Доколкото знам, в момента се наброяват още 3-4 по-големи астрологични форума в родното ни виртуално пространство. Повечето редовни потребители имат регистрации и там. Тъй че свят широк, мегдан за изява винаги ще се намери, ако на някой не му харесва начинът на администриране тук. Все някъде може да се намери по-справедлив админ/модератор. Ако се върнете няколко години назад, ще видите, че този форум е бил много по-различно място от това, което е понастоящем, а също и в сравнение с другите астро форуми. Питам се ЗАЩО?
последните няколко години се попромени състава на писателите, от там и облика на форума-вярно, той е огледало и за собствениците, но след няколко приятелски забележки е по-лесно да забраниш нечий достъп, отколкото да се занимаваш с превъзпитанието му.
Лили, сега ти защо се въртиш като фурнаджийска лопата? Преди малко беше съгласна уж с някои работи. Сега друго подкрепяш. На теб и на мен, след като всичко ни е наред, защо не си пишем в другите-астрологичните теми, а сме на всяка манджа мерудия, т.е. там където има драма. Моите карти цял ден стоят в една тема и никой ред и не написа. Не ми е за друго, за мен не е проблем да изтрия картите, както и да помоля Марая да изтрие изцяло темата, но просто ми е интересно. Тази тема не си я самосъздадох аз. Единствено ми се иска малко по-бързичко да ги премахна от публичното пространство. Явно нас не ни вълнува астрологията тук, а са ни по интересни панаирите.
Мисълта ми е, Мия, че в редица отношения има нужда от промяна в начина на модериране. Но не го решаваме ние.
От друга страна, на който не му харесва администрирането, нищо не го задържа тук и може да опита в някой друг форум, за да направи сравнение.
Аз в друг астрологичен форум съм била банвана за кратко само защото по някои астрологични въпроси изразявам мнение, по-различно от това на модератора, та искам да ви кажа, че този форум е изключително толерантен.
Както виждаш, аз с никой тук не се карам, а просто изразявам мнение по въпроса, който в момента е належащ. Не е ли очевидно? Щом тази тема все още се обсъжда и непрекъснато набъбва, това означава, че тя стои в момента на дневен ред.
Що се отнася до картите, които стоят и чакат някой да се включи с коментар по тях, не съм длъжна да ги коментирам. Правя го на добра воля, ако някой още не е разбрал. Това е дискусионен форум, никой никому не е длъжен да гледа хороскопа, става по желание.
Моите карти цял ден стоят в една тема и никой ред и не написа.
Цял ДЕН ли? О, това е адски много време. Ти бързаш ли занякъде?
И не ми е присъщо да се въртя като фурнаджийска лопата, ще се намерят други фурнаджийки. Аз не съм от тях, како Сийке.