Здравей Гост

НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ

• 83 Отговора
  • 13525 Прегледи
Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ
« Отговор #40 -: Май 27, 2011, 07:57:02 pm »
за който не знае- в темата са пуснати за обсъждане моите данни..това е начин да се изживее за пореден път етническата шизофрения..е, дано този път да има някакъв терапевтичен ефект за авторката.. ;)

Вижън, ти си добър и достоен човек и всички го знаят!

Абсолютно вярно!!! То си личи от постовете.

Марая, имаш ли съгласието на собственичката на картата да я коментираш по тази тема? Ако нямаш, знаеш много добре, че постъпваш много лошо. Моля те.

На никой не му влиза в работата кой от пишещи тук какво прави в личния си живот и с кого, освен ако самият пишещ не пожелае да сподели и помоли за съвет.
« Последна редакция: Май 27, 2011, 08:02:30 pm от Mirabella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #41 -: Май 27, 2011, 08:23:33 pm »
На никой не му влиза в работата кой от пишещи тук какво прави в личния си живот и с кого, освен ако самият пишещ не пожелае да сподели и помоли за съвет.

Аааа, не се самонавивайте по това болднатото!
Конкретно работата стана поради несъвместимост на музикалните вкусове на авторката и обекта на темата и съвсем публична и нелична честитка за рожден ден. ;D

Бързам да го кажа, щото Вижън е от работническата класа и няма да отговори до довечера, та да не се изпишат междувременно съболезнователни слова по адрес на несподелената й любов към незнаен админ!  :haha: :haha: :haha:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ
« Отговор #42 -: Май 27, 2011, 08:29:22 pm »
ОК, но бива ли несъвместимост на музикалните вкусове да води до обсъждане на нещо друго освен музикални вкусове? Ми, аз не харесвам Милко Калайджиев, нито рап, но няма да обиждам почитателите им. Всеки си има право на вкус. Извинявам се, ако прекалявам, но това ми е на душата, това ми е в устата. Прям човек съм. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Май 27, 2011, 08:29:55 pm »

Конкретно работата стана поради несъвместимост на музикалните вкусове на авторката и обекта на темата и съвсем публична и нелична честитка за рожден ден. ;D

Бързам да го кажа, щото Вижън е от работническата класа и няма да отговори до довечера, та да не се изпишат междувременно съболезнователни слова по адрес на несподелената й любов към незнаен админ!
 :haha: :haha: :haha:

Е, бива ли такова нещо...заради едни музикални вкусове да се очерня чиляка. Дай сега да го маносаме и да го изгорим на кладата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #44 -: Май 27, 2011, 08:35:32 pm »
Бива всичко.
Егоцентризмът се оказва заболяване, за което единственото лекарство е игнор. Но още не сме се научили да прилагаме това лечение и заболяването хронифицира. 

Мирабела, виждам те  ;). И което виждам, ми харесва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Май 27, 2011, 08:38:02 pm »
Бива всичко.
Егоцентризмът се оказва заболяване, за което единственото лекарство е игнор. Но още не сме се научили да прилагаме това лечение и заболяването хронифицира.  

Мирабела, виждам те  ;). И което виждам, ми харесва.

Аз съм ЗА. А Мирабела и нея вече я обичам. Добре, че има и трезвомислещи хора в този форум с умение да се владеят и да запазват обективната си преценка за нещата....Та да си говорим за истинската астрология.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Май 27, 2011, 08:45:55 pm »
Добър съвет , мерси Дияна... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Май 28, 2011, 12:46:13 am »

Бързам да го кажа, щото Вижън е от работническата класа и няма да отговори до довечера, та да не се изпишат междувременно съболезнователни слова по адрес на несподелената й любов към незнаен админ!  :haha: :haha: :haha:
Сериозно ли говориш?!
Поради някаква песен са тези патаклами!!! :unsure:

"Остава" ли са виновникът?
(На мен ми харесват ..както и секса сабахлем :-[.)

п.п.Ще трябва да внимавам какви песни и филми рекомендувам, за да не стават инфекции.

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Май 28, 2011, 01:38:56 am »
Много плитко това. Мислех, че акцентираните Плутони могат повече.

Могат...,особено когато им прелее чашата..... ;D Искаш ли да видиш? ;D ;)

Преди година пак направи една такава тема, пък после се оказа, че не си права. И тогава ти го казах, и сега ти го повтарям. Проклятието на Плутоните е, че виждат призраци и там, където ги няма. Личен опит.

А проклятието на Плутон на МЦ в квадрат със Слънце е, че от високо лошо се пада и рискуваш да бъдеш "прегазен от тълпата", ако си нечувствителен към масовите настроения. Противопоказно за тях е да участват в революции и митинги. Мои приятели с този аспект, които са си научили урока, съвсем умишлено странят от политическите вълнения....Явно форумът се използва като средство за проработка на аспекта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 28, 2011, 01:43:41 am »
А проклятието на Плутон на МЦ в квадрат със Слънце е, че от високо лошо се пада и рискуваш да бъдеш "прегазен от тълпата", ако си нечувствителен към масовите настроения. Противопоказно за тях е да участват в революции и митинги. Мои приятели с този аспект, които са си научили урока, съвсем умишлено странят от политическите вълнения....Явно форумът се използва като средство за проработка на аспекта.

В този смисъл Плутон не е и не може да бъде двуличен лицемер...,не е част от матрицата....Всички знаем , че стадния принцип е присъщ и на поведението...Чул , недочул.... ;D

Противопоказно е да бъдеш в тълпата и да се въргаляш в калта , само защото там е стадото.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Май 28, 2011, 01:46:17 am »
По принцип за ранено Слънце в първи дом или на МС винаги има риск в един момент да падне от високо... Дали ще е от Плутон, Марс, Сатурн или Уран... Плутон повече се свързва с колективните тенденции, Уран със събития, имащи форсмажорен, непредвидим характер, Сатурн ни поставя пред ограничения и необходимост да се разчупят закостеняли модели, по Марс ни липсват търпение и толерантност и в един момент идва някой транзит да го озапти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Май 28, 2011, 01:52:39 am »
По принцип за ранено Слънце в първи дом или на МС винаги има риск в един момент да падне от високо... Дали ще е от Плутон, Марс, Сатурн или Уран... Плутон повече се свързва с колективните тенденции, Уран със събития, имащи форсмажорен, непредвидим характер, Сатурн ни поставя пред ограничения и необходимост да се разчупят закостеняли модели, по Марс ни липсват търпение и толерантност и в един момент идва някой транзит да го озапти.

Друго си е да е във втори дом ...или в 6-ти , а защо не и в 8-ми.... ;D
Но човек прави своя избор къде да попадне слънцето му с първата глътка въздух....
Където и да е , слънцето е слънце..., но в дома на марс и овена....Слънцето приема много от характеристиките на знака овен...и когато стихията , която се е настанила в дома на овена е огнена...нещата са наред...А ,ЧЕ живота е борба за това слънце също е факт...., но не може всички да се раждаме със слънца в падащи домове...
Хубаво е да имаме обаче енергия , а за нея е отговорен марс...и когато един марс е в карета особено с юпитер трябва да внимаваме много в приказките си.... ;D

« Отговор #52 -: Май 28, 2011, 01:53:43 am »
п.п.Ще трябва да внимавам какви песни и филми рекомендувам, за да не стават инфекции.

Аз не знам. Не чета темите от начало. Признавам си  :-[ Обичам черна музика, но не българска черна музика, ако ме разбираш какво искам да кажа  :haha: Но хубавото е, че се поукротихме  ;D

А относно това:

....... Противопоказно за тях е да участват в революции и митинги. Мои приятели с този аспект, които са си научили урока, съвсем умишлено странят от политическите вълнения....

Умам У7ми Уран в 3ти и винаги ме е било страх да ходя на масови прояви. Вероятно и заради съвпада с У1ви . имам чувството, че съм застрашена физически. Нито съм ходила на манифестации, нито на митинги.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Май 28, 2011, 01:59:07 am »
Аз също я харасвам , но и тя е чалга...е , американска....Но на нас мутресите ни е в душата...нали сме чалгаджийки.... ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Май 28, 2011, 02:23:32 am »

В този смисъл Плутон не е и не може да бъде двуличен лицемер...,не е част от матрицата....Всички знаем , че стадния принцип е присъщ и на поведението...Чул , недочул.... ;D

Противопоказно е да бъдеш в тълпата и да се въргаляш в калта , само защото там е стадото.... ;D

Така нареченото "стадо" се нарича форум и се състкои от хора с достойнство, които заслужават уважение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Май 28, 2011, 02:29:03 am »

Така нареченото "стадо" се нарича форум и се състкои от хора с достойнство, които заслужават уважение.

Ти коментираш политическия аспект...и моя коментар е върху него... ;D
А ЗА ФОРУМА...НЕ ГО ВКАРВАЙ В ИНТРИГАТА...МНОГО ОТ ХОРАТА В НЕГО ПОМНЯТ НЯКОИ НЕЩА...
АКО ЩЕ КОМЕНТИРАШ АСПЕКТИ-КОМЕНТИРАЙ! НО НЕ НАМЕСВАЙ ДРУГИ ХОРА-БЪРКАШ!  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 28, 2011, 02:46:42 am »
Относно темата ...не мисля ,че въпросната дама е типична лъвица :blink:,с това Слънце в 12 дом ,съвпад Венера...и това в тао-квадратура Луна /Марс в неподвижни знаци и Плутон  в 1 дом.Като се научи да се харесва и да се обича,да не "налага" Плутон-а си от 1 дом,ще си намери един скорпион ,който ще е задоволява перфектно ;D :P

Отличен извод!

Браво! Това беше астрологически подход! Достоен за аплаус... :clap:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #57 -: Май 28, 2011, 02:49:04 am »
Като се научи да се харесва и да се обича, да не "налага" Плутон-а си от 1 дом,ще си намери един скорпион ,който ще е задоволява перфектно ;D :P

За конкретната дама тази препоръка няма как да е в бъдеще време. Факт е от доста години ;).

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Май 28, 2011, 03:05:07 am »
Като се научи да се харесва и да се обича, да не "налага" Плутон-а си от 1 дом,ще си намери един скорпион ,който ще е задоволява перфектно ;D :P

За конкретната дама тази препоръка няма как да е в бъдеще време. Факт е от доста години ;).

Стига бе и ти ли я познаваш...?

Тази карта наистина визира жена от карнобат , живее в карнобат...и е на възлов пост...,преследва администратора на общината! :72:  От къде я познаваш?:85:

Как беше Дидка...и ти ли Бруте.... ;D

« Отговор #59 -: Май 28, 2011, 03:05:51 am »
   Да не забравяме, че Слънце в 12 дом е много силно, като се вземе впредвид че  скоро е изгряло над хоризонта  и ако приемем че Слънцето=духа ни, значи то си е избрало именно този дом, защото има по-специална мисия. Има опитности по всички други домове и си е избрало дома на края. Който дом може да се тълкува различно. Като например да се грижи за болни, да защитава слабите и онеправданите...защото има мноооого енергия. В тази връзка си правя един извод за себе си - че Слънцата над хоризонта са даващи, а тези под - вземащи енергия /нощни/ или кратичко донори и вампири  :P. Ма трябва да го изследвам, просто сега ми щукна като идея.