Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43367 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #140 -: Май 30, 2011, 02:39:18 am »
Защото ,ако не си разбрала ти най-нелицемерната, ние в момента главно говорим с админа и не сме в детската градина да кажем на Марая "Аз повече няма да си играя с тебе".
А очевидно трябва.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #141 -: Май 30, 2011, 02:39:25 am »
А освен това аз участвам в много форуми, некои от тех и бая политически - като най-добрият признат политически форум в БГ- на в. Сега. Там нещата са бая по-сериозни, щото участват некои като мъжа на г-жа Кунева, Валери Найденов, видни журналисти, некои бизнесмени и прочее - елито така да се каже.
И при се това досега никой не е успел да осъди модератора на форума или вестника за несправедливо отношение.
Не говорете глупости, прочее, по кой закон ще съдите форума- по международния морски закон в съда в Хага ли? Интернет пространството е на целата земя, това че се пише на бг в тоя форум значи ли, че тоя интернет тук е отделен с ограда от световния и тук важат законите на българското наказателно право?
Щуротии!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #142 -: Май 30, 2011, 02:40:22 am »
 ;D ;D ;D

А особено трудно става проследяването на скандал който протича в няколко теми между един и и същи съфорумци.  ;D А ако въвлечените съфорумци са повече става още по-трудно.  ;D До сега май само в Аудио темата не имало скандали  ;D
Аз се чудя къде е народа, а той тук решава сериозен астро казус. :P

Добре, де, вече имам чувството, че сме в детската градина. Не стигат ли няколко дни наистина двама души или трима или там, колкото са, да си решат проблемите по между си и да се приключи, нали все тука сме зрели хора и стоим над нещата в повечето случаи, познато ни е смирението и сме много на "висота" да се занимаваме с подобна наука, следва още по- да съумяваме да намираме общ език, разбираме, да имаме взаимна толерантност и желание за ползотворна комуникация. За обективност явно е трудно да се говори.

А дали можем да сме защитени във виртуалното пространство повече, отколкото извън него, съмнявам се. Моето мнение е, че на моменти излишно се нажежават нещата, форума много изкривява отношенията и е хубаво всеки да го има предвид, преди да тръгне да се качва на рогите и да води илюзорни войни със съвсем измислени противници.

Е тази терапията на Кайли-от съседна тема, е интересна, да превъртиш сто пъти на лента нещото, докато те досмешее, ама Кайли аз това си го прилагам без да съм знаела, че било добре за мен, мислех, че ми е проблем. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #143 -: Май 30, 2011, 02:42:03 am »
Защото ,ако не си разбрала ти най-нелицемерната, ние в момента главно говорим с админа и не сме в детската градина да кажем на Марая "Аз повече няма да си играя с тебе".

Това е въпрос на почтеност по мое мнение. След като искам някой да бъде банат, не мога да му се усмихвам и лигавя в очите по същото време. За мен това е непочтеност, пък за вас какво е - не знам.
Модераторът да свърши мръсната работа, за да мога аз да си остана "приятел"....баси логиката

*

kaily

• 5145
« Отговор #144 -: Май 30, 2011, 02:44:11 am »
Е тази терапията на Кайли-от съседна тема, е интересна, да превъртиш сто пъти на лента нещото, докато те досмешее, ама Кайли аз това си го прилагам без да съм знаела, че било добре за мен, мислех, че ми е проблем. ;D

Ето че сега благодарение на същата тази терапия ... имаш един проблем по-малко.

« Отговор #145 -: Май 30, 2011, 02:44:45 am »
Модераторът да свърши мръсната работа, за да мога аз да си остана "приятел"....баси

Да останеш, ако някога въобще си бил. Аз на моите приятели им знам лицата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #146 -: Май 30, 2011, 02:46:48 am »
Не измествай разговора.
Приятел или не - акцентът ми не е в това!
Акцентът ми е -

ако аз искам да банат Марая, по никакъв начин няма да продължавам да разговарям с нея все едно че нищо не е било!
Ако изобщо говоря с нея, ще е по въпроса, поради който искам тя да бъде банната.

