Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43490 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #100 -: Май 30, 2011, 01:43:16 am »
Абе девойки, аз ви се чудим на вас на лицемерието - на сичките.
Как съумявате едновременно да искате бан за Марая и в същото време най-приятелски да си бъбрите с нея?
Е това ми е непостижимо.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Май 30, 2011, 01:43:37 am »
големи сте детективи всичките ;D

и Стела- и без тва три дни ви пазя- поне да свърша нещо полезно- ако искаш, трия наред, откакто съм почнала да пиша аз ;D

Аз работя заедно с Комисията със защита на потребителите. Знам си правата и законите. Участваме в съвместни комисии.

Отсега ти казвам Аз мога да подам жалба, но не го правя, защото уважавам форума и ми е мил.
Смятам обаче да отворя тема за правата на потребителите и да запозная всички съфорумци. Защото нали знаеш как става? "Като кажат, че сестра ти е курва, върви обяснявай, че нямаш сестра.". Така се получава и когато се подаде жалба към някого - не искам да свързвам името на форума с разследвания за кибетормоз.

Затова ви моля тука пред всички. Вземете мерки. НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧЕТА ПОВЕЧЕ ПОСТОВЕ С ОБИДНО СЪДЪРЖАНИЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #102 -: Май 30, 2011, 01:45:44 am »
Ама Астро не е ли вече Сърча бе?!?  :33: :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #103 -: Май 30, 2011, 01:46:03 am »

Под достойнството ми е , да коментирам каквото и да било....Спомням си един пост на ХЕЛО към ВИЖЪН , в който Хело попита в прав текст вижън лезбийка ли е? И какво от това....

Това не си го спомням. Ама тя се заяждаше с мен, защото има проблем с жените Телци.

това не го помниш....Но архивите са живи.....Сайта го помни...Ако искаш ще ти покажа къде.... ;D ;)

Харесвам всички зодий , жените телци и скорпиони са ми фаворити....,както и асцендентите с този знак.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
« Отговор #104 -: Май 30, 2011, 01:46:42 am »

Какво съдействие от нас очаквате?

Още чакам да ми отговориш
1. Защо след като Вижън се почувства заплашена и НЕДВУСМИСЛЕНО подчерта, че това са нейните данни ти не изтри темата. Потребител на форума се е припознал в данните и неговата карта е била поставяне вече във форума и хората я знаят. Същата карта беше постната в тема тенденциозно компрометиращо заглавие. Освен това си бил предупреден, че това ще стане.

2. Защо след като заглавието на темата се дублираше и Аурора обърна внимание на това, ти не изтри темата.

Моля,  да изтриеш всички постове, в които Марая ме нарича лицемерна, а те не са малко и се простират в различни теми. Не ме интересува имаш ли време, защото това е ОБИДА НАД ЛИЧНОСТТА , уронваща достойнството и авторитета. Всички хора тук имат публични професии и са уважавани в общуството. Простотии и обиди няма да търпя.

Ако не съдействаш, ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, защото аз не се чувствам сигурна в този форум. Тук напоследък няма творческа атмосфера, а се разменят само обиди.
Обръщам се към теб като първа инстанция.

толкова много работа чак няма да свърша - ще го обсъдим с админа, но помисли пак- аз от вчера имах предложение да затворим изобщо форума :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Май 30, 2011, 01:47:07 am »
Ако не съдействаш, ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, защото аз не се чувствам сигурна в този форум.

Стела, разбирам възмущението ти, но форумът не е СТОКА, която се купува. Съответно регламентът, предвиден от Закона за защита на потребителите, не важи тук. Не блъфирай, моля те.  :blink:

Не се заблуждавай! Прочети законите. Смятам още утре да се консултирам по казуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Май 30, 2011, 01:47:33 am »

Такъв ник тук не съм срещала... :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Май 30, 2011, 01:49:40 am »
Правилата на форума са ясни...

Марая, гледам че си станала Маниак ;D
Извън шегата айде да сме честни - всъщност ти изнесе личните данни на Вижън за обсъждане без съгласието и

НЕ! Не са нейни данните...И ТОВА Е ТАКА КАКТО ГО КАЗВАМ...Работя с община Карнобат и това се знае от няколко човека във форума...

