, 2011, 03:40:47 am »
Много готини снимки, Хони! Заради Юпитер в Близнаци на трон в 9-ти дом обичаш далечните простори. Пътувала си във връзка с образование, нали (Близнаци)?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Май 23, 2011, 03:44:19 am »
Имам Плутон (У11) и Уран (У2) в 9-ти дом. Обикновено пътувам с приятели или във връзка с проекти.
Много често тръгвам спонтанно, без дори да сме организирали нищо, дори не знаем къде ще преспим предварително. Това е заради Ураня, въпреки че Девата ми на върха на 9-ти се опитва да се бунтува вътрешно, но пък ми харесва да си "начеша" уранчо по коремчето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Май 23, 2011, 03:49:54 am »
Ще ми доставиш огромно удоволствие, ако поставиш още снимки и разкажеш повече за местата, където си била.

ПП. Познах, заради Близнаците- любознателен знак, който обикновено се свързва с образование.

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Май 23, 2011, 04:02:35 am »
И аз се възхищавам на уважението към природата, на чистотата и на красивото градоустройство.
За съжаление в нашата родина не е така, което ме натъжава.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Май 23, 2011, 04:18:04 am »
Хаха, много са сладки тези полицаи и асансьорчето и знакът против тютюнопушене са много оригинални.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Май 23, 2011, 04:26:57 am »
honi, много интересни снимки.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #26 -: Май 23, 2011, 04:42:23 am »
Мен ме влекат средиземноморските държави, морето, сградите, останали от епохата на Ренесанса, топлите хора, готови винаги за забавления, карнавалите....
А Монако е една много мечтана от мен дестинация, и дано някой ден имам възможност да я посетя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Май 23, 2011, 04:49:03 am »
Мен ме влекат средиземноморските държави, морето, сградите, останали от епохата на Ренесанса, топлите хора, готови винаги за забавления, карнавалите....
А Монако е една много мечтана от мен дестинация, и дано някой ден имам възможност да я посетя.

Напиши къде ти се намират Слънце и луна, кой е асцендента, имаш ли планети в 9-ти дом и кои. Къде се намира У9  по знак и по дом?....ама, че те измъчих. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Май 23, 2011, 04:53:04 am »
Пропуснах да кажа, че моят У9 се намира в 3-ти дом - отново дом, свързан с пътуване. Значи, аз като отида някъде не обичам да усядам - трябва постоянно да се движа и да пътувам, да има смяна на впечатленията. Не обичам почивки от типа "почивна станция", където задължително трябва да се върнеш на обяд да се наядеш, понеже има платено меню.

У9 е в Риби - обожавам СПА-курортите и турската баня.
Ох, баня! Ох, кеф! ;D ;D ;D

« Отговор #29 -: Май 23, 2011, 05:00:53 am »
Mersi Stella, ще си ги запазя, защото наистина са много зареждащи и красиви :)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #30 -: Май 23, 2011, 05:03:34 am »

Напиши къде ти се намират Слънце и луна, кой е асцендента, имаш ли планети в 9-ти дом и кои. Къде се намира У9  по знак и по дом?....ама, че те измъчих. ;D

Стела, нали написах :P
Пътуването е моето спасение от сивото ежедневие и проблеми.
Само така си зареждам батериите и се изпълвам с енергия и вдъхновение за живот.
Не обичам да се заседявам вкъщи или да посещавам едни и същи места ежедневно. Случи ли се да попадна в такъв период ми става тегаво на душичката.

Слънце - Лъв (9-ти дом), Луна -Телец (6-ти дом).

като че ли повече ме влекат луксозните курорти, които предлагат куп забавления и те карат да се чувстваш много специален.

управителя на 9-ти дом си е в 9-ти, тук е и СЛВ.
АЦ е скорпион, а плутон е в 11 дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 23, 2011, 05:06:21 am »
Благодаря ти, Хони, че ме зареди с толкова много положителна емоция. Много ми харесаха снимките.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Май 23, 2011, 05:07:38 am »
управителя на 9-ти дом си е в 9-ти, тук е и СЛВ.
АЦ е скорпион, а плутон е в 11 дом.