*

kaily

• 5145
« Отговор #147 -: Май 30, 2011, 02:55:55 am »
Впрочем във форума на в. Сега има едно семейство - Чичо Фичо и кака Неделка - българи, били дипломати във Вашингтон, после като ги махнали от работа, неколко години не могли да ги изгонят от ведомствения апартамент там, съответно не си и плащали, сички говорят, че са на работа към мириканските служби и им се плаща за висенето във форума. Аз съм от 7 години там, те са от 10 сигурно.
Та еднъж кака Неделка щеше ме съди и упорито ми искаше имената и данните да ми пратела призовка щото съм я питала - отбележете - питала, верно ли са седели неколко години в оня апартамент без да плащат наем и наште от пособството едвам ги изгонили.

Та преди година или две тия двамцата май пращаха нишани на европейския омбудсман за отношението на модератора на форума, собственост на вестника, собственост на Овъргаз и Сашо Дончев. И се беха зарекли, че ще унищожат и форума, и вестника....ако некой има желание, да заповяда в тамошния форум и да ги издири - сигурно ще получи ценни съвети от тях...

А ще ги намери лесно - по миризмата....

« Отговор #148 -: Май 30, 2011, 02:57:19 am »
Не измествай разговора.
Акцентът ми е -

ако аз искам да банат Марая, по никакъв начин няма да продължавам да разговарям с нея все едно че нищо не е било!
Ако изобщо говоря с нея, ще е по въпроса, поради който искам тя да бъде банната.

Е да, ама ти въпреки, че не одобряваш това,което прави МАрая продължаваш да говоиш с нея, да я поучаваш, че искаш и да я лекуваш  :rolf:

Аз не съм чак толкова голям дипломат. Все пак нямам никакви опозиции. А и цял живот се боря да избягвам крайностите, към които съм толкова сконна.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #149 -: Май 30, 2011, 03:12:22 am »
Значи Марая е болна и да искам да я избекувам - това е състрадание.
Но да си бърборя съседски с нея през оградата - това е лицемерие.
Не правиш ли разлика?!?

Аз съм лечител и Хипократовата клетва ме задължава да лекувам, това е едно.  ;D

Но не мога по едно и също време хем да искам да я баннат, хем да си говора с нея все едно нищо не се случва - това вече е моя лична шизофрения, не ли?!?

Ако искам да я банна, значи съм преценила, че има защо и тогава за чий ще си говоря мило с нея?
Ако си говоря мило с нея, за къф изобщо бих искала да я баннат?
Тия противоречиви сигнали, които пращате тъдява, ще объркат не модератор, ми и сателитна връзка!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #150 -: Май 30, 2011, 03:25:31 am »
Въпроса е ПРИНЦИПЕН !
Без значение дали някой се казва "Х"; " Y"   или  " Z "

(нито  дали някой ми е по-симпатичен от другия )

След като някой е " ОТСЪДИЛ ", че е виновен само единия
в общия конфликт, значи така е решил и точка.

Кой сме ние, че да знаем и да търсим справедливост ?

Тя е по-високо от нас и който не му харесва да ходи
да се жалва на "АРМЕНСКИЯ ПОП" , както казваше
една бивша модераторка  ;D

Астрологични Форуми не останаха, сигурно това познание
не трябва да се разпространява
( нека да си остане тайно, както е било от векове )
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #151 -: Май 30, 2011, 03:29:51 am »
Значи Марая е болна и да искам да я избекувам - това е състрадание.
Но да си бърборя съседски с нея през оградата - това е лицемерие.
Не правиш ли разлика?!?

Аз съм лечител и Хипократовата клетва ме задължава да лекувам, това е едно.  ;D

Но не мога по едно и също време хем да искам да я баннат, хем да си говора с нея все едно нищо не се случва - това вече е моя лична шизофрения, не ли?!?

