Здравей Гост

Жените деградират-защо и до кога

• 45 Отговора
  • 7746 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Винаги съм знаела , че нищо случайно няма в случайностите.... :blink:Цял живот съм била така....Все нещо се случва , за да се случи друго...и все нещо важно и съществено.... :angry:
Та , тя е родена на 29.04.1974г. в Гложене...през нощта , някъде около 03 и 15 часа...,нямам време за ректификация...не и сега , а и малко събития има в живота и....Но си струва да живее по дяволите... :angry: :( и да не се самоубива....
Мадамата е завършила българска фиология....и няма ден трудов стаж по специалността...но ...вече е деградирала , а проблема е много сериозен...Аз съм един спасителен остров...и знам , че трябва да помогна и знам , че е точно сега и знам , че е важно....
Силно провокирана съм , меко казано афектирана съм , свидетел съм на отвратителни и грозни неща и не се питам , защо пред мен се случват , защото знам каква е ролята на Плутон на МЦ- Чистач за тези , които не знаят , а защо жените деградират , защо жените не бива да бъдат слаби , защо трябва да бъдат всичко в живота и до кога....?

Моля ви нека някой качи карта с прогресии и дирекции , швейцареца ми върти номера.... и да приеме този час за верен.... :-\

В картата искам да разгледаме аспектите и да поговорим за деградиралата жена...,онази , която има права , но не ги използва , има надежди ...но ги убива , руши , а не създава....Има зад гърба си един опит за самоубийство...,онази жена....,която има болка :blink: , но я е приела като своя...,търси пътя си..., а се страхува от него...онази жена...,която казва"Не ме оставяй,моля те!бъди до мен!трудно ми е ,да взема решението как..." За трети път го изживявам тази нощ....А историята е покъртителна...но семпла , ежедневна и ефтина....,от която жената в теб е солидарна и е готова да плаче заедно с нея , отворена за болката и като лакмус , човека в теб си казва-така е писано...това и е късмета..., а една друга еманация казва- Помогни и! Трябва и можеш! Нямаш право да я изоставиш!
И в един миг чуваш още нещо....Това е задача-трябва да я решиш...,това беше изпита ти...и целта с която те изпратих.... :unsure: :-\
Та , защо жените деградират? Заради мъжките времена и кризата...или заради края на жената в онзи смисъл , в който повечето от нас вас го разбират? :blink:
Жените деградират-факт!  :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Жените деградират-защо и до кога
« Отговор #1 -: Май 24, 2011, 11:28:42 am »
И моля без футуристични излияния и излишни афористични слова....Предпочитам да говорим по темата с апостериорен тон и астрологически уклон...., защото никога не е късно за нищо.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Май 24, 2011, 03:11:12 pm »
Знам, че не е от астрологична гледна точка, но бих искала да направя кратък коменар. Обикновено причините изглеждат психически, но всъщност са заложени във физическото тяло - мозъкът комадва тялото, а всякакъв химически дисбаланс влияе на поведението. (Тук естествено има карма и сто на сто астрологичната карта ще го покаже.) За справяне с проблеми от рода на депресията и тревожността на физическо ниво досега не съм открила нищо по-ефикасно от хомеопатията (само при класически хомеопат с опит). След като се стабилизираш психически с помощтта на лекарства трябва да излезеш навън и да потърсиш на кого да помогнеш, има толкова нуждаещи се. Депресиите и всички психически заболявания не виреят при хора, които са отдадени на безвъздмездна служба на другите. Това е - толкова е просто, но колко хора го разбират.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3 -: Май 24, 2011, 03:16:20 pm »
дрън дрън...

нищо чудно няма - и мъже и жени деградират. чалга "културата" програмира външен блясък и дърт чичко-паричко. децата виждат това още от първи клас в училище. няма чувства има само егоизъм... и това е и при двата пола... пълна отврат...  ама на вишестоящите им е по-удобно това, защото така е лесен контрола над уфтсете, а те това търсят  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Май 24, 2011, 04:11:03 pm »
Пъстър свят. Имало го е и ще го има. Тя толкова може в този живот. И да "помагаме" вероятно вямада имаме успех. По-добре да помогнем на някое бепризорно дете, за него има шанс и спасение....за нея е късно вече. Астрологично нищо няма да си обясниш, защото нивото на осъзнатост го няма в хороскопа. Същите аспекти ще намериш и в хороскопа на много градивен човек....Ама ти си знайш, де!

