Момичета, помонете ми да избера ден за вадене на зъб/и на бащицата.
Бях се спряла на 31.05, но няма да може да е тогава, защото зъболекарката иска талон от кардиолога за това, че е в състояние да му се вади зъб. Усложнението на задачата идва и от това, че той е на Синтром - лекарство за разреждане на кръвта, и лекарите са на 3!!! различни мнения по въпроса кога трябва да се спре и кога трябва да се поднови. И в края на крайщата кой ще вземе решението? Миии...моа!

Та, за избор на ден, който не трябва да е 8-ми и 14-ти юни, защото зъболекарката е заета, може всеки друг ден.
Какво гледаме в случая:
*Луната да е намаляваща - не може. Това го изпуснах.
*Луната да не е в Лъв - заради сърцето, защото упойката е с адреналин, а той има сърдечно-съдово заболяване.
*Да е делничен ден
след процедурата по разбираеми причини при нужда от спешност.
*Може би да не е в Рак

заради мунданната опозиция с Козирог??? :rolleyes:
Възможни дати за процедурата около 15 ч /но може и да е сутринта, ако аз искам/:
* Ако е в четвъртък 2.06 - деня на новолунието в Близнаци според вас добре ли е. Луната още не се пълни, в същия знак е? Какво ще кажете?
* 9ти юни Луната е в Дева. Това ми изглежда ОК,а ?
Някакви предположения? :blink:
ПП
Забравих да спомена, че потенциялно трябва се вадят 4 зъби и коленчета от горната и от долната челюст. Май за това е по-подходяща позицията в близнаци? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ДОкторката ще реши на място според състоянието му.