Здравей Гост

ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ

• 159 Отговора
  • 24586 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ
« Отговор #60 -: Май 28, 2011, 06:03:50 pm »
Ето една "моралистка" - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3846051. Видеото, заснето със скрита камера - http://www.blitz.bg/news/article/109463.

Еми като гледам каква гуша е отпрала, доста добре е преговаряла за "хонорарите" си.  ;D
Да живее свободната практика!  ;D

Братовчедка ми беше личен пи-ар на Председател на Общински съвет. Избяга момичето, за да не се затрие като журналист. Сега си има лична новинарска агенция, прави независими репортажи и ги продава медии.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #61 -: Май 28, 2011, 06:07:09 pm »
В интерес на истината котаракът е страхотен.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #62 -: Май 28, 2011, 06:12:36 pm »
явно въпроса ми е бил точно за тази тема.....
изметсвам го...... :-[ :blink:
аз се зачудих покрай тази тема за доброта....
имам един представител на рибите...със Слънце и Юпитер там....Нептун в Стрелец...
ще кача картата направо... за часа на ражаден не съм сигурна, не го знам но го слагам предполагаем....
много му се чудя на този човек добър ли е, или просто много добре умее да се докарва на такъв....?
всеки път търся нещо хубаво и добро на пръв поглед го намирам, но всъщност действието и бездействието му говорят нещо по различно....и не мога да преценя аз ли греша...дали има някой старателно скрит пласт некоректни намерения и се правят опити да се замажат очите на околоните... huh huh huh Undecided Undecided
аз по натал имам опозиция Слънце/Нпетун...
вие какво мислите...??

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Май 28, 2011, 06:24:02 pm »
Квот можах направих...Край на рекламното време....
Вече не ти чета и простотиите след тоя пост.... ;D

Показа се от всякъде....Мислех , че след онази ти глупава постъпка с Алонето , нещо ти е влязло в главата, а ти просто си още по-нагла и лицемерна , дебелокожа... ;D

Ама грам енергия няма да ти дам повече.... ;D

Не ми говори за лицемерие. Ти, която изкара картата на приятеля ми от "прахта" избута темата напред и започна да говориш, че ми бил изневерявал, заради новолунието му в 5-ти дом, за да ме нараниш и обидиш.  И когато те помолих на лични да махнеш картата от цитата, в който я беше поставила (пазя личните бележки). Ти ми отвърна, че няма да я изкараш оттам, че трябвало да се боря с тебе, че с тебе съм нямала друг избор....Затова изтрих темата, а ти се оплака на админа и когато не намери отзвук, отвори куп други теми, за да ми отмъщаваш... Престани да ОТМЪЩАВАШ НА ХОРАТА, Марая, когато не става на твоята!
Никой не иска да се бори с теб.

А когато споделих НЕУТРАЛНО мнение за Хирон, по мои собствени наблюдения, отново ме обвини в лицемерие и каза куп обиди по мой адрес...дори не съм ги чела, отминавам емоционАлно дисбалансираните ти постове много отдавна...но има кой да ми каже, че си ме обиждала.

Списък на хората, с които Марая се е карала и е обиждала в този форум, освен мене: Зъболекар, Лили, Айа, Дияна, Хело, Инти, Вещичка, Вижън, Жълтолилава (за това че прави сексуални интерпретации), Доби (понеже бил стелиумен Лъв)

И от всички тези хора нито един човек не ти сложи нито един обиден етикет...но ти се смяташ привилегирована да обиждаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 28, 2011, 06:26:40 pm »
С Док и Жълтолилава пък кога?  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Май 28, 2011, 06:32:18 pm »
С Док и Жълтолилава пък кога?  :o

Док, когато бе объркал картата на съпруга на Марая и тълкуваше друга карта, казвайки, че му предстои прекрасен период в живота. И накрая си забеляза грешката и се извини. Вечерта Марая ми звъня в къщи да съм пускала постове в нейна защита. По същия начин, когато се скара с тебе, ми написа на скайп, че си постъпвала така, понеже си била влюбена в един астролог от София и си ревнувала, че тя поддържа връзка с него и затова си и завиждала и си се заяждала с нея. Повече няма да премълчавам! До гуша ми дойде...който иска да и вярва. Има господ и той вижда всичко. И името му не е Админ.
« Последна редакция: Май 28, 2011, 06:37:39 pm от Stella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Май 28, 2011, 06:40:08 pm »
Спри се бе , страхотен лицемер си...Спри просто...Знаеш много добре къде сгреши и какво направи....
ПРЕСТАНИ! ВРЕМЕТО ТИ ЗА РЕКЛАМА ПРИКЛЮЧИ!
СТАДЕН ПРИНЦИП ТЪРСИШ МИ СЕ СТРУВА.....

МАЛКО ЛИ ИНТРИГИ НАПРАВИ НА ЛИЧНИ...САМО ЧАКАШ НЯКОЙ НЕЩО И ТИ СИ ВЪТРЕ...ПРОСТО СПРИ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Май 28, 2011, 06:42:09 pm »
Един прост пример:
В университета, където учих всеки трети преподавател иска мъни-мъни (трябва да им взема данните ;D)
За 3, таксата е 100лв., като задължението ти е да научиш 5 въпроса, по възможност избират най-дългите за писмения, и 5 за устен...  :-X

Но най-добре от всички е шофьорът на ректора  ;D
Плаща му, записа да учи и успя да завърши, като частен студент, взе 4 години за 2. Сега май и магистратура е записал  :-X

Та... думичката морал май трябва да изчезне от българския език.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Май 28, 2011, 06:44:24 pm »
Казах истината, сега мога да се върна спокойно на работа, след обедната си почивка. За разлика от тебе хората работят, в което няма нищо лошо! Егрегорът на форума е работлив, ти не се вписваш в тази категория. Кой ти е виновен, че сама се разграничаваш от хората, чието внимание и уважение търсиш. Приключих!

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Май 28, 2011, 06:47:00 pm »
 :57: :57: :57:

Меркурии е на каре светилата , а слънцето на каре мерк...
Добрия астролог използва транзитите.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #70 -: Май 28, 2011, 06:47:18 pm »
За 3, таксата е 100лв., като задължението ти е да научиш 5 въпроса, по възможност избират най-дългите за писмения, и 5 за устен...  :-X

:85:
Браво, адмирации - така поне са сигурни, че студентите поне нещо ще научат. А то, за без пари, никой днешен студент не сяда да чете...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Май 28, 2011, 06:59:45 pm »
Точно пък по него време в никой не съм била влюбена.
Пак се правят свободни съчинения по мой адрес, няма ли да спре това нещо?
Да, с Марая една вечер имахме размяна на остри реплики, доколкото си спомням, но после я питах директно какво става и проблемът се потуши. На Марая й знам настроенията - бързо пали, но и бързо й минава. Може би най-добрият подход в такива ситуации е ненамеса, да не се налива масло в огъня.
Най-отличителната черта на Марая е, че поставя въпроса ребром на публично обсъждане, което се възприема като прекомерно навлизане в личното пространство на потребителите. Затова се научаваме да опазваме това пространство и да се навлиза в него дотолкова, доколкото всеки от нас позволи, вкл. и в личната кореспонденция.

И въпреки това за разлика от повечето нептунови Стрелци, където доста се е сгъстила бозата  ;D, Марая има смелостта да изрече това, което мисли (било то и някакво моментно свръхемоционално настроение) директно, а повечето хора не сме свикнали да ни се казва всичко право в очите - понякога нагарча, а понякога може да шокира публиката.

Повярвайте, сблъсквала съм се и с другата крайност, когато някоя потребителка на лични коментира едно, а публично заявява друго за една и съща личност. Или ти се натриса на лични, опитва се да ти спечели доверието, да измъкне информация, за да я използва после срещу теб в някой подходящ момент. Или да заформи интрижка. Или да ти изопачи думите до степен на неузнаваемост, за да дискредитира някой опонент. Една такава я блокирах завинаги от скайпа, ама тя и сама се затрива, де. Архивите са живи!  ;D

ПП. Е, мама му стара, докато напиша и постна този отговор, кой знае вече какво ще сте изплюли.

« Последна редакция: Май 28, 2011, 07:04:19 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Май 28, 2011, 07:46:23 pm »
Точно пък по него време в никой не съм била влюбена.
Пак се правят свободни съчинения по мой адрес, няма ли да спре това нещо?
Да, с Марая една вечер имахме размяна на остри реплики, доколкото си спомням, но после я питах директно какво става и проблемът се потуши. На Марая й знам настроенията - бързо пали, но и бързо й минава. Може би най-добрият подход в такива ситуации е ненамеса, да не се налива масло в огъня.
Най-отличителната черта на Марая е, че поставя въпроса ребром на публично обсъждане, което се възприема като прекомерно навлизане в личното пространство на потребителите. Затова се научаваме да опазваме това пространство и да се навлиза в него дотолкова, доколкото всеки от нас позволи, вкл. и в личната кореспонденция.