По-интересно е да се види от кой момент нататък е тръгнала надолу, кое го е отключило - болест, смърт, безработица, стрес.
« Последна редакция: Май 24, 2011, 04:18:42 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5 -: Май 24, 2011, 05:23:07 pm »
Не знам защо реши, че само жените деградират? В нашето общество хората се научиха да живеят без правила. А ако на това момиче Юпитер наистина му е около АСто може да няма някакъв особен стимул за живот и да се носи по течението. А и този съвпад на Сатурн с Марс в 4-ти може да проявава и автоагресия - МАрс е съуправител на първи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 24, 2011, 06:01:02 pm »
През последното десетилетие децата деградират, а какво да кажем за по-възрастните индивиди.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Май 24, 2011, 06:14:37 pm »
По мое мнение мъжете деградират, жените по се запазват. В моследните години наблюдавам масово деградиране на мъже, те са психически по-неустойчиви.

Изобщо народът масово изкрейзва, а защо - сега ще ви светна, пък вие определете астро съответствията.
Човек има връзка с Бога - представям си я нещо като пъпна връв, протегната от него до Бога. Това е съвестта. Когато започнеш да си замърсяваш съвестта, връзката отслабва, човек не получава подхранване от бог и съответно завяхва и откача.
И понеже живеем във времена на повишаващи се вибрации, то което е било пукнатина в нормалния свят, при по-високите вибрации зейва в пропаст. Също като пукната порцеланова чашка, можеш да я ползваш цял живот, но ако я сложиш в микровълнова, се праска незабавно.

В нормални времена на човек не му се позволява да качва нивата с по-високи вибрации, докато не си оправи пукнатините. С цел да бъде предпазен. Обаче сега е дошло време разделно и всички масово са подложени на по-високите вибрации - кой е с пукнатина, лудва, кой е с по-големи пукнатини - лудва повече и по-бързо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 24, 2011, 06:53:20 pm »
Много ви моля мацки , ако някоя от вас има възможност да качи картата...Ще ви бъда мн.благодарна...А после ще Ви кажа защо смятам това за деградация и какво всъщност е основното перце....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Май 24, 2011, 07:01:04 pm »
Не излиза това населено място в астро.кома... Село Гложене в обл. Ловеч или Враца?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 24, 2011, 07:02:16 pm »
Не излиза това населено място в астро.кома... Село Гложене в обл. Ловеч или Враца?

Ловеч...,до манастира...

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 24, 2011, 07:11:08 pm »
Момичета , кокичета....месеца е 3-ти , бях много разтревожена снощи...Знака е овен...Извинявам се , бихте ли я преправили.... :unsure: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 24, 2011, 07:35:50 pm »

Ето я наталната карта , с точен час според майка й.... :rolleyes:

Що имам проблем от няколко дни с астрокома? :rolleyes: :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Май 24, 2011, 07:37:56 pm »
През март или април е родена в крайна сметка?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 24, 2011, 07:38:48 pm »
През март или април е родена в крайна сметка?

Качих картата , през март....е родена... :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #15 -: Май 24, 2011, 07:39:46 pm »
По мое мнение мъжете деградират, жените по се запазват. В моследните години наблюдавам масово деградиране на мъже, те са психически по-неустойчиви.

Изобщо народът масово изкрейзва, а защо - сега ще ви светна, пък вие определете астро съответствията.
Човек има връзка с Бога - представям си я нещо като пъпна връв, протегната от него до Бога. Това е съвестта. Когато започнеш да си замърсяваш съвестта, връзката отслабва, човек не получава подхранване от бог и съответно завяхва и откача.
И понеже живеем във времена на повишаващи се вибрации, то което е било пукнатина в нормалния свят, при по-високите вибрации зейва в пропаст. Също като пукната порцеланова чашка, можеш да я ползваш цял живот, но ако я сложиш в микровълнова, се праска незабавно.

В нормални времена на човек не му се позволява да качва нивата с по-високи вибрации, докато не си оправи пукнатините. С цел да бъде предпазен. Обаче сега е дошло време разделно и всички масово са подложени на по-високите вибрации - кой е с пукнатина, лудва, кой е с по-големи пукнатини - лудва повече и по-бързо.