Ако искам да я банна, значи съм преценила, че има защо и тогава за чий ще си говоря мило с нея?
Ако си говоря мило с нея, за къф изобщо бих искала да я баннат?

Тия противоречиви сигнали, които пращате тъдява, ще объркат не модератор, ми и сателитна връзка!

А това се нарича лицемерие....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #152 -: Май 30, 2011, 03:31:13 am »
Впрочем във форума на в. Сега се налагаше бан за всяка забележка към модератор. Еле по едно време имаше там един поет Шашко - руснак и много интелигентно момче, обаче имаше огромни проблеми с егото си - такова честолюбие не съм срещала другаде. та Шашко по едно време не даваше даже "шашав" да кажеш, щото му напомняше на "шашко" от Сашко ...бан за три дена, а там системата така работеше, че като се натрупат няколко пъти по три дена бан и те друскаше половин година бан...

НО! Аз веднъж с една гъска спорях и тя ме натопи пре новата модераторка - много свестно същество, Сибил, и досега е модератор там. В резултат Сибил ме турна 1 месец във фризера. Аз обаче събрах факти и доказателства за вината на другата гъска, предоставих ги на Сибил надлежно на бележка с линкове и прочее, в резултат на което тя ни наказа и двете с по две седмици.

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Май 30, 2011, 03:32:35 am »
Не измествай разговора.
Акцентът ми е -

Е да, ама ти въпреки, че не одобряваш това,което прави МАрая продължаваш да говоиш с нея, да я поучаваш, че искаш и да я лекуваш  :rolf:

Аз не съм чак толкова голям дипломат. Все пак нямам никакви опозиции. А и цял живот се боря да избягвам крайностите, към които съм толкова сконна.

Ми не е лесно , когато има аспект към светилата...,разбирам те и ти съчувствам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
« Отговор #154 -: Май 30, 2011, 03:36:46 am »
Впрочем във форума на в. Сега се налагаше бан за всяка забележка към модератор.

дамите до тук дори не разбраха, че точно затова ставаше въпрос- не за обидите помежду им ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Май 30, 2011, 03:40:54 am »
Не говорете глупости, прочее, по кой закон ще съдите форума- по международния морски закон в съда в Хага ли? Интернет пространството е на целата земя, това че се пише на бг в тоя форум значи ли, че тоя интернет тук е отделен с ограда от световния и тук важат законите на българското наказателно право?
Щуротии!

По международния закон в Кокоши съд на село Уйно.  ;D

Предлагам да пререгистрираме форума в някоя офшорна зона.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Май 30, 2011, 03:46:08 am »
Въпроса е ПРИНЦИПЕН !
Без значение дали някой се казва "Х"; " Y"   или  " Z "

(нито  дали някой ми е по-симпатичен от другия )

След като някой е " ОТСЪДИЛ ", че е виновен само единия
в общия конфликт, значи така е решил и точка.

Кой сме ние, че да знаем и да търсим справедливост ?

Тя е по-високо от нас и който не му харесва да ходи
да се жалва на "АРМЕНСКИЯ ПОП" , както казваше
една бивша модераторка  ;D

Астрологични Форуми не останаха, сигурно това познание
не трябва да се разпространява
( нека да си остане тайно, както е било от векове )

Напротив , ще се разпространи...То е толкова ценно , колкото не бихме могли да си представим... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #157 -: Май 30, 2011, 03:50:41 am »
Марайке, колкото по-бързо клекнеш, толкова по-малко ще те боли, чадо.  :72:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #158 -: Май 30, 2011, 03:53:16 am »
спрете се вече! грозно е!  :o :(
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Май 30, 2011, 03:53:42 am »
Аз разбрах, още първия път, ама не съм Дама ;D

А какво.... ;D ;D Господин... ;) :P :mellow: