Здравей Гост

Елекция за вадене на зъб

• 35 Отговора
  • 8774 Прегледи
Елекция за вадене на зъб
« -: Май 27, 2011, 10:47:29 pm »
Момичета, помонете ми да избера ден за вадене на зъб/и на бащицата.

Бях се спряла на 31.05, но няма да може да е тогава, защото зъболекарката иска талон от кардиолога за това, че е в състояние да му се вади зъб. Усложнението на задачата идва и от това, че той е на Синтром - лекарство за разреждане на кръвта, и лекарите са на 3!!! различни мнения по въпроса кога трябва да се спре и кога трябва да се поднови. И в края на крайщата кой ще вземе решението? Миии...моа! ;D

Та, за избор на ден, който не трябва да е 8-ми и 14-ти юни, защото зъболекарката е заета, може всеки друг ден.

Какво гледаме в случая:

*Луната да е намаляваща - не може. Това го изпуснах.

*Луната да не е в Лъв - заради сърцето, защото упойката е с адреналин, а той има сърдечно-съдово заболяване.

*Да е делничен ден след процедурата по разбираеми причини при нужда от спешност.

*Може би да не е в Рак  :-\ заради мунданната опозиция с Козирог???  :rolleyes:

Възможни дати за процедурата около 15 ч /но може и да е сутринта, ако аз искам/:

* Ако е в четвъртък 2.06 - деня на новолунието в Близнаци според вас добре ли е. Луната още не се пълни, в същия знак е? Какво ще кажете?

* 9ти юни Луната е в Дева. Това ми изглежда ОК,а ?

Някакви предположения?  :blink:

ПП

Забравих да спомена, че потенциялно трябва се вадят 4 зъби и коленчета от горната и от долната челюст. Май за това е по-подходяща позицията в близнаци?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ДОкторката ще реши на място според състоянието му.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Елекция за вадене на зъб
« Отговор #1 -: Май 27, 2011, 10:51:04 pm »
В никакъв случай на новолунието....02.06.

Но тригона луна/плутон козирог не е най-важен според мен...

Гледай Луна в мек аспект към сатурн...,последния управлява зъбите...

Долен или Горен е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Май 27, 2011, 10:56:55 pm »
И горен и долен. Затова си мисля, че може би Близнаците са подходящ знак. Но в деня на самото новолуние и ден след него Луната не е започнала още да се пълни и затова може би е добре. И от Близнаците Луната прави тригон към Сатурн. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 27, 2011, 11:07:32 pm »
И горен и долен. Затова си мисля, че може би Близнаците са подходящ знак. Но в деня на самото новолуние и ден след него Луната не е започнала още да се пълни и затова може би е добре. И от Близнаците Луната прави тригон към Сатурн. :rolleyes:

Но двете светила са в съвпад и имаш затъмнение в този ден. Слънцето е сърцето- нали така....Мунданен лъв и е затъмнено....Търси секстил към сатурн и той ти стига...
Няма ли да го измъчиш много два наведнъж? :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 27, 2011, 11:15:15 pm »
Гасувам за Луна в Близнаците - 2ри юни - Спасов ден, не най-рано сутринта. Разглеждах карата на деня дълго заради планираната операция на сестрата. Предните и следващите 5 дни са с по-кофти аспекти със сигурност, по скромните ми познания.

Успех, Аурора! :25:

Супер ден..., като ден в който Христос се възнася...

Ама все пак има затъмнение Прия... :rolleyes: :-\
Мен това повече ме притеснява....

« Отговор #5 -: Май 27, 2011, 11:15:50 pm »

А ми единия от трите доктора каза 2, но то зависи колко здрави са коренчетата, а те се клатят. Ще видим той как се чувства е на място ще се прецени.

На него затъмнението не му влияе негативно. По мое мнение му се пада в 12-ти и прави само положителни аспекти към наталните планети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 27, 2011, 11:18:38 pm »

А ми единия от трите доктора каза 2, но то зависи колко здрави са коренчетата, а те се клатят. Ще видим той как се чувства е на място ще се прецени.

На него затъмнението не му влияе негативно. По мое мнение му се пада в 12-ти и прави само положителни аспекти към наталните планети.

Значи е оста 6-12-ти....
Не мога да сложа карта , щото швейцареца от няколко дни е бавен...,обаче ако сложиш две карти горе-долу с примерен час бихме могли да подискутираме... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 27, 2011, 11:30:59 pm »
Това Слънчево затъмнение не е толкова целокупно, а и още сутринта ще се е разпаднало по наще ширини. Ако човекът няма Слънце/Луна около Алдебаран - не мисля, че е задължително с негативен отенък...

Да не дърпаме опашатата твар... ;) Така или иначе то маркира ...Небето не се интересува от наште и чуждите ширини...Вселената не  борави с такива понятия...Не са важни само съвпадите при затъмненията...
И тригоните са адски негативни....при затъмнения...за съжаление....