И въпреки това за разлика от повечето нептунови Стрелци, където доста се е сгъстила бозата  ;D, Марая има смелостта да изрече това, което мисли (било то и някакво моментно свръхемоционално настроение) директно, а повечето хора не сме свикнали да ни се казва всичко право в очите - понякога нагарча, а понякога може да шокира публиката.

Повярвайте, сблъсквала съм се и с другата крайност, когато някоя потребителка на лични коментира едно, а публично заявява друго за една и съща личност. Или ти се натриса на лични, опитва се да ти спечели доверието, да измъкне информация, за да я използва после срещу теб в някой подходящ момент. Или да заформи интрижка. Или да ти изопачи думите до степен на неузнаваемост, за да дискредитира някой опонент. Една такава я блокирах завинаги от скайпа, ама тя и сама се затрива, де. Архивите са живи!  ;D

ПП. Е, мама му стара, докато напиша и постна този отговор, кой знае вече какво ще сте изплюли.

Добре , че са живи архивите.... ;D ;)....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Май 28, 2011, 07:47:24 pm »
Та, като се заговори за двойния морал/стандарт, да взема и аз да споделя една интимна мисъл.  ;D

Аз лично не бих постнала картата на съфорумец без да съм поискала съгласието му.
Но от човешка гледна точка всеки има това право, не от гледна точка на форумни регламенти и правила. И всеки сам за себе си избира дали да го направи, как да постъпи, дали е редно или нередно.

Неприятно е да ти изтипосат картата на мегдана и да я обсъждат.
Но по-приятно ли е да я обсъждат индиректно, т.е. без да бъде публикувана, но изтъквайки всички конфигурации от нея? Използвайки случая и факта, че отнякъде ги имат тези данни, да говорят с недомлъвки и да играят на гатанки, разполагайки предварително с готова информация.
Тази тема е доказателство, четете онеправданите.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Май 28, 2011, 08:00:21 pm »
Аз явно или съм адски наивна, или ужасно тъпа - писала съм във въпросната тема, и през цялото време съм имала, и запазила впечатлението, че всичко в нея си е хвърляне на боб. :unsure:

За едни хвърляне на боб, за други начин да се направят на интересни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #75 -: Май 28, 2011, 08:11:41 pm »

Но по-приятно ли е да я обсъждат индиректно, т.е. без да бъде публикувана, но изтъквайки всички конфигурации от нея?

аз в момента чакам отговор на такъв въпрос, че се разпознах  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Май 28, 2011, 10:33:19 pm »

Но по-приятно ли е да я обсъждат индиректно, т.е. без да бъде публикувана, но изтъквайки всички конфигурации от нея?

аз в момента чакам отговор на такъв въпрос, че се разпознах  :-\

А Вижън, горкичката, какво да каже? Оказа се, че имала астрална близначка и то такава, която преследвала кметьове като разгонена луда крава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Май 28, 2011, 11:00:19 pm »
Да, предлагам всички, които сме обидени и онеправдани, да си сложим венец от тръни и да продължим напред.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #78 -: Май 28, 2011, 11:06:52 pm »
... Оказа се, че имала астрална близначка и то такава, която преследвала кметьове като разгонена луда крава.

Аз имах един, който е останал от дете без баща. Починал е млад. Една окаяна майка го отглеждаше сама. Все в черно си я спомням. Момчето в последствие стана нехрани-майко и чух, че минал и през затвора.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Май 28, 2011, 11:08:15 pm »
Седя и си гледам пощенската кутия и се чудя дали и аз по почина на някой други хора , да не извадя писмата ТУК НА ТЕЗГЯХА , БЕЛКИМ НАЙ-НАКРАЯ ЛИЦЕМЕРИЕТО СЕ РАЗБЕРЕ котенца , зайчета , пиленца....цяла зологическа градина....

Скоростта не е за всеки...,опасна е особено при остри завой.... ;D А когато спирачките са износени....не се знае дали няма да спрем в собствените си фекалии..... :rolleyes: