Марайке, из фейсбука, съкратено от тамошния жаргон ФБ, имаше един бой много готин на първо четене, ако на света съществува изкушението, то той е неговият пророк, влизаше в душата на всички и я обладаваше за нула време.
И непрекъснато ревеше, че много беди му се струпвали на главата, бил богат на експириънс и какво ли не му се случвало, та свикнал да се пази.
Половин година горе долу го проследявах, от всеобщ любимец успя да отритне от себе си 99% от почитателите си в една голяма компания, като обиждаше наред - почваме с националност - той момче румънче, живеещо в Холандия, по произход унгарски, предполагам останал в Холандия поради брак по сметка. Та плюеше тотално румънци, българи, гърци, унгарци...ти си китка пред него.
Високомерие, което на моменти издрапва със страшна сила на повърхността.
Накрая беше просто изгонен от групата и не се намери един да каже дума в негова защита.
Сега предполагам си ближе раните другаде и се жалва с увеличения си с още едно злощастно преживяване експириънс.
С две думи- каквито енергии се носят из нас, такива енергии привличаме отвън. Сядай си прочее на задника и почвай да се чистиш, еле па отношението си към хора, които кой знае що си решила, че стоят по-ниско от теб.
Аз съм на светлинни години примерно пред теб в духовното си развитие, ако ти си прохождаща от първо-второ ниво, аз съм някъде около 26-то ниво. Пък не ти го натяквам, нъл тъй?
Щото немам нужда да избивам комплекси с теб...