Здравеите на всички

Реших да пиша тук, защото последната седмица сънувах нещо малко странно...Сънувах няколко сънища, в няколко последователни дни, и действието във всички тези сънища беше различно, но се развиваше (сега идва странното поне за мен) в моето село...Всъщност не помня особено добре всички сънища, помня само част от последния, и точно тази част ми се стори много странна...Аз и баба ми бяхме в предверието в къщата на село и говорехме за нещо, изведнъж дойдоха някакви гости (жена и дете- не помня как изглеждаше жената, но запомних добре детето). Аз влязох в една стая, за да се преоблека, но тъкмо когато щях да затворя вратата на стаята, гостите влязоха в предверието и детето се втурна към мен. Беше мъничко момченце, с черна къдрава коса и светло сини очи. Искаше да влезе при мен в стаята, но аз му затворих вратата под носа и чух как баба ми обяснява, че трябва да се преоблека и затова съм влязла в стаята. Но аз се почвуствах кофти задето затворих така вратата и реших да погледна през стъклото(вратата има стъкло, покрито с перденце) и да видя дали не съм стреснала детето, но то седеше там и се взираше през стъклото с почти прозрачните си очи, и не откъсваше поглед от мен, сякаш се опитваше да ми прочете мислите. После, продължаваики да ме гледа, каза на жената, която го водеше: "Много е красива!"(или нещо в този смисъл). И аз усетих как тя се усмихна и се съгласи с него, после го придърпа към себе си, за да се махне от вратата, но то се "залепи" за стената до вратата и продължаваше да се взира, сякаш вижда през стената (а аз виждах неговият силует, седящ до стената, сякаш тя беше от някакъв полупрозрачен материал). И през цялото това време се чувствах много странно (и уплашена, и развълнувана, и щастлива, и учудена...просто не мога да го обясня), също така чувствах, че това дете е особено, че не се е появило туку- така в съня, но не мога да си обясня какво правеше там!
Е това е от мен засега, ако някои може да разтълкува по някакъв начин съня, ще се радвам да ми каже, защото аз не мога:)