Здравей Гост

Ами сън... :)

• 8 Отговора
  • 3411 Прегледи
*

NAT

« -: Септември 25, 2005, 03:18:31 pm »
Здравеите на всички :) Реших да пиша тук, защото последната седмица сънувах нещо малко странно...Сънувах няколко сънища, в няколко последователни дни, и действието във всички тези сънища беше различно, но се развиваше (сега идва странното поне за мен) в моето село...Всъщност не помня особено добре всички сънища, помня само част от последния, и точно тази част ми се стори много странна...Аз и баба ми бяхме в предверието в къщата на село и говорехме за нещо, изведнъж дойдоха някакви гости (жена и дете- не помня как изглеждаше жената, но запомних добре детето). Аз влязох в една стая, за да се преоблека, но тъкмо когато щях да затворя вратата на стаята, гостите влязоха в предверието и детето се втурна към мен. Беше мъничко момченце, с черна къдрава коса и светло сини очи. Искаше да влезе при мен в стаята, но аз му затворих вратата под носа и чух как баба ми обяснява, че трябва да се преоблека и затова съм влязла в стаята. Но аз се почвуствах кофти задето затворих така вратата и реших да погледна през стъклото(вратата има стъкло, покрито с перденце) и да видя дали не съм стреснала детето, но то седеше там и се взираше през стъклото с почти прозрачните си очи, и не откъсваше поглед от мен, сякаш се опитваше да ми прочете мислите. После, продължаваики да ме гледа, каза на жената, която го водеше: "Много е красива!"(или нещо в този смисъл). И аз усетих как тя се усмихна и се съгласи с него, после го придърпа към себе си, за да се махне от вратата, но то се "залепи" за стената до вратата и продължаваше да се взира, сякаш вижда през стената (а аз виждах неговият силует, седящ до стената, сякаш тя беше от някакъв полупрозрачен материал). И през цялото това време се чувствах много странно (и уплашена, и развълнувана, и щастлива, и учудена...просто не мога да го обясня), също така чувствах, че това дете е особено, че не се е появило туку- така в съня, но не мога да си обясня какво правеше там!
Е това е от мен засега, ако някои може да разтълкува по някакъв начин съня, ще се радвам да ми каже, защото аз не мога:)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1 -: Септември 25, 2005, 06:21:28 pm »
Що да го тълкуваме? Нещо идва в съня ти и те харесва. Виждаш го като дете, защото всичко минава и се обработва през твоите представи. Но не можеш да обработиш чувствата които си изпитала докато си го гледала в очите.

B)  

*

NAT

« Отговор #2 -: Септември 25, 2005, 07:22:07 pm »
Цитат
Що да го тълкуваме? Нещо идва в съня ти и те харесва. Виждаш го като дете, защото всичко минава и се обработва през твоите представи. Но не можеш да обработиш чувствата които си изпитала докато си го гледала в очите.

B)
Ami otnosno 4uvstvata...dokato go gledah v o4ite se 4uvstvah nqkak si i malko upla6ena i malko u4udena (ne za drugo, a prosto zaradi tova "vzirane"), a posle kato kaza, 4e sym krasiva se po4uvstvah polaskana i dori 6tastliva...no strannoto be6e, 4e sqka6 nqkoi predi tova mu be6e kazal, 4e az sym krasiva i to be6e do6lo da se uveri, 4e ne sa go izlygali primerno...i vsy6tnost to4no tova, koeto kaza, vyn6niqt mu vid i na4ina, po koito gleda6e, me stresnaha do edna stepen i mi si storiha podozritelni (v dobriq smisyl na dumata, ako ima takyv :) ) i zatova i sym zapomnila moje bito4no tazi 4ast ot synq.
 :D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Септември 25, 2005, 10:06:50 pm »
Цитат
vyn6niqt mu vid i na4ina, po koito gleda6e, me stresnaha do edna stepen i mi si storiha podozritelni

Представям си как те е гледало. Сигурно като някаква стока окачена на лъскавия щанд на някой магазин. :D

Но...всъщност няма нищо кой знае колко смешно, защото мисля че ти си усетила волята на това "дете" и как тази воля може да промени съдбата ти..
« Последна редакция: Септември 25, 2005, 10:08:10 pm от jinom »

*

NAT

« Отговор #4 -: Септември 26, 2005, 09:04:21 pm »
Цитат
Представям си как те е гледало. Сигурно като някаква стока окачена на лъскавия щанд на някой магазин. :D

Но...всъщност няма нищо кой знае колко смешно, защото мисля че ти си усетила волята на това "дете" и как тази воля може да промени съдбата ти..
Ami vsy6tnost ne me gleda6e kato stoka na nqkoi 6tand, a po- skoro...prou4va6to...primerno: 4uval si, da kajem, razni raboti za nqkoi, no ti ne si vijdal tozi nqkoi, i kogato doide momenta da go vidi6, izpitva6 nqkakvo netyrpenie, vylnenie (ili ne6to takova) i gleda6 syotvetniq 4ovek mnogo vnimatelno, za da vidi6 dali e takyv, kakyvto si si go predstavql i za kakyvto samo si 4uval...e tova "dete" me gleda6e to4no taka, sqka6 me proverqva6e dali sym tazi, za koqto samo e 4uvalo da re4em :) (nadqvam se, 4e razbra kakvo iskam da kaja, za6oto mi se struva 4e sym go napisala malko obyrkano ;) )
A za kakva volq i promqna na sydbata mi govori6? Ako moje da obqsni6 po- podrobno...:D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5 -: Септември 26, 2005, 09:32:19 pm »
Не, аз имах предвид че те гледа като стока, понеже примерно знае какво точно представляваш и за какво можеш да послужиш. Но това разбира се е само едно невинно предположение от моя страна. :D

Що се отнася до волята, това е доста сложно, но както казах и преди Кастанеда (а и не само той) вярва, че хората са безволеви същества. Т.е. те са нещо като глина и всеки може да си направи каквото иска от тях.

След като не контролираш раждането и умирането логично е да се предположи че не контролираш и живота си.

Неорганичните същества за разлика от хората имат собствена воля и могат да променят съдбата си както и съдбата на хората.

*

NAT

« Отговор #6 -: Септември 27, 2005, 05:27:24 pm »
Цитат
Не, аз имах предвид че те гледа като стока, понеже примерно знае какво точно представляваш и за какво можеш да послужиш. Но това разбира се е само едно невинно предположение от моя страна. :D

Що се отнася до волята, това е доста сложно, но както казах и преди Кастанеда (а и не само той) вярва, че хората са безволеви същества. Т.е. те са нещо като глина и всеки може да си направи каквото иска от тях.

След като не контролираш раждането и умирането логично е да се предположи че не контролираш и живота си.

Неорганичните същества за разлика от хората имат собствена воля и могат да променят съдбата си както и съдбата на хората.
Ako tova dete naistina e nqkakvo sy6testvo, a ne prosto u4astnik v synq mi, i ako naistina ima silata da promenq sydbata i se e poqvilo to4no za tova (v koeto malko se symnqvam 4estno kazano), dano tazi promqna da e za dobro :)
Kazva6, 4e horata sa bezvolevi sy6testva...a togava za6to nqkoi imat po- silna volq ot drugi? Moje bi za6toto sys vseki 4ovek si "igrae" razli4no sy6testvo? :D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7 -: Септември 27, 2005, 10:14:20 pm »
Цитат
Kazva6, 4e horata sa bezvolevi sy6testva...a togava za6to nqkoi imat po- silna volq ot drugi? Moje bi za6toto sys vseki 4ovek si "igrae" razli4no sy6testvo? :D
Ами няма по-силна или по-слаба воля според мен. Просто има воля с различна насоченост и хората полагат едни и същи усилия за да я поддържат.

Освен туй винаги можеш да отгатнеш каква воля стои зад един човек ако погледнеш в очите му. Волята се изразява чрез очите. Предполагам че това важи и за съществата от сънищата.  :D  

*

NAT

« Отговор #8 -: Септември 29, 2005, 05:44:18 pm »
Цитат

Ами няма по-силна или по-слаба воля според мен. Просто има воля с различна насоченост и хората полагат едни и същи усилия за да я поддържат.

Освен туй винаги можеш да отгатнеш каква воля стои зад един човек ако погледнеш в очите му. Волята се изразява чрез очите. Предполагам че това важи и за съществата от сънищата.  :D
Ok moje bi si prav za volqta...a tova za o4ite mislq, 4e e napylno vqrno...
Mejdu drugoto mislq, 4e uspqh da si raztylkuvam synq, i ako tylkuvaneto mi e vqrno, 6te mi se slu4i ne6to hubavo :) I blagodarq za vsi4ko, koeto napisa :)