за мъжете специално освен това, което казваш има и нещо друго..десетки години системата като цяло и в частност политиците са ги мачкали съвсем умишлено..говоря за комунистическият режим..всичко е започнало още с удържавяването на земята, откъсването на хората от корените им и насилването на жените да поемат несвойствена за тях власт като труженички и да загърбят женските и майчинските си функции..каква е причината..прост народ- слаба държава..като мъжа не е силен, не е глава на семейството и няма авторитет, няма воля и амбиция да променя и обществото, защото то е проекция на семейството..няма семейство- няма общество- има само устогъзи политици, които лапат и трупат- да имат до девето коляно прокълнати пари, които кой ще ги харчи, като и те нямат семейство..??..но тяхната лакомия не предполага рационално мислене..

от това страдат всички- мъже, жени, деца, общество, държава..държавата е превърната в дупедавница, обслужваща външни интереси..и понеже аз мразя само да се говори така и да се прелива от пусто в празно, без да се дава изход от ситуацията, затова и не си споделям мислите по въпроса често..
за мен лично изхода е такъв- всеки лично да се заеме с изграждането на своето собствено семейство и да си възпитава добре децата, без да търси върху кого да прехвърли вината за това, че не се справя..лошото е, че хората нямат морални устои и е трудно да градят каквото и да е върху пясък и със слама..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 24, 2011, 07:41:17 pm »

Ето картата с пр.и сд...

Направо припадам....Виж Лили къде бие затъмнението.... :rolleyes: :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 24, 2011, 07:57:01 pm »
Тя няма любов , никога не е имала....Забременява , ражда и се разделя с мъжа от който забременява...Живяла е в твърде консервативно , патриархално семейство , родителите са учители , партийни функционери , държат на морала , честта. Въпреки всичко това , те я приемат отново...След известно време , когато детето и е на годинка тя среща мъж със седемнадесет години по-голям от нея....Той е "баровец" в нейните представи и тя решава , че това е принца от приказките....Отива в столицата , той и плаща квартира и така след няколко месеца , започват да живеят на семейни начала....

Годините минават , "баровеца" се превръща в цървул , налъм , алкохолик и прочие епитети....Тя среща мъж , който според нея я обича , но и поставя условия....и така не намира сили да напусне "баровеца" с който нищо не я свързва..., но той от своя страна обича безумно детето и....
Започва да пие , безпаметно , чувства се зле , самосъжалява се , наказва се , реже си вените.... :(....
Любовта към онзи е силна , но не може да напусне и другия....И така вече няколко години, докато любовника и казва край....
В момента е пред тежка дилема и за нея най-правилния избор е да спре да съществува....
« Последна редакция: Май 24, 2011, 08:06:02 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 24, 2011, 08:24:50 pm »

В момента е пред тежка дилема и за нея най-правилния избор е да спре да съществува....

С Нептун в Стрелец на АС в опозиция с Луната за нея това е "най-лесният" изход.
Много хвърчаща карта ми се струва, няма грам земя, акцентът е мутабелен, въздушният елемент преобладава, липсва стабилност.
Луна в Близнаци в опозиция с Нептун и квадрат с Юпитер/Меркурий, Венера във Водолей в рецепция с Уран, Марс в Близнаци... Опозицията на овнешко Слънце с Плутон при нея като че ли повече се манифестира в отношенията с мъжете, екзистенциални дилеми, игри на безсилие и доминация, отколкото в проява на борбеност и воля в трудни ситуации.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 24, 2011, 08:32:27 pm »

С Нептун в Стрелец на АС в опозиция с Луната за нея това е "най-лесният" изход.
Много хвърчаща карта ми се струва, няма грам земя, акцентът е мутабелен, липсва стабилност.
Луна в Близнаци в опозиция с Нептун и квадрат с Юпитер/Меркурий, Венера във Водолей в рецепция с Уран, Марс в Близнаци... Опозицията на овнешко Слънце с Плутон при нея като че ли повече се манифестира в отношенията с мъжете, екзистенциални дилеми, игри на безсилие и доминация, отколкото в проява на борбеност и воля в трудни ситуации.

Абсолютно... :blink:...
Виж обаче колко хубав въздушен тригон има... :-\
Съвпада на луна/марс -приемам че има съвпад , все пак луната е бърза според мен носи голяма част от белите в живота й....
Божеее, колко е важна луната за всичко...Винаги съм си мислила , че въздушната луна има меркуриев нюанс и емоцията има вкус на премерен израз....Но тук тя е ранена от всякъде... :rolleyes: