Винаги съм знаела , че нищо случайно няма в случайностите.... :blink:Цял живот съм била така....Все нещо се случва , за да се случи друго...и все нещо важно и съществено.... :angry:
Та , тя е родена на 29.04.1974г. в Гложене...през нощта , някъде около 03 и 15 часа...,нямам време за ректификация...не и сега , а и малко събития има в живота и....Но си струва да живее по дяволите... :angry:

и да не се самоубива....
Мадамата е завършила българска фиология....и няма ден трудов стаж по специалността...но ...вече е деградирала , а проблема е много сериозен...Аз съм един спасителен остров...и знам , че трябва да помогна и знам , че е точно сега и знам , че е важно....
Силно провокирана съм , меко казано афектирана съм , свидетел съм на отвратителни и грозни неща и не се питам , защо пред мен се случват , защото знам каква е ролята на Плутон на МЦ- Чистач за тези , които не знаят , а защо жените деградират , защо жените не бива да бъдат слаби , защо трябва да бъдат всичко в живота и до кога....?
Моля ви нека някой качи карта с прогресии и дирекции , швейцареца ми върти номера.... и да приеме този час за верен....

В картата искам да разгледаме аспектите и да поговорим за деградиралата жена...,онази , която има права , но не ги използва , има надежди ...но ги убива , руши , а не създава....Има зад гърба си един опит за самоубийство...,онази жена....,която има болка :blink: , но я е приела като своя...,търси пътя си..., а се страхува от него...онази жена...,която казва"Не ме оставяй,моля те!бъди до мен!трудно ми е ,да взема решението как..." За трети път го изживявам тази нощ....А историята е покъртителна...но семпла , ежедневна и ефтина....,от която жената в теб е солидарна и е готова да плаче заедно с нея , отворена за болката и като лакмус , човека в теб си казва-така е писано...това и е късмета..., а една друга еманация казва- Помогни и! Трябва и можеш! Нямаш право да я изоставиш!
И в един миг чуваш още нещо....Това е задача-трябва да я решиш...,това беше изпита ти...и целта с която те изпратих.... :unsure:

Та , защо жените деградират? Заради мъжките времена и кризата...или заради края на жената в онзи смисъл , в който повечето от нас вас го разбират? :blink:
Жените деградират-факт! :mellow: