Здравей Гост

БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ

• 183 Отговора
  • 37015 Прегледи
Re:БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ
« Отговор #40 -: Май 25, 2011, 06:17:16 am »
Преди 5г. в нета беше публикуван интересен текст - "99 причини да остана в България" - http://www.ivan4o.com/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=7

Днес май причините са вече 198 :-X

„Не ще бъдем народ от ниска класа. Ще имаме авторитет. Но никога не ще успеем да се издигнем икономически.
България ще я спаси не толкова възстановената икономика, колкото възвърнатата Духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината.”
„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония ... И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.”

Сл. Севрюкова

Да, бъдещето на България принадлежи на жените, това и Дънов го споделя...
Нищо чудно някой от форума да се изяви  :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #41 -: Май 25, 2011, 06:19:45 am »
Нищо чудно някой от форума да се изяви :blink:

Дано, щото аз обичам да имам връзки при властимеющите .  :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Май 25, 2011, 06:21:48 am »
ИСТЕРИЯТА Е ПЪЛНА В МОМЕНТА.
Очаква се смяна на местната власт по места.  :angry:
На някои хора ще им "умрат връзките" и заедно с това обществените поръчки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Май 25, 2011, 06:21:56 am »
Преди 5г. в нета беше публикуван интересен текст - "99 причини да остана в България" - http://www.ivan4o.com/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=7

Днес май причините са вече 198 :-X

„Не ще бъдем народ от ниска класа. Ще имаме авторитет. Но никога не ще успеем да се издигнем икономически.
България ще я спаси не толкова възстановената икономика, колкото възвърнатата Духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината.”
„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония ... И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.”
[/size][/b]
Сл. Севрюкова

Нищо чудно някой от форума да се изяви  :blink:

и сега , защото докрай съм откровена , познавах и СЛАВА И ВАНГА.....И ТОВА Е ТАКА.....
ЖЕНА ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ....ДО ТОГАВА ЯКО ДУХАНЕ НА СУПАТА.....ШАРЖЕ ЛЯ ФАМ....-ТЪРСЕТЕ ЖЕНАТА.... :'( :wub:
« Последна редакция: Май 25, 2011, 06:28:35 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Май 25, 2011, 06:25:01 am »
Стелла, извинявай, но в никакъв случай не може да става дума за сравнение................
 Дори ако трябва да бaда точна- бясна съм на ситуацията в БГ.......мога да изпиша достатъчно за разликите, но е напълно безпредметно, само ще вметна, че когато кацна на летище София след 5 минути гледам летищната сграда от която се излита от БГ...Летището, което е входната врата за БГ пълно с цигани, които те следват по петите и ти предлагат идиотщини. Единствената работеща кафе-машина, от която срещу 2 лв можеш да си купиш кафе...дори се питам има ли монета от 2 лв? Но гарантирано срещу 2 евро го получаваш...дупката в която влиза монетата е с точната големина на 2 евро. Навсякъде кафе от машина струва 50 !!!!!!! цента...........
.......GRANDE FREGATURA.......както всичко до което се докоснеш в БГ.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #45 -: Май 25, 2011, 06:31:43 am »
Дани, аз в България мога да пия и кафе за 0.30 лв.от автомат. В Италия, къде точно мога да го намеря на тази цена? Нека да не спорим на тази тема, защото няма да постигнем консенсус. Вярно е, че в България ситуацията е много тежка, но ако и ние си тръгнем оттук ще останат само пенсионерите и циганите, което мисля, че няма да е радващо за никого.Всички искаме тази държава да се оправи и се молим това да се случи, но и в чужбина не е лесно. Много малко са българите, които живеят добре там. Ако ще измерваме с това, че можеш да си купиш за ядене всичко през седмицата, както съм слушала да разказват завърнали се, това са смешни неща.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Май 25, 2011, 06:32:41 am »
Стелла, извинявай, но в никакъв случай не може да става дума за сравнение................
 Дори ако трябва да бaда точна- бясна съм на ситуацията в БГ.......мога да изпиша достатъчно за разликите, но е напълно безпредметно, само ще вметна, че когато кацна на летище София след 5 минути гледам летищната сграда от която се излита от БГ...Летището, което е входната врата за БГ пълно с цигани, които те следват по петите и ти предлагат идиотщини. Единствената работеща кафе-машина, от която срещу 2 лв можеш да си купиш кафе...дори се питам има ли монета от 2 лв? Но гарантирано срещу 2 евро го получаваш...дупката в която влиза монетата е с точната големина на 2 евро. Навсякъде кафе от машина струва 50 !!!!!!! цента...........
.......GRANDE FREGATURA.......както всичко до което се докоснеш в БГ.

Обожавам Италия! Имам особено чувство към тази страна.
А исках да кажа, че циганията в България е същата, както и преди да заминеш.
Мръсно е, заради корупцията сред общинарите, които работят заедно със сметопочистващите фирми.
Там е борба за кокала, няма значение кой е на власт.  :angry:
За това малко се говори. За съжаление това е масовата народопсихология. :angry:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Май 25, 2011, 06:34:58 am »
Нищо чудно някой от форума да се изяви :blink:

Дано, щото аз обичам да имам връзки при властимеющите .  :mellow:

http://www.youtube.com/watch?v=s_lMNufI3hA

БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА....
БОРБАТА...КАКТО КАЗВАТ Е ЕПИЧНА...
АЗ ПАДНАХ...ДРУГ ЩЕ МЕ СМЕНИ.....
И ТОЛКОЗ....КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ?!

:blink: ;)

Зад гърба на всяка успяла жена е ВСЕЛЕНАТА....
зад гърба на успелия мъж стои жена....

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Май 25, 2011, 06:37:41 am »
Както казва Парцалев (Бог да го прости).
"РазбраФ ти намека. Следващия път ще дойда без гащи!"

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 25, 2011, 06:38:18 am »
Дани, аз в България мога да пия и кафе за 0.30 лв.от автомат. В Италия, къде точно мога да го намеря на тази цена? Нека да не спорим на тази тема, защото няма да постигнем консенсус. Вярно е, че в България ситуацията е много тежка, но ако и ние си тръгнем оттук ще останат само пенсионерите и циганите, което мисля, че няма да е радващо за никого.Всички искаме тази държава да се оправи и се молим това да се случи, но и в чужбина не е лесно. Много малко са българите, които живеят добре там. Ако ще измерваме с това, че можеш да си купиш за ядене всичко през седмицата, както съм слушала да разказват завърнали се, това са смешни неща.

МИЯ ,ХОРА , СЪФОРУМЦИ , ПРИЯТЕЛИ , ВРАГОВЕ.....ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ...ВАЖНО Е ДРУГО...ДА МОЖЕШ ДА СИ Я ПОЗВОЛИШ!
ТОВА ИСКАМ ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ..... :blink: :wub:
ДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА ПЛАТИ....

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #50 -: Май 25, 2011, 06:39:09 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:39:54 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Май 25, 2011, 06:40:35 am »
Марая, аз вярвам в теб и зная, че ще успееш! Не се ядосвай, а се успокой! Всичко ще си дойде на мястото! Пак си се наела нещо... Пусни го тоя капс...;D

Не си паднала хич! Ни вярвам аз... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Май 25, 2011, 06:44:56 am »
http://www.youtube.com/watch?v=MTYPl9y95gw
Дани Ит.... аз вярвям , че има една у-ца в небето....Вярвай и ти....

http://www.youtube.com/watch?v=9D1FB8yHtZA&feature=related

НЕ СЪМ ИТАЛИАНКА...,НО ВЯРВАМ....Б Ъ Л Г А Р К А   С Ъ М !

ЧЕ УНА СТРАДА ИН ЧЕЛО... :wub:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #53 -: Май 25, 2011, 06:47:45 am »
Зад гърба на всяка успяла жена е ВСЕЛЕНАТА....
зад гърба на успелия мъж стои жена....

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА...
. :P ;D

Админите още по рождение са надраснали делението по полов признак.  :rolleyes:

« Отговор #54 -: Май 25, 2011, 06:48:38 am »

Мия, идеята ми не е да плюя по Родината ми, дадох пример само с ВХОДНАТА ВРАТА на БЪЛГАРИЯ, не мисля че е нужно да поставям въпроса кой е отговорен за това да ги няма циганите на летището или кой е собственика на този \"вид\" кафемашини.......отговора е ясен.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #55 -: Май 25, 2011, 06:51:19 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:46:09 am от priya »

« Отговор #56 -: Май 25, 2011, 06:53:02 am »
...
само ще вметна, че когато кацна на летище София след 5 минути гледам летищната сграда от която се излита от БГ...Летището, което е входната врата за БГ пълно с цигани, които те следват по петите и ти предлагат идиотщини.

...

Аз пък защо си мислех, че сградата на летището в София е една - и за излизане, и за влизане в страната? :unsure:
Да уточня- ТЕРМИНАЛ, неправилно съм се изразила, но са 2, пристигащи и заминаващи

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #57 -: Май 25, 2011, 06:54:41 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:46:20 am от priya »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #58 -: Май 25, 2011, 06:55:33 am »
Дани, леля ми са я излъгали в центъра на Париж! Какво говориш ти?! Французи и то...Недей се заблуждава! Ти не знаеш ли, че по летищата в цял свят е по-скъпо?! Какво се възмущаваш... Искаш ли да ти дам хиляда примера за Италия, къде сме седнали да я сравняваме. Къде мъжете им в 22 часа са мъртво пияни и спят по столовете в заведенията. Знаем и средната работна заплата каква е там. Не говорим само за милионерите, нали?! Такива има и тук.Недей така... ;) :blink:
« Последна редакция: Май 25, 2011, 06:59:43 am от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Май 25, 2011, 06:59:29 am »
МИЯ ,ХОРА , СЪФОРУМЦИ , ПРИЯТЕЛИ , ВРАГОВЕ.....ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ...ВАЖНО Е ДРУГО...ДА МОЖЕШ ДА СИ Я ПОЗВОЛИШ!
ТОВА ИСКАМ ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ..... :blink: :wub:
ДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА ПЛАТИ....

Това последното обаче - в исторически план никога и никъде не го е имало. В БГ пък съвсем - дори през Комунизма, когато официално всички са били равни, с равни пари, с равни възможности - някои са били доста по-равни от другите. Че даже и в парцелите на гробищата.  ;D

да не ти дава господ да плащаш цената на парцелите....НИКОГА....Тогава много боли-и осъзнато и неосъзнато... :'(
Просто те боли Прия...много...и раната кърми.... :'( :wub: