"На мен самочувствието ми е големият проблем, от малка имам проблем с него Sad Не съм нито тъпа, нито грозна, но съм ужасно неуверена. Супер много са ме мачкали съученици, "приятели", гаджета... Често съм ставала обект на подигравка. Чувствам се супер неудобно, като публично ми правят комплименти, чудя се къде да погледна."
При мен беше така до 7-ми клас(а и имам Сатурн в 11 дом). Имах една съученичка, която ме мразеше, че едно момче, което тя харесваше, харесваше мен. Толям тормоз беше, но пък ме стимулира за доста неща и съм й благодарна със сегашна дата. Успях да кандидатствам в престижна гимназия и ме приеха. После започнах малко по малко да изграждам самочувствието. Завърших хубава специалност, която пък в момента ми дава сигурност и допълнително самочувствие от факта, че я има. Справям се сама, имам това, което поискам.
При мен самочувствието не е налично изначално, то е придобито на база това, което имам и правя. Сигурна съм, че в това има пръст и Тао-то със Сатурн и Слънце в опозе.
Относно външността - горе-долу бива, не съм красавица, но с малко старание съм симпатична, казват, че съм изключително чаровна - като го чуя ми става леко засрамено, но се старая да не го показвам. Не се смятам за красавица, но в различните очи съм и такава. Външността според мен, трябвада се подържа, без значение дали ти е дадена от Бога или се стараеш за нея. Подържаната жена е хубава жена. Усмихнатата също.
Слънце - Риби, 5
Луна - Овен, 7
АЦ - Везни, Венера в Телец 7