Оф, много съм расеяна, а аз даже и коментирах...

« Отговор #33 -: Май 23, 2011, 04:25:25 pm »

моят У9 се намира в 3-ти дом - отново дом, свързан с пътуване. Значи, аз като отида някъде не обичам да усядам - трябва постоянно да се движа и да пътувам, да има смяна на впечатленията. Не обичам почивки от типа "почивна станция", където задължително трябва да се върнеш на обяд да се наядеш, понеже има платено меню.

и при мен е така У9 в 3 - Венера - колкото повече красота видя, толкова по- пълноценно е пътуването и от съвпада с Луна и Нептун - да попия, да се слея с енергията на новото място, тогава се връщам отново там,защото е докоснало душата ми :blink:и по някакъв начин с миналото,откъдето идва ...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #34 -: Май 23, 2011, 04:49:51 pm »
 :-[
хубава тема :))
обожавам да пътувам, независимо от посоката, но пък съм прекалено разпиляна, за да подреждам снимки  ;D
малко по-особеното (може би) е, че съм влюбена в двуколесните  ;D асц. везна, слънце стрелче, луна рибки к9 близнаци (мерк в 2-ри съвпад със слънце и лилит), у3 е в първи, там има нептун :)

*

Vision

• 3523
« Отговор #35 -: Май 23, 2011, 05:12:04 pm »
много трудно се наканвам да тръгна на някъде..голяма мъка ми е..ако не се налагаше и от в къщи не бих излизала даже..не обичам просто така да се мотая, тръгвам само ако има належаща задача и конкретна цел..
като бях дете, баща ми непрекъснато ни мотаеше из цялата страна, ужасявах се от тези пътувания, просто му щуква, че иска да види нещо и тръгваме..прилошава ми на завоите, мразех агресивното му шофиране..
след това, като завърших гимназия, първата ми работа беше свързана с постоянни командировки и ми харесваше, защото вече бях самостоятелна, имах и цел- договарях разни неща, хвърлиха ме директно в дълбокото, зависеше нещо от мен.. :blink:

обаче сега както тръгвам трудно, веднъж тръгна ли, край..откъсвам се веднага от дома и всичко и после не ми се връща, ставам като куче, което е било винаги на верига и сега се е откъснало.. :-[ ако успее някой да ме размърда, после е лесно, само ще му е трудно да ме върне.. ;D

не изпадам в мечти по някакви места, мога да ги гледам на картинки и това ми е достатъчно, не изпитвам необходимост да ги посетя, но ако ми предложат да се кача на космически кораб и да тръгна към друга галактика със светлинна скорост и никога повече да не се върна- ще се съглася..искам да видя нови места, но съвсем нови, нещо, което не съм виждала никога досега..и то много нови и странни неща, различни..

какво трябваше да напиша- к9 в телец, венера в 12-ти дом, лъв..в девети дом имам луна в телец и сатурн в близнаци, близо до МЦ..слънце в лъв, асц. дева..това май беше.. :blink:

странното за мен е, че не изпитвам необходимост да притежавам това, което считам за красиво..не знам как точно да го обясня..някак ми е по- важно да имам еманацията му, спомена за него, картината в ума си, отколкото да го имам..може би защото венера като управител на луната и у9 е в 12-ти дом, иначе е и у2, с уран вътре..

после, като ходя някъде, си запазвам някакви малки нещица, които просто не мога да изхвърля- билетчета, стотинки, ветрила, камъчета, запалки, химикалки, такива неща..те стават като линкове към местата, и като ми попаднат пред погледа, ако не съм прекалено разсеяна, за да ги 'видя', ме връщат на мястото с всичките му картини, миризми, звуци и усещания, които съм имала покрай тях..затова не запазвам нищо от хора и места, които не са ми били приятни, но пък имам толкова много, които са ми били приятни, че спокойно мога да събера десетина кашона дреболийки, които за никого, освен за мен не означават нищо.. :-[

