А особено трудно става проследяването на скандал който протича в няколко теми между един и и същи съфорумци.
А ако въвлечените съфорумци са повече става още по-трудно.
До сега май само в Аудио темата не имало скандали 
Аз се чудя къде е народа, а той тук решава сериозен астро казус.

Добре, де, вече имам чувството, че сме в детската градина. Не стигат ли няколко дни наистина двама души или трима или там, колкото са, да си решат проблемите по между си и да се приключи, нали все тука сме зрели хора и стоим над нещата в повечето случаи, познато ни е смирението и сме много на "висота" да се занимаваме с подобна наука, следва още по- да съумяваме да намираме общ език, разбираме, да имаме взаимна толерантност и желание за ползотворна комуникация. За обективност явно е трудно да се говори.
А дали можем да сме защитени във виртуалното пространство повече, отколкото извън него, съмнявам се. Моето мнение е, че на моменти излишно се нажежават нещата, форума много изкривява отношенията и е хубаво всеки да го има предвид, преди да тръгне да се качва на рогите и да води илюзорни войни със съвсем измислени противници.
Е тази терапията на Кайли-от съседна тема, е интересна, да превъртиш сто пъти на лента нещото, докато те досмешее, ама Кайли аз това си го прилагам без да съм знаела, че било добре за мен, мислех, че ми е проблем.