Точно пък по него време в никой не съм била влюбена.
Пак се правят свободни съчинения по мой адрес, няма ли да спре това нещо?
Да, с Марая една вечер имахме размяна на остри реплики, доколкото си спомням, но после я питах директно какво става и проблемът се потуши. На Марая й знам настроенията - бързо пали, но и бързо й минава. Може би най-добрият подход в такива ситуации е
ненамеса, да не се налива масло в огъня.
Най-отличителната черта на Марая е, че поставя въпроса ребром на публично обсъждане, което се възприема като прекомерно навлизане в личното пространство на потребителите. Затова се научаваме да опазваме това пространство и да се навлиза в него дотолкова, доколкото всеки от нас позволи, вкл. и в личната кореспонденция.
И въпреки това за разлика от повечето
нептунови Стрелци, където доста се е сгъстила бозата

, Марая има смелостта да изрече това, което мисли (било то и някакво моментно свръхемоционално настроение) директно, а повечето хора не сме свикнали да ни се казва всичко право в очите - понякога нагарча, а понякога може да шокира публиката.
Повярвайте, сблъсквала съм се и с другата крайност, когато някоя потребителка на лични коментира едно, а публично заявява друго за една и съща личност. Или ти се натриса на лични, опитва се да ти спечели доверието, да измъкне информация, за да я използва после срещу теб в някой подходящ момент. Или да заформи интрижка. Или да ти изопачи думите до степен на неузнаваемост, за да дискредитира някой опонент. Една такава я блокирах завинаги от скайпа, ама тя и сама се затрива, де. Архивите са живи!

ПП. Е, мама му стара, докато напиша и постна този отговор, кой знае вече какво ще сте изплюли.