Здравей Гост

Злобата и завистта в нета

• 37 Отговора
  • 5067 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:Злобата и завистта в нета
« Отговор #20 -: Май 27, 2011, 07:05:50 pm »
Ми луната е перфектна като гледам.... ,като изключим опозицията с Плутон...., но за мен този аспект е доста стимулиращ.... :rolleyes:
Я кажи, луната в труден аспект ли "обвиняваш" за т.нар.злоба :blink:

аз си мисля, че зле поставен У7 ще да е... Луната е лично усещане
хм, при мен уранчо ;D домува си кротко в 4 :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 27, 2011, 07:06:11 pm »
Ми луната е перфектна като гледам.... ,като изключим опозицията с Плутон...., но за мен този аспект е доста стимулиращ.... :rolleyes:

Луната отразява емоцията ни...и начина по който я изразяваме....

Меркурий , Марс и Уран...според мен...Управителя  на 3-ти....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #22 -: Май 27, 2011, 07:10:12 pm »

напрегнати аспекти между тях?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Май 27, 2011, 07:10:49 pm »

Луната е емоцията ни, но не винаги я изразяваме. Дали да не гледаме АЦто и неговия управител? Луната за мен е вътрешна емоция, защото същата често е контролирана.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Май 27, 2011, 07:12:11 pm »

ми аз пак се разпознах  ;D ;D ;D честно, в своя защита - злобна съм рядко, значи друго ще да е, Марая
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #25 -: Май 27, 2011, 07:14:55 pm »

ми аз пак се разпознах  ;D ;D ;D честно, в своя защита - злобна съм рядко, значи друго ще да е, Марая
При мен уран е в тригон с луна, сатурн и марс, но в опозиция с меркурий...Ама дори и не се оправдавам, защото знам, че не съм злобна :P...даже съм прекалено състрадателна към всякакви твари и влечуги...с тази венера в риби ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Май 27, 2011, 07:15:50 pm »

напрегнати аспекти между тях?

не само напрегнати , а и аспекти с планетите в 3-ти дом , в случай , че има такива... :rolleyes: , градуси на които са разположени...., диспозитори...
Аз смятам , че не винаги злобата е явна...., в повечето случай е прикрита зад маска ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Май 27, 2011, 07:17:46 pm »

Луната е емоцията ни, но не винаги я изразяваме. Дали да не гледаме АЦто и неговия управител? Луната за мен е вътрешна емоция, защото същата често е контролирана.

За АСЦ-то да....,управителя в аспект с Луната... :rolleyes: , но все пак говорим за киберпространството....

« Отговор #28 -: Май 27, 2011, 07:21:04 pm »

И аз мисля така. Когато се чувстваш застрашен въпреки, че заплахата е само в главата ти, ти ставаш агресивен към другите - У7ми
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #29 -: Май 27, 2011, 09:34:58 pm »

И аз мисля така. Когато се чувстваш застрашен въпреки, че заплахата е само в главата ти, ти ставаш агресивен към другите - У7ми

А то се оказва само в главата ти...аз често се притеснявам да не обидя или нараня някого, а то се оказва, че изобщо не съм аз причината!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Май 28, 2011, 12:59:44 am »
Марая, защо не си отвориш един блог и не пишеш там това, което те вълнува? В тоя форум има поне 10 теми, които се занимават само с твоите тревоги.

Тук не говорим за моите тревоги или за чуждите..., а за нещо което докосва по един или друг начин всички ни... :blink:

Твоите са. Теб те преследва параноята, че някой ти завижда, а всъщност е много по-просто. Има хора, които  просто не те харесват. Приеми го. Ти също има хора, които не харесваш. Няма нещо по-естествено от това.

Не са Аурора...Аз каквото има да казвам , го казвам в прав текст... ;D
Въпроса е в това , че злобата е част от битието...и дали отричаме или не това е факт....
Наблюдава се на много места....в цялата мрежа....за жалост....
Според теб няма ли злоба в нета? :rolleyes:
Марая, прекалено емоционална си.
В нет комуникациите изначално си има заложени предпоставки за недоразумения. Просто се брои до 10, а и повече. Имало е моменти, в които ме е гонила параноята, че някой ми размахва червен плащ, за да види като как ще му отреагирам. Случвало се е да се поддам на първичния импулс, както и другият вариант- след известен размисъл от 20-30 сек. да реша, че не си струва, а и може и да не съм права, но..на мен така или иначе Плутон ми е слаб. Марс ми създава проблеми. :blink:
Не знам дали е възможно да завиждаш на някого без да го познаваш. Глупаво ми се вижда, а и без особен смисъл.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 28, 2011, 01:07:16 am »
Предпоставки има за това не само в НЕТА Уран , а навсякъде...

Злобата е съвсем нормално човешко качество , но в нета е очевидна и доста агресивна...

Под злоба разбирам не това някой да ти каже нещата в прав текст , а това да върви подире ти да те провокира , да хапва, да бъде жлъчен директно или индиректно...ТОРМОЗА НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ И ДВУСТРАНЕН....И ТОВА , ЧЕ НЯКОЙ НЕ Е ИЗВАДИЛ НА МАСАТА ДРУГА СТРАНА НА ГАЩИТЕ НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ГО НЯМА.... ;)
За мен са необходими изводите от гледна точка на астропсихологията...Повода е един , а причината друга -повярвай ми , че съм права....

Що се отнася до това дали съм емоционална или не , това е моя избор , а аз не смятам , че емоционалността е порок! :blink: ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Май 28, 2011, 01:10:30 am »
Не е порок емоционалността, даже напротив, но може и да бъде доста деструктивна.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #33 -: Май 28, 2011, 10:28:59 pm »
Марайке, из фейсбука, съкратено от тамошния жаргон ФБ, имаше един бой много готин на първо четене, ако на света съществува изкушението, то той е неговият пророк, влизаше в душата на всички и я обладаваше за нула време.
И непрекъснато ревеше, че много беди му се струпвали на главата, бил богат на експириънс и какво ли не му се случвало, та свикнал да се пази.
Половин година горе долу го проследявах, от всеобщ любимец успя да отритне от себе си 99% от почитателите си в една голяма компания, като обиждаше наред - почваме с националност - той момче румънче, живеещо в Холандия, по произход унгарски, предполагам останал в Холандия поради брак по сметка. Та плюеше тотално румънци, българи, гърци, унгарци...ти си китка пред него.
Високомерие, което на моменти издрапва със страшна сила на повърхността.
Накрая беше просто изгонен от групата и не се намери един да каже дума в негова защита.
Сега предполагам си ближе раните другаде и се жалва с увеличения си с още едно злощастно преживяване експириънс.

С две думи- каквито енергии се носят из нас, такива енергии привличаме отвън. Сядай си прочее на задника и почвай да се чистиш, еле па отношението си към хора, които кой знае що си решила, че стоят по-ниско от теб.

Аз съм на светлинни години примерно пред теб в духовното си развитие, ако ти си прохождаща от първо-второ ниво, аз съм някъде около 26-то ниво. Пък не ти го натяквам, нъл тъй?
Щото немам нужда да избивам комплекси с теб...

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Май 28, 2011, 10:37:18 pm »
Марайке, из фейсбука, съкратено от тамошния жаргон ФБ, имаше един бой много готин на първо четене, ако на света съществува изкушението, то той е неговият пророк, влизаше в душата на всички и я обладаваше за нула време.
И непрекъснато ревеше, че много беди му се струпвали на главата, бил богат на експириънс и какво ли не му се случвало, та свикнал да се пази.
Половин година горе долу го проследявах, от всеобщ любимец успя да отритне от себе си 99% от почитателите си в една голяма компания, като обиждаше наред - почваме с националност - той момче румънче, живеещо в Холандия, по произход унгарски, предполагам останал в Холандия поради брак по сметка. Та плюеше тотално румънци, българи, гърци, унгарци...ти си китка пред него.
Високомерие, което на моменти издрапва със страшна сила на повърхността.
Накрая беше просто изгонен от групата и не се намери един да каже дума в негова защита.
Сега предполагам си ближе раните другаде и се жалва с увеличения си с още едно злощастно преживяване експириънс.

С две думи- каквито енергии се носят из нас, такива енергии привличаме отвън. Сядай си прочее на задника и почвай да се чистиш, еле па отношението си към хора, които кой знае що си решила, че стоят по-ниско от теб.

Аз съм на светлинни години примерно пред теб в духовното си развитие, ако ти си прохождаща от първо-второ ниво, аз съм някъде около 26-то ниво. Пък не ти го натяквам, нъл тъй?
Щото немам нужда да избивам комплекси с теб...

Кайли , ши мЪ извиниш, ама тебе те пропуснах в списъка на хората, които Марая е обиждала и с които е вдигала скандали. Сигурна съм, че има и други пропуснати, но те ще се обадят...Между другото, ти май имаше Меркурий в Стрелец. Как така с тебе си се разбираме, като мерковете ни са в квадратура и умеем да водим цивилизовани дискусии, а с тая не се получава и не се получава? Но въпросът беше риторичен и отговорът се крие в поста ти. Благодаря!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #35 -: Май 28, 2011, 11:29:08 pm »
Това за завиждането не го разбирам - никой не би могъл да
живее живота на другия, тогава за какво да завижда  :-\

Едно е да поискаш да бъдеш милионер примерно, но това има
един куп негативи, които също трябва да си готов да понесеш
на гърбината си...нали Господ давал толкова, колкото можем да носим  ;)

Тези, които имат много, имат и  много деца, кучета котки, персонал,
проблеми с данъчните, с мутрите, с държавните институции, с банките,
с личната си сигурност..... и какво ли още не   :o

Тези , които държат да са красиви - инвестират цялото си време в своята
красота, дрехи, парцалки, операции, пластики - е, едно е да завиждаш
и съвсем друго да си готов да платиш Цената с всичките негативи !  :mellow:

Нали света е Дуален - колкото повече- толкова повече ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Май 28, 2011, 11:43:05 pm »
Така е, всичко си има цена в този живот.
Не мога да завиждам за цената, която някой е платил (или изплаща), за да има това или онова.

Например, някои се стремят към популярност и известност, бутат се в медиите, пред камери и обективи.
Но след като предизвикат този интерес, трябва да са готови и да ги следят под лупа и отразяват в жълтата преса, да ги изненада някъде някой папарак. Току виж си се озовала в някое дамско списание с клюкарски оттенък, заснета в неудобна поза - вижте къде й е скъсана презрамката, забравила е да си актуализира маникюра, не си е издухала косата, не търси услугите на пластичен хирург (а вече трябва)...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 28, 2011, 11:43:08 pm »
Това за завиждането не го разбирам - никой не би могъл да
живее живота на другия, тогава за какво да завижда  :-\

Едно е да поискаш да бъдеш милионер примерно, но това има
един куп негативи, които също трябва да си готов да понесеш
на гърбината си...нали Господ давал толкова, колкото можем да носим  ;)

Тези, които имат много, имат и  много деца, кучета котки, персонал,
проблеми с данъчните, с мутрите, с държавните институции, с банките,
с личната си сигурност..... и какво ли още не   :o

Тези , които държат да са красиви - инвестират цялото си време в своята
красота, дрехи, парцалки, операции, пластики - е, едно е да завиждаш
и съвсем друго да си готов да платиш Цената с всичките негативи !  :mellow:

Нали света е Дуален - колкото повече- толкова повече ;D

Дааа...Мун лейди...точно така е... ;D