Аз не съм Скарлет....и НЕ ПРАВЯ ТАКИВА НЕЩА- ЕТО ГО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ....В ОНАЗИ ТЕМА КАЗАХА И КАКВО ОТ ТОВА....ПОВТАРЯМ КАРТАТА Е НА ЖЕНА ОТ КАРНОБАТ....Всяка минута в света се раждат по няколко човека , включително и от един и същи град....Сходни карти , сходна съдба..... ;D ИЛИ ЕДНАКЪВ ИЗБОР...,Ако щеш го наречи...Последното не е задължително.... ;D ;)

Преди направи тема, в която публикува това, което бях писала на ЛС на Крис. Той ти е го дал на теб и ти го публикува във форума. Що лъжеш, че не публикуваш такива неща?

Римско право....Темата я няма....

Понеже става дума за закони....ПРЕДЛАГАМ ,ДА СПАЗВАМЕ ТЕЗИ ТУК....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Май 30, 2011, 01:50:16 am »
Аз работя заедно с Комисията със защита на потребителите. Знам си правата и законите. Участваме в съвместни комисии.
Отсега ти казвам Аз мога да подам жалба, но не го правя, защото уважавам форума и ми е мил.

Стела, хайде да сме обективни.  :blink:
Това, че си знаеш и търсиш правата, е похвално.
Ти като член на този форум регистрирала ли си се тук с истинската си самоличност - трите имена, ЕГН, Булстат и други реквизити? Този форум е едно неформално мини общество. Как очакваш спрямо него да бъде приложен регламентът на този закон? И ти, и аз, и останалите тук сме анонимни потребители. Потребители на какво? На пространство за изява, а не на стоки или услуги, които се регламентират от Търговския закон. Плащаш ли за това, че участваш тук? Ако плащаш и това се потвърди документално, тогава можеш да твърдиш, че получаваш услуга и да потърсиш закрила.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #109 -: Май 30, 2011, 01:50:30 am »

1. Защо след като Вижън се почувства заплашена и НЕДВУСМИСЛЕНО подчерта, че това са нейните данни ти не изтри темата. Потребител на форума се е припознал в данните и неговата карта е била поставяне вече във форума и хората я знаят. Същата карта беше постната в тема тенденциозно компрометиращо заглавие. Освен това си бил предупреден, че това ще стане.

2. Защо след като заглавието на темата се дублираше и Аурора обърна внимание на това, ти не изтри темата.

Моля,  да изтриеш всички постове, в които Марая ме нарича лицемерна, а те не са малко и се простират в различни теми. Не ме интересува имаш ли време, защото това е ОБИДА НАД ЛИЧНОСТТА , уронваща достойнството и авторитета. Всички хора тук имат публични професии и са уважавани в общуството. Простотии и обиди няма да търпя.

Ако не съдействаш, ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, защото аз не се чувствам сигурна в този форум. Тук напоследък няма творческа атмосфера, а се разменят само обиди.

толкова много работа чак няма да свърша - ще го обсъдим с админа, но помисли пак- аз от вчера имах предложение да затворим изобщо форума :blink:

Като не искаш да триеш, слагай банове! Или капките с катрана много бързо капят, та не можеш да им насмогнеш. А закриването на форума, не е моя работа да вземам решение. Ако не можете да отговорите на всички изисквания за сигурност  на интернет пространството - ми закрийте го! Идеята за форума се опорочава все повече.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #110 -: Май 30, 2011, 01:51:23 am »

хахахааааааааааа не бе. Астро е по действието, а Сърча го мързи да гледа и го маскира с нищоправене  ;D ;D ;D

от горния пост на Астро разбрах, че е в женски род, за което И се извинявам дето пишех в мъжки род  :-[  явно излъчва повече ЯН енергия, което всъщност не е лошо  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Май 30, 2011, 01:51:50 am »

Стела, хайде да сме обективни.  :blink:
Това, че си знаеш и търсиш правата, е похвално.
Ти като член на този форум регистрирала ли си се тук с истинската си самоличност - трите имена, ЕГН, Булстат и други реквизити? Този форум е едно неформално мини общество. Как очакваш спрямо него да бъде приложен регламентът на този закон? И ти, и аз, и останалите тук сме анонимни потребители. Потребители на какво? На пространство за изява, а не на стоки или услуги, които се регламентират от Търговския закон. Плащаш ли за това, че участваш тук? Ако плащаш и това се потвърди документално, тогава можеш да твърдиш, че получаваш услуга и да потърсиш закрила.

Има начин Лили. Аз съм се регистрирала с легитимна електронна поща, а там има всички мои данни. Попълнила съм си формата от-до....И не плаша, а ПОТЪРСИХ СЪДЕЙСТВИЕ И ПОМОЛИХ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Май 30, 2011, 01:53:44 am »
ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО.

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Май 30, 2011, 01:54:05 am »
А аз мога ли да осъдя някой за това, че във форума ме е нарекъл патка?  :rolleyes: ;D

Можеш. Но то беше еднократно, а не СИСТЕМАТИЧНО.
Аз говоря за постоянен тормоз. Кибертормозът, за да бъде такъв, трябва да бъде постоянен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Май 30, 2011, 01:55:13 am »

ТВОРЧЕСТВОТО Е ТУК В ТОЗИ РАЗДЕЛ...

http://astrosite.org/forum/index.php/board,10.0.html

Тук е допустимо копи-пействане....., понякога и мисъл....,ако те озари... ;)

ТОВА Е РЕКЕТ КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ....АКО е една специална думичка.... ;D , понякога цапа гащите....
ПРИЕМИ , ЧЕ НЯМА ДА СИ ОТИДА ОТ ТОЗИ ФОРУМ , ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ПРОМЕНИШ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРОМЕНИШ ОТНОШЕНИЕТО СИ И СЕБЕ СИ....
ДРУГОТО Е ЕКВИЛИБРИСТИКА.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Май 30, 2011, 01:55:29 am »
Има начин Лили. Аз съм се регистрирала с легитимна електронна поща, а там има всички мои данни. Попълнила съм си формата от-до....И не плаша, а ПОТЪРСИХ СЪДЕЙСТВИЕ И ПОМОЛИХ.

И какви данни има в твоята поща?
Ти не знаеш ли, че мейл може да се регистрира и с фалшиви имена?
В единия си мейл съм "Минчо Празников". И? Да търсят бат Минчо за отговорност, ако реша да злоупотребя, използвайки този имейл адрес.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Май 30, 2011, 01:57:22 am »

И какви данни има в твоята поща?
Ти не знаеш ли, че мейл може да се регистрира и с фалшиви имена?
В единия си мейл съм "Минчо Празников". И? Да търсят бат Минчо за отговорност, ако реша да злоупотребя, използвайки този имейл адрес.  ;D

О, аз нямам интерес от това да регистрирам е-мейл с чужди имена. моите са автентични. Това ме пази. А който иска да регистрира фалшиви е-мейли.

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Май 30, 2011, 01:58:07 am »
А аз мога ли да осъдя някой за това, че във форума ме е нарекъл патка?  :rolleyes: ;D

Можеш. Но то беше еднократно, а не СИСТЕМАТИЧНО.
Аз говоря за постоянен тормоз. Кибертормозът, за да бъде такъв, трябва да бъде постоянен.

няма еднократно и двукратно...ИМА ОБИДА...ТИ НАРЕЧЕ ХЕЛО ПАТКА..., А НА МЕН МИ ПРАТИ ЦЕЛУВКИ...СЛЕД КАТО ПРЕДИШНИЯ ДЕН СЪСКАШЕ СРЕЩУ МЕН И АЗ ТЕ ПОПИТАХ НА ЛИЧНИ КАКВО Е СТАНАЛО...,А ТИ МИ ОТГОВОРИ-ТАКА СЪМ РЕШИЛА....
ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕТО НЕБЕСНА , ЗА КОЕТО ГОВОРЯ.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #118 -: Май 30, 2011, 02:00:30 am »
Нямам повече време да се разправям днес. Довиждане за сега.
 :blink:

« Отговор #119 -: Май 30, 2011, 02:01:10 am »
Щом Марая има връзки с премиера и други политици, значи има връзки и с модератора на форума.

:57:

Значи модератора на форума рано или късно ще стигне до премиера.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.