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Май 27, 2011, 11:51:19 pm »

Новолунието е подходящо, по-точно часовете преди самото новолуние са най-подходящи, защото луната намалява, което означава край на мъките на човека. Растящата луна не е толкова добра за операция, особено що се касае за тумор или орган, който би мотъл отново да израсте. В твоя случай няма как да му израстат нови зъби на човека, тъй че и това не бива да се хиперболизира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #9 -: Май 27, 2011, 11:55:36 pm »
В твоя случай няма как да му израстат нови зъби на човека,
;D аха

Благодаря ви, че поразсъждавахте с мен  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Май 28, 2011, 12:01:45 am »
В твоя случай няма как да му израстат нови зъби на човека,
;D аха

Благодаря ви, че поразсъждавахте с мен  :wub:

А, и понеже не го виждам сред изброените, гледай Луната да не е без курс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #11 -: Май 28, 2011, 12:11:25 am »
А, да. Пропуснала съм го. Не е без курс. Последния аспект е секстил с Юпитер  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #12 -: Май 28, 2011, 12:13:47 am »
На втори има две силни планети - Венера и Сатурн. В часа, предложен от теб, управлява Венера, но пък попада в осми дом. Сатурн в първи също не е много добре в елекциите. Ако го сбуташ лееко в 12-ти, се скапва домовото разположение на Луната. На Луна след 15 часа й предстои непосредствено съвпад с Кету и чак накрая секстил с Юпитер. Може и да даде неприятности. Докторката все си е по Марс. Хубаво е, че ще работи в полза на Венера, но е добре да има все пак някакво достойнство. След 9-ти в групата на "силните" се включва и Меркурий, а и Юпитер подсилва Венера и Луна в знаците им на достойнство и също може да се ползва. Дава повече възможности сякаш. Луна в Дева също не пречи да ползваш.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #13 -: Май 28, 2011, 12:25:23 am »
Благодаря, Дияна. В понеделник към 17 ч ще знам дали кардиологът въобще ще даде талонът, който иска зъболекарката  :-[ И ще докладвам за развитието на казуса. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Май 28, 2011, 12:46:49 am »
Благодаря, Дияна. В понеделник към 17 ч ще знам дали кардиологът въобще ще даде талонът, който иска зъболекарката  :-[ И ще докладвам за развитието на казуса. :blink:

Тогава пак ще обсъдим нещата. Не бива да се пропускат и основните правила на елективната астрология - повече благодетели над хоризонта и малефиците да се държат далеч от ъглите. Аурорче, а можеш ли евентуално да избереш часът така, че да изгрява кардинален знак, та нещата да станат бързо, да не се мъчи човека?

Моето предложение е 09.06.2011 г., 15,30 ч.

Изгряват Везни. Венера е на трон по знак и в заточение по дом, а с Марс е обратното (Марс - управлява доктора).
Марс е в под господството на Венера, така че докторът ще се съобразява с пациента. Светилата и бенефиците са над хоризонта, а малефиците далеч от ъглите- Плутон и Сатурн са в падащи домове, Марс е в следващ дом.

Последният аспект на Луна в Дева е тригон с Венера.
« Последна редакция: Май 28, 2011, 12:51:16 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 28, 2011, 12:51:38 am »
Извинявам се за промените, разбъзика ми се Зет-а.

« Отговор #16 -: Май 28, 2011, 12:57:38 am »
Мерси, Стела. Мисля, че е възможно. Но ще видя и каква е прогнозата за времето. ;D Да не стане много горещо към средата на юни. То не е една беля  :-[
ПП
Венера напуска знака преди Луната, но тъй като това не е проект, то който се очаква развитие може и да е добре Луната да е без курс.  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Май 28, 2011, 01:18:46 am »
Мерси, Стела. Мисля, че е възможно. Но ще видя и каква е прогнозата за времето. ;D Да не стане много горещо към средата на юни. То не е една беля  :-[
ПП
Венера напуска знака преди Луната, но тъй като това не е проект, то който се очаква развитие може и да е добре Луната да е без курс.  :rolleyes:

Еми, аз първо реших, че най-добрата дата е 8-ми, но после видях, че лекарката е заета.

« Отговор #18 -: Май 28, 2011, 01:25:39 am »
аз пък съм изпуснала половината думи в изречението  ;D

Исках да кажа, че това НЕ е проект, от който да очакваме развитие и това, че Луната е без курс може би не е чак толкова лошо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Май 28, 2011, 01:33:44 am »
аз пък съм изпуснала половината думи в изречението  ;D

Исках да кажа, че това НЕ е проект, от който да очакваме развитие и това, че Луната е без курс може би не е чак толкова лошо.

НЕ-то се подразбра...Нали няма да му взема отпечатъци за протези?