Здравей Гост

НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ

• 83 Отговора
  • 13553 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ
« Отговор #60 -: Май 28, 2011, 03:06:56 am »
Тази карта наистина визира жена от карнобат , живее в карнобат...и е на възлов пост...,преследва администратора на общината! :72:  От къде я познаваш?:85:

Тъй ли, бе? А аз за малко да помисля, че е тръгнала да преследва кмета на нета.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Май 28, 2011, 03:15:20 am »
Тази карта наистина визира жена от карнобат , живее в карнобат...и е на възлов пост...,преследва администратора на общината! :72:  От къде я познаваш?:85:

Тъй ли, бе? А аз за малко да помисля, че е тръгнала да преследва кмета на нета.  :rolf:

Ми не знам... :rolleyes: :unsure: , много шум сЪ дигна....и може....Случва се и в най-добрите форумни семейства....
Ти търсиш мен , аз търся теб.... :57:

А картата наистина е на жена от карнобат...Изследвам еднакви карти...Колекционирам и аз , като онази астроложка от БАА.... :P ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #62 -: Май 28, 2011, 03:20:51 am »
Ясно, и въпросната от карнобат била значи вървяла след теб да те хапе по форумите.
И кай тъй стана пак, на Марая от снощи ли да вярвам или на Марая от днес?
Кво стана с Плутоня? Покри се негде под полите на форумното мъмрене?
Стой си зад думите, бе, жена! Нали си голямо момиче вече. И там, какви бяха още, необикновените качества на стрелеца...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Май 28, 2011, 03:32:28 am »
Ясно, и въпросната от карнобат била значи вървяла след теб да те хапе по форумите.
И кай тъй стана пак, на Марая от снощи ли да вярвам или на Марая от днес?
Кво стана с Плутоня? Покри се негде под полите на форумното мъмрене?
Стой си зад думите, бе, жена! Нали си голямо момиче вече. И там, какви бяха още, необикновените качества на стрелеца...

тОВА Е пЛУТОН...,НЕ ГО ПИПАЙ....

ДА ЖЕНАТА Е ОТ Карнобат Диана... А гузния си е гузен...., макар , че има аспекти в картите които показват много неща...добрия астролог ги чете... :blink:
В интерес на истината обаче , всяка ситуация в живота ми , дори и тук ми показва много фини и скрити неща...
Ванга казваше , че съм вечеряла с Господ...и беше права , защото имам и реална и виртуална връзка с него....,за разлика от много други...
Само не разбрах къде , кога и как бях груба , лоша и преднамерена с теб , за да получа това от теб...ВЕРОЯТНО ЗА ДА РАЗБЕРА ИСТИНСКОТО ТИ ЛИЦЕ СЛЕДВАШЕ ДА ИЗТИПОСАМ ЖЕНАТА ОТ КАРНОБАТ...
Не ми отговаряй , ако искаш , за мен твоя отговор няма значение...
ХУБАВА ВЕЧЕР ОТ МЕН...
А там където двама си мерят Мишките е грубо да си слагаш пУСИТО........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #64 -: Май 28, 2011, 03:40:43 am »
 :haha: :haha: :haha:

Стига бе, сериозно ли?
Сега да не последва тема за една позната от долно уйно с паднали и ранени светила и заточен Сатурн на Асц.!
Поговори ми за истинското ми лице. Че имам нужда да науча истината за себе си от най-комплексирания човек, с когото ме е сблъсквал виртуала напоследък.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Май 28, 2011, 03:57:24 am »

Стига бе, сериозно ли?
Сега да не последва тема за една позната от долно уйно с паднали и ранени светила и заточен Сатурн на Асц.!
Поговори ми за истинското ми лице. Че имам нужда да науча истината за себе си от най-комплексирания човек, с когото ме е сблъсквал виртуала напоследък.

Диана , знаеш ли , никога не си ме вълнувала и интересувала като истинско лице...Тези от форума , който ме интересуват са в реалния ми свят...Ти не си сред тях...
Въпрос на усет , на флуиди...Не си длъжна да ме харесваш , както и аз теб...Нали така...А , ако моето мнение е важно за теб , мога да ти кажа какво мисля за теб на лични... ;)
Хубава вечер.... :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #66 -: Май 28, 2011, 04:04:45 am »
Пу-пу-пу! Камък ми падна ;D!
Че тези, от които се интересуваш, все требе ти треперят, да не земе да им изхлопаш нещо интимно и неприлично на мегданя. Пък това силно влошава откровената и открита комуникация между хората. Нужна на стрелеца.

Споко, Марайче  ;D. Просто си отработвам марсовия възврат. Пък ти си наистина лесна жертва. От утре пак ще престана да те виждам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Май 28, 2011, 04:21:55 am »
Пу-пу-пу! Камък ми падна ;D!
Че тези, от които се интересуваш, все требе ти треперят, да не земе да им изхлопаш нещо интимно и неприлично на мегданя. Пък това силно влошава откровената и открита комуникация между хората. Нужна на стрелеца.

