Здравей Гост

Самочувствие

• 87 Отговора
  • 10828 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Самочувствие
« Отговор #60 -: Май 27, 2011, 05:24:07 am »
Аз мисля, че майка на високото самочувствие е дебелоочието.

Да така си е, аз съм на същото мнение...
Имам се един такъв дебелоок у дома, дето се е осрал отвсякъде, а иначе при него самочувствие да искаш....такова едно лъФФско....
А сега рони крокодилски сълзи оттатък в хола и си мисли, че аз не знам  ;)
Ама пусто самочувствие дето повече му пречи в живота от колкото да му помага.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #61 -: Май 27, 2011, 05:28:42 am »
Напоследък нямам никакво самочувствие...
Явно ми е такъв периода да е*** и периода    :33: :41:

ЗАТОВА СЕ ЛАПА ГОЛЯМ ЗАЛЪК И НЕ СЕ КАЗВА ГОЛЯМА ДУМА.... :blink:
ЕДНО ВРЕМЕ , АЗ КАТО СЕ ТРЪШКАХ ФИЛОСОФИ ----УЧИТЕЛИ ...БОЛ....
БОЛКАТА Е ВЕЛИКО ЛЕКАРСТВО ЕЛФИ...., КОГАТО СИ Я ИЗПИТАЛ РАЗБИРАШ МНОГО НЕЩА....
ВСИЧКИ УЧЕНИЯ , ТЕЧЕНИЯ....СИ ГИ СЛАГАМ 20СМ. ПОД ПЪПА...
ДА ЖИВЕЕ ОПИТА!
УТРЕ ...ЩЕ БЪДЕШ ПО-СИЛНА И ПО-МЪДРА ОТ ВСЯКОГА...

Не се карам , но докато се усетя...и нямам време да преписвам... ;D

Марая, опит колкото искаш и всеки ден се придобива нов ....
Нали за това сме се пръкнали на този свят  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #62 -: Май 27, 2011, 05:31:12 am »
Аз харесвам скромните хора, които имат самочувствие и нямат нужда непрекъснато да го демонстрират. То това е истинското самочувствие - възможно най-реална самооценка плюс реална преценка и за околния свят. Казват, че приказката "Скромността краси човека" е супер неактулана в днешно време, но точно сега се сещам за един мъж (може би по-скоро момче), който ми е симпатичен точно заради скромността си. Той е най-добрият в своята професионална сфера (все още е номер 1), но никога не се самоизтъква и винаги ще намери добра дума за опонентите си.

:08: :clap: :clap:

за съжаление истински ценните хора са рядкост..вървежни са тези, които продават себе си агресивно..не и в моите очи, нито в твоите, но чалгата не прощава.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Май 27, 2011, 05:34:16 am »
В САЙТА ПРОЗИРА ЛИПСА НА САМОЧУВСТВИЕ.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #64 -: Май 27, 2011, 05:35:31 am »
ееейй, недейте така.. самочувствието, надутостта и скромността са различни неща.. Много пъти се оказва, че надутите всъщност нямат самочувствие, а се опитват да симулират такова..

всеки човек трябва да има самочувствие.. това е нещо нормално
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #65 -: Май 27, 2011, 05:35:52 am »
струва ми се, че бъркате самочувствието с егоцентризма и надменното поведение, което често е демонстративно и прикрива липсата на самочувствие.

самочувствие е тогава, когато си знаеш цената, знаеш кой си и какво искаш от живота и вървиш напред по пътя си, без да ти дреме за мнението на околните.

и след поредния удар под кръста, който получих днес, окончателно се разделям със зависимостта си от околните.
вървя си пътя, ако трябва ще мачкам, но ще постигна това, което искам, защото никой няма да го направи вместо мен.
пък нека си говорят.....и по-добре да ми завиждат, отколкото да ме мачкат.
съобразяването с другите е в ущърб на самия човек.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Май 27, 2011, 05:36:51 am »
Хони..., не визирам НАДУТИТЕ....Самочувствието не значи надути....

НЕЩО ВАЖНО...АГРЕСИВНИТЕ ОСОБЕНО В НЕТА , ДЕТО НАСТОЯВАТ НЯКОЙ ДА ИМ ПЪШКА В СЛУШАЛКИТЕ И ГО ДЕБНАТ ПРЕЗ 10 САЙТА В ДЕСЕТИ ...СА ПО-ОПАСНИ... 
ДО СЪЩНОСТТА СЕ СТИГА ТРУДНО!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Май 27, 2011, 05:37:03 am »
Вижън, много яко го каза - чалгата не прощава. Аплодисментите са изцяло за теб! :clap: Тук да не забравя - поздрав към Аурора за якия подпис за чалгата и селското стопанство. Има нужда държавата от повече земеделци и предприемачи в селското стопанство, не от чалгари.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Май 27, 2011, 05:38:31 am »
рАПА Е АМЕРИКАНСКА ЧАЛГА.... :P ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #69 -: Май 27, 2011, 05:39:53 am »
Вижън, много яко го каза - чалгата не прощава. Аплодисментите са изцяло за теб! :clap: Тук да не забравя - поздрав към Аурора за якия подпис за чалгата и селското стопанство. Има нужда държавата от повече земеделци и предприемачи в селското стопанство, не от чалгари.

честно да ти кажа- ако съвсем скоро не покажеш някакви недостатъци в личностен план, ще си помисля, че не си човек.. :kissd:

« Отговор #70 -: Май 27, 2011, 05:42:07 am »
Напълно вЕрно. Като гледам клип на 50 Cent и Калайджиев (то на този не му гледам клиповете, ама карай ;D) ми е все по-трудно да открия разликите. Моля, феновете на 50 Cent да не ми се обиждат много. :wub:

« Отговор #71 -: Май 27, 2011, 05:47:25 am »

честно да ти кажа- ако съвсем скоро не покажеш някакви недостатъци в личностен план, ще си помисля, че не си човек.. :kissd:

Веднъж едно момче, което си личи, че ме харесва, ме пита: "Кажи ми три от най-хубавите си качества." Аз мълча, не знам какво да кажа. Той вика "Добре де, кажи ми тогава недостатъците си". Аз пак мълча и накрая викам: "Не мога да готвя". Това не трябваше да го казвам, момчето било зодия Рак. ;D ;D ;D

Вижън :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Май 27, 2011, 05:48:09 am »
Напълно вЕрно. Като гледам клип на 50 Cent и Калайджиев (то на този не му гледам клиповете, ама карай ;D) ми е все по-трудно да открия разликите. Моля, феновете на 50 Cent да не ми се обиждат много. :wub:

Тази беше култова навремето  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=36yRPXl7lxs
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #73 -: Май 27, 2011, 06:03:34 am »

Веднъж едно момче, което си личи, че ме харесва, ме пита: "Кажи ми три от най-хубавите си качества." Аз мълча, не знам какво да кажа. Той вика "Добре де, кажи ми тогава недостатъците си". Аз пак мълча и накрая викам: "Не мога да готвя". Това не трябваше да го казвам, момчето било зодия Рак. ;D ;D ;D

не съжалявай за момчето, не си готвачка, а жена.. :blink:

лека нощ и красиви сънища..

« Отговор #74 -: Май 27, 2011, 06:05:33 am »
Благодаря, приятни сънища и на теб, Вижън! :wub: И на всички колеги от форума.

*

Vision

• 3523
« Отговор #75 -: Май 27, 2011, 06:08:10 am »
Благодаря, приятни сънища и на теб, Вижън! :wub: И на всички колеги от форума.

сега вече ще спя спокойно.. ;)

« Отговор #76 -: Май 27, 2011, 06:10:18 am »

Това са въпроси при кандидатстване за работа  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #77 -: Май 27, 2011, 06:48:34 pm »

искрено ме засмя  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #78 -: Май 27, 2011, 08:05:52 pm »

Това са въпроси при кандидатстване за работа  :rolf:

Искал е да ме наеме за освободилата се наскоро позиция на негово "гадже" вероятно. ;D

« Отговор #79 -: Май 27, 2011, 09:33:48 pm »
Никога не ми е пукало дали имам самочувствие или не, а е било важно за мен как се чувствам аз.
Самочувствието при човек който е надраснал позата или фалшивото съществуване, не би трябвало да има значение.
За мен самочувствието е свобода - означава че си свободен да бъдеш себе си.
Другото което споменавате в темата е голямото самочувствие, но в този отрицателен аспект бих казала че това е лошо Его.
Важното е как се чувстваме, дали сме сигурни в себе си. И най-основното - можем ли да бъдем себе си и да сме щастливи, дори да сме сами. Ако можем, значи сме свободни, а ако сме свободни,какво по-хубаво от това.

Направи ми впечатление, че непрекъснато се коментират хора от форума, слагат се етикети и се натякват някакви мнения и се дават поучения на по-неопитните. Аз съм от скоро във форума,но това е много грозно, мислех си че поне във форум с такава тематика няма да има заяждания и етикети,но явно на някой самочувствието им е по-голямо от колкото могат да си позволят!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D