като отида на друго място се интересувам от хората- обичаите, малките ежедневни нещица, храната, цялостното им усещане за живота и по- малко от паметниците..например като отидохме в Дрезден всички се забиха в Цвингера, а аз се забих в един триетажен магазин за бельо с една моя приятелка, не че искахме толкова да си купим нещо, колкото да усетим атмосферата..после седнахме на едно кафе с масички отвън на някакъв площад и седяхме цял следобяд, даже снимки не направихме, просто не обичам да съм турист, а все едно съм жител на града, да се слея с тълпата..тогава бях на 18 години, но и сега бих постъпила така.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Май 23, 2011, 05:25:49 pm »
Вижън, колко планетки имаш във фикс. знаци?
Всичко, което казваш ми е познато с тази разлика, че аз обичам да гледам паметници на културата, но също така търся начин да съпреживея нещата не като гост, а като резидънс. Шопингът не ме е изкушавал никога.

*

Vision

• 3523
« Отговор #37 -: Май 23, 2011, 05:32:10 pm »
Вижън, колко планетки имаш във фикс. знаци?
Всичко, което казваш ми е познато с тази разлика, че аз обичам да гледам паметници на културата, но също така търся начин да съпреживея нещата не като гост, а като резидънс. Шопингът не ме е изкушавал никога.

малко съм си фиксаж.. :-[ слънце и венера в лъв, юпитер в скорпион, марс във водолей и луна в телец.. :rolleyes:

но специално за запазването на дреболийките ''обвинявам'' луната в девети дом..
гледам и паметници, не че съвсем не гледам, но не се втелясвам по тях, ако имам излишно време, ще ги посетя, но никога няма да ме видиш като някой японец, който от щракане с фотоапарата няма време да усети нищо, поне така си представям, знам ли ги японците как виждат нещата.. :blink:
шопинга не ме влече като начин да си купя нещо, но обичам да скитам по магазините, защото в битовизмите се вижда много за хората..ако имаше как, бих отсядала в домовете на обикновени хора, а не в хотели.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #38 -: Май 23, 2011, 05:46:21 pm »
Не знам дали е от Луна това с дреболийките.. :-\ моята е лъвска, но имам билетче от Лувъра от 1985г, билети от големи рок концерти от преди Милениума и ..целта им е същата като при теб-високоскоростен линк към минали преживявания. Като се има в предвид, че не съм Плюшкин и лесно се разделям с вещи ...
Гаджето ми от студентските години-близнак със силен телешки акцент беше като ритната кучка в г..а :-[, но преживянията му бяха повърхностни. Не можех да го приема това. Може малко на брой емоции/преживявания, но с голям интензитет. Държа на качеството, не като лукс, а като дълбочина. Малдивите не са ми интересни, но ако ми предложат да изкачим Мон Блан ей така, за да проверим себе си, няма да се замисля.
п.п.Един от хубавите ми спомени е едно затъване с кола в снежна буря на прохода Слънчев бряг-Обзор. 3 дена бяхме немили-недраги, но се справихме перфектно .  ;D
« Последна редакция: Май 23, 2011, 10:05:42 pm от Uran »

« Отговор #39 -: Май 23, 2011, 05:46:29 pm »
    ;D И аз като Дани-то първо реших, че ще посетя ДДР-то, спестих малко парички и се пазарих за още, че вместо бал ще ида на екскурзия...9-ти дом Водолей Луна и СЛВ - там, Асц - близнаци...Та от това пътуване като се почна, следващите няколко години се съдрах от пътуване - но по необходимост, не по желание. Накрая бях изморена от път и гадни емоции, починах 5 години и пак почнах, но пак по работа...Сега вече 4 години не съм мърдала, но усещам как нещо се надига в мен и ме зове към далечни дестинации. Иначе на чужди места съм като плевел, сливам се с тълпата и не се чувствам чужда...Хората обикаляха да гледат магазини, а аз цветяяяя...градинки  ;D. Красивите картини се запечатват в спомените ми и нищо не нося със себе си, само тях. Моля се до края на дните ми да останат все така чисти и цветни.