Споко, Марайче  ;D. Просто си отработвам марсовия възврат. Пък ти си наистина лесна жертва. От утре пак ще престана да те виждам.

зА МЕН  , е друг аспекта....

И тези които си мислят онова което пишеш , проестират собствените си страхове...А който ,го е страх не ходи в гората....
Твоя възврат ми показа , че Марса си е марс...и е много важен в натала...
 :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Май 28, 2011, 04:44:41 am »

Да видим сега дали ще ти стигнат силите да отмъщаваш на всеки, който дръзне да ти изрече истината "право куме в очи".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Май 28, 2011, 04:49:13 am »

Да видим сега дали ще ти стигнат силите да отмъщаваш на всеки, който дръзне да ти изрече истината "право куме в очи".

Истината е над всичко... ;D
Но тя е само за смелите , тя няма нищо общо с теб....АРХИВИТЕ СА ЖИВИ....На твое място щях да спра....Защото колкото повече говори меркурий в риби , толкова повече греши.... ;)
Стана смешна днес в ярастта си с темата за ДВОЙНСТВЕНИТЕ....Това не е тема на астролог , а на тетка от горната мААла... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Май 28, 2011, 04:51:13 am »
 Да не забравяме, че Слънце в 12 дом е много силно, като се вземе впредвид че  скоро е изгряло над хоризонта  и ако приемем че Слънцето=духа ни, значи то си е избрало именно този дом, защото има по-специална мисия. Има опитности по всички други домове и си е избрало дома на края. Който дом може да се тълкува различно. Като например да се грижи за болни, да защитава слабите и онеправданите...защото има мноооого енергия.

В тази връзка си правя един извод за себе си - че Слънцата над хоризонта са даващи, а тези под - вземащи енергия /нощни/ или кратичко донори и вампири  :P. Ма трябва да го изследвам, просто сега ми щукна като идея.

Миличка, Дейзинка! Толкова нежно си го описала. А това последното не ми харесва, щото мойто Слънце е под хоризонтя..но нищо давай да я изследваме тази идея, нали за това сме тука. Може и да се съглася с теб, ако ми се аргументираш добре. :P :P :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Май 28, 2011, 05:27:46 am »

ГледаЙ се ква си злобарка.... ;D ;D ;D ;D аууу...,гадже имала , наскоро в темите писа , че си прясно изчукана....
Ми лъжеш , кат циганка на преклонна възраст.... ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #72 -: Май 28, 2011, 07:11:33 am »
Изтрих картата, извинявам се, не знаех че са данни на съфорумка. Хиляди извинения!!! :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Май 28, 2011, 08:19:02 am »
Изтрих картата, извинявам се, не знаех че са данни на съфорумка. Хиляди извинения!!! :unsure:

нЕ СА ДАННИ НА СЪФОРУМКА...,НЕ СЕ ИЗВИНЯВАЙ!
кРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.... ПАРАНОЯ , ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА....
ЧЕТЕТЕ ОТ ДО ТЕМИТЕ....

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Май 28, 2011, 03:10:44 pm »

Достойна постъпка, Дани!
Данните са поставени от Марая в опит да се нарани и дискредитира Вижън.
Вижън заслужава извинение.
« Последна редакция: Май 28, 2011, 03:16:23 pm от Stella »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #75 -: Май 28, 2011, 05:14:30 pm »
обява:

към админчИту ( душичко златна кажи, че те пребарах, че да са свършва тука препирнята)
4 страници кандидатури не ми се търпят :angry: :angry:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Май 28, 2011, 05:17:38 pm »
Много са и все повече ще стават..., за съжаление...

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #77 -: Май 28, 2011, 06:24:05 pm »
Админа е дълготърпелив. Това си е божествено качество  ;D  ;D .Пък и аз не съм сигурен, че  по-строгата модерация би
имала някакъв положителен ефект в случая.

Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ
« Отговор #78 -: Май 29, 2011, 04:58:33 am »

Умам У7ми Уран в 3ти и винаги ме е било страх да ходя на масови прояви.

и аз съм така,У7 в 3 дом,  ма в началото на прехода ходихме на всички големи митинги , с  две малки деца и луд кокер, без капка притеснение и страх
теб от какво те е страх :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ
« Отговор #79 -: Май 29, 2011, 05:00:28 am »
за който не знае- в темата са пуснати за обсъждане моите данни..това е начин да се изживее за пореден път етническата шизофрения..е, дано този път да има някакъв терапевтичен ефект за авторката.. ;)

Вижън, ти си добър и достоен човек и всички го знаят!

Абсолютно ,на същото мнение съм и аз :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...