Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43510 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #200 -: Май 30, 2011, 05:26:22 am »
Доколкото знам, в момента се наброяват още 3-4 по-големи астрологични форума в родното ни виртуално пространство. Повечето редовни потребители имат регистрации и там. Тъй че свят широк, мегдан за изява винаги ще се намери, ако на някой не му харесва начинът на администриране тук. Все някъде може да се намери по-справедлив админ/модератор. Ако се върнете няколко години назад, ще видите, че този форум е бил много по-различно място от това, което е понастоящем, а също и в сравнение с другите астро форуми. Питам се ЗАЩО?

Цитат

последните няколко години се попромени състава на писателите, от там и облика на форума-вярно, той е огледало и за собствениците, но след няколко приятелски забележки е по-лесно да забраниш нечий достъп, отколкото да се занимаваш с превъзпитанието му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Май 30, 2011, 05:29:37 am »
Доколкото знам, в момента се наброяват още 3-4 по-големи астрологични форума в родното ни виртуално пространство. Повечето редовни потребители имат регистрации и там. Тъй че свят широк, мегдан за изява винаги ще се намери, ако на някой не му харесва начинът на администриране тук. Все някъде може да се намери по-справедлив админ/модератор. Ако се върнете няколко години назад, ще видите, че този форум е бил много по-различно място от това, което е понастоящем, а също и в сравнение с другите астро форуми. Питам се ЗАЩО?

Цитат

последните няколко години се попромени състава на писателите, от там и облика на форума-вярно, той е огледало и за собствениците, но след няколко приятелски забележки е по-лесно да забраниш нечий достъп, отколкото да се занимаваш с превъзпитанието му.

Едната причина е , че е имало малко пишещи...
Другата миграцията от други форуми...
Третата ....няма за продължа , ще спра до тук....,знам , че всички я знаете... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Май 30, 2011, 05:34:39 am »
Ако се върнете няколко години назад, ще видите, че този форум е бил много по-различно място от това, което е понастоящем, а също и в сравнение с другите астро форуми. Питам се ЗАЩО?

Защото дори потребители като Дияна и Аурора биват нахоквани.

Да, но преди ги е нямало тук, в друг състав бяхме.
Върнете се в годините 2005, 2006 и може би 2007 и вижте дали е имало нахокване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #203 -: Май 30, 2011, 05:34:52 am »

Цитат

увеличихме малко количеството за сметка на качеството :blink:  общият егрегор в държавата и по света се променя :blink: - по това време на денонощието е късно за сериозно астрологично обяснение :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #204 -: Май 30, 2011, 05:38:47 am »

Цитат

Лили, сега ти защо се въртиш като фурнаджийска лопата? Преди малко беше съгласна уж с някои работи. Сега друго подкрепяш. На теб и на мен, след като всичко ни е наред, защо не си пишем в другите-астрологичните  теми, а сме навсяка манджа мерудия, т.е. там където има драма. Моите карти цял ден стоят в една тема и никой ред и не написа. Не ми е за друго, за мен не е проблем да изтрия картите, както и да помоля Марая да изтрие изцяло темата, но просто ми е интересно. Тази тема не си я самосъздадох аз. Единствено ми се иска малко по-бързичко да ги премахна от публичното пространство. Явно нас не ни вълнува астрологията тук, а са ни по интересни панаирите.
« Последна редакция: Май 30, 2011, 05:42:58 am от Mia21 »

« Отговор #205 -: Май 30, 2011, 05:39:31 am »
Ако се върнете няколко години назад, ще видите, че този форум е бил много по-различно място от това, което е понастоящем, а също и в сравнение с другите астро форуми. Питам се ЗАЩО?

Защото дори потребители като Дияна и Аурора биват нахоквани.

Да, но преди ги е нямало тук, в друг състав бяхме.
Върнете се в годините 2005, 2006 и може би 2007 и вижте дали е имало нахокване.

:confuse3:

Аз като открих този форум имаше по 5 поста на ден. Виках си - не може да бъде!  ;D Много ми е лека ръката  - не може да се отрече  ;D :P  :confuse3:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #206 -: Май 30, 2011, 05:40:54 am »
Моите карти цял ден стоят в една тема и никой ред и не написа.

Няма да триеш нищо  :angry: Ще пишем кат ни дойде музата  ;D

ПП

Но си права, че трябва да й промени заглавието, защото аз останах с впечатлението , че темата е да се намери датата на събитието.  :unsure: :-[ ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #207 -: Май 30, 2011, 05:42:33 am »
Късно за астрологични, обаче аз ще ви метна съвсем сериозно езотерично обяснение - 2012 иде и народът масово изкуква. Кой не се е грижил да се чисти преди и си е развявал коня, сега откача.
И все по-лошо ще става, пилците ще се броим наесен.  :57:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #208 -: Май 30, 2011, 05:48:30 am »

Няма да триеш нищо  :angry: Ще пишем кат ни дойде музата  ;D

ПП

Но си права, че трябва да й промени заглавието, защото аз останах с впечатлението , че темата е да се намери датата на събитието.  :unsure: :-[ ;D

Утре ако дойде време наистина да се женя. По заглавието никой няма да се хване и да ми повярва. ;D

*

astro

• 475
« Отговор #209 -: Май 30, 2011, 05:50:07 am »
Късно за астрологични, обаче аз ще ви метна съвсем сериозно езотерично обяснение - 2012 иде и народът масово изкуква. Кой не се е грижил да се чисти преди и си е развявал коня, сега откача.

и ти що си не поглеждаш клуба в дира със седмици и се оправдаваш с киро, който явно е в почивка, ;D ами само се занасяш по политики и астрологии ;D

« Отговор #210 -: Май 30, 2011, 05:50:34 am »
Аз когато дойдох тука да пръв път най-странна ми беше Кайли. :blink: Мислех, че е 20-25 годишна  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Май 30, 2011, 05:52:27 am »

Цитат

Лили, сега ти защо се въртиш като фурнаджийска лопата? Преди малко беше съгласна уж с някои работи. Сега друго подкрепяш. На теб и на мен, след като всичко ни е наред, защо не си пишем в другите-астрологичните  теми, а сме на всяка манджа мерудия, т.е. там където има драма. Моите карти цял ден стоят в една тема и никой ред и не написа. Не ми е за друго, за мен не е проблем да изтрия картите, както и да помоля Марая да изтрие изцяло темата, но просто ми е интересно. Тази тема не си я самосъздадох аз. Единствено ми се иска малко по-бързичко да ги премахна от публичното пространство. Явно нас не ни вълнува астрологията тук, а са ни по интересни панаирите.

Мисълта ми е, Мия, че в редица отношения има нужда от промяна в начина на модериране. Но не го решаваме ние.
От друга страна, на който не му харесва администрирането, нищо не го задържа тук и може да опита в някой друг форум, за да направи сравнение.
Аз в друг астрологичен форум съм била банвана за кратко само защото по някои астрологични въпроси изразявам мнение, по-различно от това на модератора, та искам да ви кажа, че този форум е изключително толерантен.

Както виждаш, аз с никой тук не се карам, а просто изразявам мнение по въпроса, който в момента е належащ. Не е ли очевидно? Щом тази тема все още се обсъжда и непрекъснато набъбва, това означава, че тя стои в момента на дневен ред.

Що се отнася до картите, които стоят и чакат някой да се включи с коментар по тях, не съм длъжна да ги коментирам. Правя го на добра воля, ако някой още не е разбрал. Това е дискусионен форум, никой никому не е длъжен да гледа хороскопа, става по желание.

Цитат

Цял ДЕН ли? О, това е адски много време. Ти бързаш ли занякъде?

И не ми е присъщо да се въртя като фурнаджийска лопата, ще се намерят други фурнаджийки. Аз не съм от тях, како Сийке.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #212 -: Май 30, 2011, 05:53:13 am »

и ти що си не поглеждаш клуба в дира със седмици и се оправдаваш с киро, който явно е в почивка, ;D ами само се занасяш по политики и астрологии ;D

Тя само Кайли ще остане тогава, щото е праведна и просветена. Нас кучета ни яли! Ще ни нема! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Май 30, 2011, 05:55:26 am »
А кой е основният хокаЧ и от кога му е регистрацията? ;)

В интерес на истината, преди не е имало и за какво да се хокаме.  ;D
Но откакто се промени количественият състав, форумът вече не е същият.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #214 -: Май 30, 2011, 06:00:59 am »
Лили, точно това исках да кажа, че музата ни, астрологичната, особено по конкретни въпроси, забелязала съм и не само мои, идва вече все по-рядко и по-рядко. За "панаирните" въпроси обаче е друго, там е с ряз и хъс. Едни и същи хора отговарят астрологично, а претенции големи имаме всички.

PS: Не се чувствай задължена да участваш в темата ми. И без това си мислех, че няма да го направиш. Хората, които отговарят тук на въпроси са няколко, броят се на пръстите на едната ми ръка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Май 30, 2011, 06:02:46 am »
Тук - НЕ. От няколко години съм модератор на два форума - и опитът ми, макар и не супер дълъг говори, че не новопостъпващите потребители определят тона, а тези дето го изграят гурута. Други/нови - ексцесионни/реакционни елементи - и да се появят - ако не се впишат във вече действащия тон - няма как да просъществуват.

Еми тогава да определим кои са гурутата и да направим преброяване.  ;D
Всички гурута в изолатора!  ;D

Нали се сещаш, че някои новопостъпили с времето "остаряват" и почват да го играят гуру и те?
« Последна редакция: Май 30, 2011, 06:09:25 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Май 30, 2011, 06:05:47 am »
Лили, точно това исках да кажа, че музата ни, астрологичната, особено по конкретни въпроси, забелязала съм и не само мои, идва вече все по-рядко и по-рядко. За "панаирните" въпроси обаче е друго, там е с ряз и хъс. Едни и същи хора отговарят астрологично, а претенции големи имаме всички.

PS: Не се чувствай задължена да участваш в темата ми. И без това си мислех, че няма да го направиш.

Важно е желанието.... ;D

Лили , е прекалено заета , за да се занимава с всеки казус за съжаление...Но винаги е там където трябва и когато трябва.... ;D

Прия ,никога няма да забравя първите ти постове и опипване на територията.... ;D

Стила никога не се променя , и това е начин да бъдем разпознати от околните.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Май 30, 2011, 06:08:45 am »

Това, което се случва, е съвсем нормално и следва естествения залез на астрологичните форуми като формат на общуване. През последните години астрологичните форуми вече не са това, което бяха.
Много повече се общува на теми, несвързани с астрологията, или които не засягат пряко астрологията, но по някакъв начин могат да бъдат свързани с нея. И не на последно място, вече и астро форумите се използват за ежедневно общуване и споделяне. Както казах, те са неформални групи, мини общества. Наблюдавам тази тенденция не само тук.

ПП. Пиша тук от самото създаване на форума и вече се изморих само да давам... Все още не се чувствам готова да напусна окончателно форума, затова от време на време си пописвам тук, но не се включвам активно в практическите теми. Друга, не по-малко съществена причина е, че вече няма какво да науча тук.  :blink:

« Последна редакция: Май 30, 2011, 06:14:33 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Май 30, 2011, 06:09:23 am »
Тук - НЕ. От няколко години съм модератор на два форума - и опитът ми, макар и не супер дълъг говори, че не новопостъпващите потребители определят тона, а тези дето го изграят гурута. Други/нови - ексцесионни/реакционни елементи - и да се появят - ако не се впишат във вече действащия тон - няма как да просъществуват.

Еми тогава да определим кои са гурутата и да направим преброяване.  ;D
Всички гурута в изолатора!  ;D

Нали се сещаш, че някои новопостъпили с времето "остаряват" и почват да го изгарят гуру и те?

Някои са бързи... ;D ;) :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Май 30, 2011, 06:10:39 am »
Разбра ме още първия път.  :blink:

Ако не ме беше цитирала, нямаше да си видя грешката.  ;D
Пиша и едновременно върша и мисля за други неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.