Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43397 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #220 -: Май 30, 2011, 06:13:23 am »
Лили , е прекалено заета , за да се занимава с всеки казус за съжаление...Но винаги е там където трябва и когато трябва.... ;D

Това е и причината рядко да се отзовавам на лични бележки, ако случайно някой потърси съдействие по някой хороскоп.
Съжалявам, времената стават все по-забързани и вече едва смогвам да нося всички дини под двете мишници. Но няма кой и да ги поеме вместо мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Май 30, 2011, 06:17:04 am »
Лили, точно това исках да кажа, че музата ни, астрологичната, особено по конкретни въпроси, забелязала съм и не само мои, идва вече все по-рядко и по-рядко. За "панаирните" въпроси обаче е друго, там е с ряз и хъс. Едни и същи хора отговарят астрологично, а претенции големи имаме всички.

Това, което се случва, е съвсем нормално и следва естествения залез на астрологичните форуми като формат на общуване. През последните години астрологичните форуми вече не са, което бяха.
Много повече се общува на теми, несвързани с астрологията, или които не засягат пряко астрологията, но по някакъв начин могат да бъдат свързани с нея. И не на последно място, вече и астро форумите се използват за ежедневно общуване и споделяне. Както казах, те са неформални групи, мини общества. Наблюдавам тази тенденция не само тук.

ПП. Пиша тук от самото създаване на форума и вече се изморих само да давам... Все още не се чувствам готова да напусна окончателно форума, затова от време на време си пописвам тук, но не се включвам активно в практическите теми. Друга, не по-малко съществена причина е, че вече няма какво да науча тук.  :blink:

Понякога , дори на лични с Лили сме обсъждали астрологични теми.... :wub:

Винаги има какво да научиш...Знаейки картите ,виждаш как работят аспектите , какви прояви имат и кое е тригер...
За мен тази тема е супер за проучването на луната , венера и меркурий....Колко важен е и Нептун....
Днес ми се проясниха доста неща по него.... :rolleyes:

Ще замоля да не я трият.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #222 -: Май 30, 2011, 06:18:21 am »
Всички сме много заети в днешно време и вместо да прочетем и напишем нещо астрологично ние цял ден пишем ли пишем по форумните драми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Май 30, 2011, 06:21:21 am »
Мисля, че дотук "астрологично" достатъчно съм написала. През всичките си години престой тук.
За справка - "Избрани обзорни теми" и още едно виртуално местенце (някои го знаят).

Мен също ме огорчава, че АН вече не се включва в астрологичните теми, но тя така е решила, не мога да повлияя върху избора й.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #224 -: Май 30, 2011, 06:26:05 am »
Мисля, че дотук "астрологично" достатъчно съм написала. През всичките си години престой тук.
За справка - "Избрани обзорни теми" и още едно виртуално местенце (някои го знаят).

Мен също ме огорчава, че АН вече не се включва в астрологичните теми, но тя така е решила, не мога да повлияя върху избора й.  :blink:

Нека имаме уважение и не сравняваме несравними неща! Ан е някъде там- ГОРЕ, няма как да е тук при нас...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #225 -: Май 30, 2011, 06:27:06 am »
Нека имаме уважение и не сравняваме несравними неща! Ан е някъде там- ГОРЕ, няма как да е тук при нас. ;) ;D

Не ти разбрах интимната мисъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #226 -: Май 30, 2011, 06:31:34 am »

Мен също ме огорчава, че АН вече не се включва в астрологичните теми, но тя така е решила, не мога да повлияя върху избора й.  :blink:

ами аз установих, че последните години много често се повтарям, пък и хората около мен го правят- ;D- това е ужасно ;D- има общо с ЕГН-то ;D

пък и по идея някога създадохме форума на първо място за приятелски срещи, без да се стремим задължително към академичност - сега Хари го виждам от време на време на месинджера и т.н. - минават годините......... :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #227 -: Май 30, 2011, 06:32:26 am »
Нека имаме уважение и не сравняваме несравними неща! Ан е някъде там- ГОРЕ, няма как да е тук при нас. ;) ;D

Имах предвид, че АН астрологично е в съвсем друго измерение, не е като нас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Май 30, 2011, 06:35:55 am »

А не допускаш ли, че и някои от нас вече може да са преминали в друго астрологично измерение?  :blink:
Квантов скок, забързани времена... всичко е възможно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #229 -: Май 30, 2011, 06:39:36 am »

А не допускаш ли, че и някои от нас вече може да са преминали в друго астрологично измерение?  :blink:
Квантов скок, забързани времена... всичко е възможно.

При мен са важни реалностите, а не виртуалностите и празното говорене. Вярвам във фактите, в които съм успяла сама да се убедя,а не в това кой какво говори и в какво вярва. Моето лично мнение е това. Нямала съм доказателства, които да ме накарат да повярвам в противоположното.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Май 30, 2011, 06:39:42 am »
пък и по идея някога създадохме форума на първо място за приятелски срещи, без да се стремим задължително към академичност - сега Хари го виждам от време на време на месинджера и т.н. - минават годините......... :blink:

Хари го видях за последно на един Джулай морнинг... Мисля, че още през 2009 беше...  :blink:

Мисълта ми беше (засрамих се  :-[) - трябва ли да спра да пиша тук, ако не проявявам активност в практическите астрологични теми? Струваше ми се, че не съм прекалила много с чата, но може и да греша, знам ли, отстрани се вижда по-добре.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #231 -: Май 30, 2011, 06:40:02 am »

това като комплимент ли да го приема :blink:

имам повече опит, най-вече житейски, и тва е кофти :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Май 30, 2011, 06:42:03 am »
При мен са важни реалностите, а не виртуалностите и празното говорене. Вярвам във фактите, в които съм успяла сама да се убедя,а не в това кой какво говори и в какво вярва. Моето лично мнение е такова, нямала съм доказателства които да ме накарат да повярвам в противоположното.

Както и аз не вярвам в необикновените способности на гурувците, докато не ми го докажат с факти.
Кой какво вижда, кой какво чува... важни са резултатите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Май 30, 2011, 06:42:53 am »

Това бих ли могла да си го сложа в подписа.... :rolleyes: ;D

А иначе го пращам в мъдрите мисли....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Май 30, 2011, 06:44:42 am »
Марая, ти си имаш повече биография и това е кофти.  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #235 -: Май 30, 2011, 06:47:09 am »

Ан, ако приемаш комплимент като положително понятие, то бъди сигурна, че съм ти го направила съвсем искрено и за мен ти лично го заслужаваш. Поздравления и за опита, още повече, че си успяла да извлечеш и сентенцията от него.
 Не си падам само по теорията, защото ако не можеш да я приложиш в практиката / в живота/, тя просто не ти е нужна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Май 30, 2011, 06:47:36 am »
Марая, ти си имаш повече биография и това е кофти.  :haha:
:yahoo: , така е..., но и мноого опит...., а това дразни и наистина е кофти ...и тежи Лили....опита е отговорност и тежест...Има и положителните си страни ...,но си го носиш и тежи... :rolf:

*

AH

• 2201
« Отговор #237 -: Май 30, 2011, 06:48:48 am »

Хари го видях за последно на един Джулай морнинг... Мисля, че още през 2009 беше...  :blink:

Мисълта ми беше (засрамих се  :-[) - трябва ли да спра да пиша тук, ако не проявявам активност в практическите астрологични теми? Струваше ми се, че не съм прекалила много с чата, но може и да греша, знам ли, отстрани се вижда по-добре.  :blink:

нали тъкмо казвах, че е в реда на нещата човек да е уморен от астрологични обосновки :blink: - това е една от причините да смятам, че не е нужно строго модериране- понякога е достатъчно едно изречение в някоя тема от 10-на страници и тя си е оправдала съществуването. Предполага се, че който иска, чете каквото му трябва............ :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #238 -: Май 30, 2011, 06:50:26 am »

Моляяя, за кЪф чат става дума.... ;D :P :-[...
Лили , я се стегни в кръста... ;D ;D
Ти , ако си прекалила.....Лелееее....леееле...леелее..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Май 30, 2011, 06:54:09 am »
нали тъкмо казвах, че е в реда на нещата човек да е уморен от астрологични обосновки :blink: - това е една от причините да смятам, че не е нужно строго модериране- понякога е достатъчно едно изречение в някоя тема от 10-на страници и тя си е оправдала съществуването.

Преотстъпила съм ролята си на най-активния писател в астрологичните теми отдавна, какво чудно има, не разбирам. Трябва ли още да се доказвам? И кому е нужно?  Едни хора се оттеглят, други заемат тяхното място и поемат щафетата... Досущ като в политиката.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.