Здравей Гост

ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ

• 159 Отговора
  • 24651 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ
« Отговор #100 -: Май 29, 2011, 02:06:44 am »
котенца , зайчета , пиленца....цяла зологическа градина....

Човек сам определя степента, в която да бъде употребен.
В един момент установяваш, че след като си се раздавал, не си спечелил приятели, а недоброжелатели.
Същия път съм го извървяла и аз по форумите... И когато кранчето спира, спира и добронамереността.

Няма нужда да се изнасят лични факти, всичко се вижда от птичи поглед, ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се издигне над пристрастността и субективизма. Дуален свят!  :blink:
Лили, аз лично не съм съгласна с това, че след като кранчето спре, спира и добронамереността. Извинявай, че хванах твоя пост, но не ми се ровеше още назад, където някой спомена, че всички сме си мълчали, защото ни било страх Марая да не ни извади на повърхността КИРЛИВИТЕ РИЗИ. Това абсолютно не е вярно и ще обясня защо. Най-после да изразя и моето несубективно, а обективно мнение, което може би няма да се хареса на много хора тук. За първи път ще го направя, т.к. винаги гледам да стоя на разстояние от тези конфликти и да не се намесвам, със сигурност не от страх. Мисля, че горе-долу сте ме определили като характер и знаете, че ако някой се опита да ме нападне изобщо няма да му остана длъжна, нито виртуално, а да не говорим реално.Не мога да разбера, защо и как Марая веднъж не  се заяде с мен, веднъж не ми каза дума на криво, веднъж не ме нападна.  Не зная кой какво говори в лични разговори, кой какви интриги плете и прави, но аз нищо лошо не мога да кажа за нея. Гледам, че се пораждат на моменти някакви конфликти и си мисля, че има хора, които или я засягат нарочно или просто си пишат разни неща без да мислят и не се усещат как обиждат по някакъв начин определени хора. Лично аз съм усещала много по-дълбоки обиди от други хора към определени съфорумци, отколкото от нея към някого. Пък може и да съм изтървала нещо, зная ли...В момента се сещам за това, как една "колежка" нападна друга жена, заради това, че е женена и харесва чужд мъж. Обиди я не с нещо друго, а чрез детето й. Това беше меко казано ужасно и изпитах дълбоко отвращение от постъпката.Така, че не зная кой е прав и кой крив, но човек преди да хвърли камъка по някого , нека първо погледне себе си.

Има една поговорка...Каквото повикало , такова се обадило Мия.... ;D
Защото , истината боли.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Май 29, 2011, 02:11:12 am »

В един момент установяваш, че след като си се раздавал, не си спечелил приятели, а недоброжелатели.
Същия път съм го извървяла и аз по форумите... И когато кранчето спира, спира и добронамереността.

Няма нужда да се изнасят лични факти, всичко се вижда от птичи поглед, ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се издигне над пристрастността и субективизма. Дуален свят!  :blink:
Лили, аз лично не съм съгласна с това, че след като кранчето спре, спира и добронамереността. Извинявай, че хванах твоя пост, но не ми се ровеше още назад, където някой спомена, че всички сме си мълчали, защото ни било страх Марая да не ни извади на повърхността КИРЛИВИТЕ РИЗИ. Това абсолютно не е вярно и ще обясня защо. Най-после да изразя и моето несубективно, а обективно мнение, което може би няма да се хареса на много хора тук. За първи път ще го направя, т.к. винаги гледам да стоя на разстояние от тези конфликти и да не се намесвам, със сигурност не от страх. Мисля, че горе-долу сте ме определили като характер и знаете, че ако някой се опита да ме нападне изобщо няма да му остана длъжна, нито виртуално, а да не говорим реално.Не мога да разбера, защо и как Марая веднъж не  се заяде с мен, веднъж не ми каза дума на криво, веднъж не ме нападна.  Не зная кой какво говори в лични разговори, кой какви интриги плете и прави, но аз нищо лошо не мога да кажа за нея. Гледам, че се пораждат на моменти някакви конфликти и си мисля, че има хора, които или я засягат нарочно или просто си пишат разни неща без да мислят и не се усещат как обиждат по някакъв начин определени хора. Лично аз съм усещала много по-дълбоки обиди от други хора към определени съфорумци, отколкото от нея към някого. Пък може и да съм изтървала нещо, зная ли...В момента се сещам за това, как една "колежка" нападна друга жена, заради това, че е женена и харесва чужд мъж. Обиди я не с нещо друго, а чрез детето й. Това беше меко казано ужасно и изпитах дълбоко отвращение от постъпката.Така, че не зная кой е прав и кой крив, но човек преди да хвърли камъка по някого , нека първо погледне себе си.

Мога да ти обясня какво стана. Кръстосаха се музикалните вкусове на Марая и Вижън - скараха се за някаква песен. След което Марая направи тема " НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ-ОТХВЪРЛЕНИТЕ" и постави там данните на Вижън, а Вижън публикува пост със зплахи към себе си, получен от Марая  на лични, който модераторът изтри. Оттам нататък много хора се надигнаха в подкрепа на Вижън...оттам тръгна цялата история.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Май 29, 2011, 02:17:37 am »
Мисля, че и аз се сещам, Мия.
Марая е кибритлийка, но трябва да я засегне с нещо някой, да усети недомлъвки, да я провокират нещо, за да реагира остро и нападателно. И тогава помита всичко като лавина.  ;D
Специално нея не съм я видяла да кълве ей така, за спорта, обикновено има някакъв мотив, ако захапе някой. Може да се изкаже директно по някой казус и на някой включването й да му се стори нетактично, но аз от нея прокоби не съм видяла или да ти навира под носа най-свидното с цел да те уязви по някакъв начин.

А това за музикалните вкусове не знам как и откъде е тръгнало, нелепо е.
Но едно е вкусовете да не съвпадат, друго е да се опитват да те засегнат чрез музиката, която харесваш.
А в поста към Вижън сигурно е имало смъртни заплахи, нещо съм пропуснала аз...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #103 -: Май 29, 2011, 02:18:26 am »
Марайка,
ако си дама от шоубизнеса,гаранция-Франция,дълго ще държиш лидерство :)
за каквото и да си говорите тук,
хората,които завъртват механизми и предизвикват движението,са винаги добре дошли за соц.реформите ,
просто е нужно внимание ,за да може това движение да се развива в правилните алинеи

*

Mia21

• 2502
« Отговор #104 -: Май 29, 2011, 02:20:36 am »
Стела, понеже от доста време вече, чета и Вижън. Лично мое мнение е, че тя може да е много добър човек, но писането и на моменти съвсем не е леко за четене. Усеща се една прямота, която в този вид комуникация-писмената, т.к липсва интонация на глас, може да не прозвучи съвсем добронамерено. Един човек, който е по-нервен и не я познава, след един такъв пост като нищо може да запали на секундата. Говоря по принцип.Не беше ли точно с нея посочения по-горе от мен случай спрямо Милки? Ако са се случили няколко подобни ситуации, като нищо при най малката искра след това, може да се разпали голям огън.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Май 29, 2011, 02:27:24 am »

Няма нужда да се изнасят лични факти, всичко се вижда от птичи поглед, ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се издигне над пристрастността и субективизма. Дуален свят!  :blink:
Лили, аз лично не съм съгласна с това, че след като кранчето спре, спира и добронамереността. Извинявай, че хванах твоя пост, но не ми се ровеше още назад, където някой спомена, че всички сме си мълчали, защото ни било страх Марая да не ни извади на повърхността КИРЛИВИТЕ РИЗИ. Това абсолютно не е вярно и ще обясня защо. Най-после да изразя и моето несубективно, а обективно мнение, което може би няма да се хареса на много хора тук. За първи път ще го направя, т.к. винаги гледам да стоя на разстояние от тези конфликти и да не се намесвам, със сигурност не от страх. Мисля, че горе-долу сте ме определили като характер и знаете, че ако някой се опита да ме нападне изобщо няма да му остана длъжна, нито виртуално, а да не говорим реално.Не мога да разбера, защо и как Марая веднъж не  се заяде с мен, веднъж не ми каза дума на криво, веднъж не ме нападна.  Не зная кой какво говори в лични разговори, кой какви интриги плете и прави, но аз нищо лошо не мога да кажа за нея. Гледам, че се пораждат на моменти някакви конфликти и си мисля, че има хора, които или я засягат нарочно или просто си пишат разни неща без да мислят и не се усещат как обиждат по някакъв начин определени хора. Лично аз съм усещала много по-дълбоки обиди от други хора към определени съфорумци, отколкото от нея към някого. Пък може и да съм изтървала нещо, зная ли...В момента се сещам за това, как една "колежка" нападна друга жена, заради това, че е женена и харесва чужд мъж. Обиди я не с нещо друго, а чрез детето й. Това беше меко казано ужасно и изпитах дълбоко отвращение от постъпката.Така, че не зная кой е прав и кой крив, но човек преди да хвърли камъка по някого , нека първо погледне себе си.

Мога да ти обясня какво стана. Кръстосаха се музикалните вкусове на Марая и Вижън - скараха се за някаква песен. След което Марая направи тема " НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ-ОТХВЪРЛЕНИТЕ" и постави там данните на Вижън, а Вижън публикува пост, получен от Марая със заплашителен тон на лични, който модераторът изтри. Оттам нататък много хора се надигнаха в подкрепа на Вижън...оттам тръгна цялата история.

ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА МЕСЕЦ СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯТА НА ВИЖЪН В САЙТА ВЪЗНИКНА НЯКАКЪВ КОНФЛИКТ , ТЯ ЗАПОЧНА ДА МЕ НАПАДА , В 3-ТО ЛИЦЕ , ПОТЪРСИХ Я НА ЛИЧНИ ЗА ДА ПОПИТАМ ЗАЩО И КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО....
ОТГОВОР НЕ ПОСЛЕДВА...БЯХ ОТВОРИЛА ТЕМА ПО ПОВАДА , ЗАЩОТО ЗА МЕН БЕШЕ ВАЖНО ДА ЗНАМ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО...
ПРЕЗ ЛЯТОТО НА МИНАЛАТА ГОДИНА , РАЗБРАХ , ЧЕ ВИЖЪН Я Е СПОЛЕТЯЛА БЕЛЯ , ПИСАХ И НА ЛИЧНИ , ИЗКАЗАХ СВОЙТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ И НЕЩАТА ГОРЕ-ДОЛУ СЕ УТАЛОЖИХА...
В ЕДИН МОМЕНТ ТЯ СКОЧИ ОТНОВО ,БЕШЕ СЕПТЕМВРИ...ОТНОВО ПИСАХ НА ЛИЧНИ И Я ПОТЪРСИХ , ПОПИТАХ КАКВО ИМА.....ТЯ СЕ ДЪРЖА УЖАСНО , ОБИЖДА МЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЕДМИЦА...ИМАШЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ОТ ФОРУМА , КОИТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МЕ УВЕЩАВАХА ДА НЕ СЕ ТРИЯ , ЗАРАДИ ВИЖЪН. ТЕ СА В ТЕЧЕНИЕ НА НЕЩАТА....
И ТАКА В КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ РЕШИХ , ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ , ЗАЩОТО ПЪТ КЪМ НЕЯ НЯМАШЕ....
МЕЖДУВРЕМЕННО БЯХ ПРЕДУПРЕДЕНА ОТ НЕЯ И ЗАПЛАШЕНА...,БЯХ НАРЕЧЕНА АЛКОХОЛИК , МУТРА И РЕД ДРУГИ НЕЩА БЕЗ КОМЕНТАР , КОИТО НЕ СЕ ВПИСВАТ В АСТРО ФОРУМ....
тя не спря , просто не спря, продължи....до онзи ден....хапане на малко улично псе...ПРОСТО МЕ ПИСНА И НЕ Я ЗАПЛАШИХ , А И КАЗАХ , ЧЕ ЩЕ Я НАПРАВЯ СМЕШНА.....ЗНАЧИ ВИЖЪН ЗНАЕ , ЧЕ ЗАД ЕГОТО И СТОИ ЕДНА СЛАБА РАНЕНА КОМПЛЕКСИРАНА ЖЕНА , КОЯТО ИЗБИВАШЕ КОМПЛЕКСИТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 ГОДИНИ...НЕ ОЧАКВАХ ДА ПУБЛИКУВА СЪОБЩЕНИЕ , ПРИ УСЛОВИЕ , ЧЕ Е ЛЪВИЦА....ИЛИ ИЗВОДА , ЧЕ ИМА ЛЪВОВЕ С МИШИ ОПАШКИ Е ВЕРЕН...
небесна , ти си смени името , но характера трудно се променя , иска се много за да бъдеш това , което искаш да бъдеш....МОЛЯ ТЕ НЕ ПРЕЕКСПОНИРАЙ.....НЕ МИ ДОКАЗВАЙ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ЧЕ АСЦ-ТО ТИ НЕ Е СТРЕЛЕЦ....
ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО ДА МОЖЕШ...АЗ ТИ ПРОСТИХ , В МИГ В КОЙТО ТИ ИЗНЕСЕ ЛЪЖЛИВО ИНФО ЗА МЕН , ПРЕД НЯКАКЪВ СИ С КОЙТО БЕШЕ КОНТАКТУВАЛА 2 ЧАСА....И ТИ В МОМЕНТА МИ ДОКАЗВАШ , ЧЕ ПРОШКАТА НЕ Е ДОБРОДЕТЕЛ...И , ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОСТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ....

ТОВА ОБЯСНЕНИЕ Е ЗА МИЯ И ФОРУМА, ЗА ОНЕЗИ КОИТО МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ И КОИТО ОЧАКВАТ ОТГОВОРИТЕ МИ.... :58:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Май 29, 2011, 02:32:25 am »
Мисля, че и аз се сещам, Мия.
Марая е кибритлийка, но трябва да я засегне с нещо някой, да усети недомлъвки, да я провокират нещо, за да реагира остро и нападателно. И тогава помита всичко като лавина.  ;D
Специално нея не съм я видяла да кълве ей така, за спорта, обикновено има някакъв мотив, ако захапе някой. Може да се изкаже директно по някой казус и на някой включването й да му се стори нетактично, но аз от нея прокоби не съм видяла или да ти навира под носа най-свидното с цел да те уязви по някакъв начин.

А това за музикалните вкусове не знам как и откъде е тръгнало, нелепо е.
Но едно е вкусовете да не съвпадат, друго е да се опитват да те засегнат чрез музиката, която харесваш.
А в поста към Вижън сигурно е имало смъртни заплахи, нещо съм пропуснала аз...
Марая е добър човек. Казвам го съвсем искрено и не да се подмазвам, за тези които са си го помислили! Между другото аз никога не се подмазвам. Просто наистина реагира, когато някой я предизвика. Понякога се хваща за нещо дребно и ако другия е добронамерен-няма проблем, но ако не е ...да си му мисли... ;D Не мисля, че се връзва и на клюки, а напротив, тя сама си има мнение по въпроса и не се влияе от никого. Горда е и  за това реагира бурно. Мисля, че е така, ако не съм права нямам нищо против да ме поправи.

*

abroad

• 2187
« Отговор #107 -: Май 29, 2011, 02:37:57 am »
а, всъщност принципът е съвсем прост ;D - всеки има право на различно мнение/виждане/схващане/отношение/усещане, стига с действия да не вреди на околните и в това няма нищо, ама съвсем нищичко враждебно, напротив полезно е, особено ако си стигнал до астрология и би следвало да можеш поне да го разбереш

п.п.  :blink: Mia, с цялото ми уважение, но е малко трудна тази обективност от позицията на някой, който дори два реда преди неговите не може да прочете

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Май 29, 2011, 02:39:24 am »
Марайка,
ако си дама от шоубизнеса,гаранция-Франция,дълго ще държиш лидерство :)
за каквото и да си говорите тук,
хората,които завъртват механизми и предизвикват движението,са винаги добре дошли за соц.реформите ,
просто е нужно внимание ,за да може това движение да се развива в правилните алинеи

:kissd: ,как не попаднах в прегръдките на Доминик Строс Кан.... :rolf: :haha:...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Май 29, 2011, 02:44:27 am »
Просто наистина реагира, когато някой я предизвика. Понякога се хваща за нещо дребно и ако другия е добронамерен-няма проблем, но ако не е ...да си му мисли... ;D

И аз имам същите наблюдения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Май 29, 2011, 02:45:26 am »
а, всъщност принципът е съвсем прост ;D - всеки има право на различно мнение/виждане/схващане/отношение/усещане, стига с действия да не вреди на околните и в това няма нищо, ама съвсем нищичко враждебно, напротив полезно е, особено ако си стигнал до астрология и би следвало да можеш поне да го разбереш

п.п.  :blink: Mia, с цялото ми уважение, но е малко трудна тази обективност от позицията на някой, който дори два реда преди неговите не може да прочете

Разбирам, че е с уважение  ;D , но ако ти се вържа сега на акъла заради това, че не правиш разлика между "не може да прочете" и "не си прочела" като нищо мога и аз да те насоля. Не те разбрах съвсем, кое е толкова важно от предните постове, за да му обърна специално внимание, но след малко ще се върна отново към тях и ще поправя голямата си грешка... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Май 29, 2011, 02:46:13 am »
Стела, понеже от доста време вече, чета и Вижън. Лично мое мнение е, че тя може да е много добър човек, но писането и на моменти съвсем не е леко за четене. Усеща се една прямота, която в този вид комуникация-писмената, т.к липсва интонация на глас, може да не прозвучи съвсем добронамерено. Един човек, който е по-нервен и не я познава, след един такъв пост като нищо може да запали на секундата. Говоря по принцип.Не беше ли точно с нея посочения по-горе от мен случай спрямо Милки? Ако са се случили няколко подобни ситуации, като нищо при най малката искра след това, може да се разпали голям огън.

Значи....прямотата е на почит, лицемерието не е. Или нещо аз нещо не съм доразбрала за какво е борбата ;D
Прямотата би следвало да се уважава и хората да се разберат на място и на момента.
Защо трябва с цената на всичко да си отгоре като унижиш човека - като откриеш нова тема с компрометиращо заглавие и му постнеш картата там за назидание, обвиниш го в хиляди други грехове заради това че е прям?
В случая с Милки и Вижън, някой от нас направи ли тема, за да отмъщава тенденциозно на някого - не, нали?
Всички си изказаха позицията и спорът си приключи в темата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Май 29, 2011, 02:49:14 am »

Няма нужда да се изнасят лични факти, всичко се вижда от птичи поглед, ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се издигне над пристрастността и субективизма. Дуален свят!  :blink:
Лили, аз лично не съм съгласна с това, че след като кранчето спре, спира и добронамереността. Извинявай, че хванах твоя пост, но не ми се ровеше още назад, където някой спомена, че всички сме си мълчали, защото ни било страх Марая да не ни извади на повърхността КИРЛИВИТЕ РИЗИ. Това абсолютно не е вярно и ще обясня защо. Най-после да изразя и моето несубективно, а обективно мнение, което може би няма да се хареса на много хора тук. За първи път ще го направя, т.к. винаги гледам да стоя на разстояние от тези конфликти и да не се намесвам, със сигурност не от страх. Мисля, че горе-долу сте ме определили като характер и знаете, че ако някой се опита да ме нападне изобщо няма да му остана длъжна, нито виртуално, а да не говорим реално.Не мога да разбера, защо и как Марая веднъж не  се заяде с мен, веднъж не ми каза дума на криво, веднъж не ме нападна.  Не зная кой какво говори в лични разговори, кой какви интриги плете и прави, но аз нищо лошо не мога да кажа за нея. Гледам, че се пораждат на моменти някакви конфликти и си мисля, че има хора, които или я засягат нарочно или просто си пишат разни неща без да мислят и не се усещат как обиждат по някакъв начин определени хора. Лично аз съм усещала много по-дълбоки обиди от други хора към определени съфорумци, отколкото от нея към някого. Пък може и да съм изтървала нещо, зная ли...В момента се сещам за това, как една "колежка" нападна друга жена, заради това, че е женена и харесва чужд мъж. Обиди я не с нещо друго, а чрез детето й. Това беше меко казано ужасно и изпитах дълбоко отвращение от постъпката.Така, че не зная кой е прав и кой крив, но човек преди да хвърли камъка по някого , нека първо погледне себе си.

Да Лили , не послушах нито теб , нито един друг човек , който продължава да ми се кара....НО ЩЕ ПРОДЪЛЖА....,ЗНАМ ,ЧЕ ЩЕ СТРУВА БОЛКА.... :wub: Това е моя път

http://www.youtube.com/watch?v=sEbgB6X6S5c

А НИЕ МУТРЕСИТЕ , ЧАЛКАДЖИЙКИТЕ  , ИМАМЕ СЪРЦА...И МОЖЕМ ДА СЛУШАМЕ ВСЯКАКВА МУЗИКА , ЗАЩОТО ЦЕНИМ ТРУДА НА ТВОРЧЕСТВОТО....И ОЩЕ НЕЩО....ДУШАТА...ЩОМ НЕЩО ГО ИМА -ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ГО ИМА И Е НУЖНО.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Май 29, 2011, 02:50:27 am »
Е, не, няма да те съжаляваме! Не ми говори за болка. Дължиш извинение на много хора, които нарани с обиди.

*

abroad

• 2187
« Отговор #114 -: Май 29, 2011, 02:53:02 am »
като нищо мога и аз да те насоля:blink:

свободна си да го правиш :blink:
и да, не можеш да прочетеш, дали заради липса на време или друго, по принцип и не само сега, а и сега
но времето е достатъчно, за да си краен с лекота :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Май 29, 2011, 02:56:05 am »
Е, не, няма да те съжаляваме! Не ми говори за болка. Дължиш извинение на много хора, които нарани с обиди.

когато се извиниш официално пред целия форум за онова , което ми причини с АЛОН , тогава можещ да изискваш...НА ТОЗИ ЕТАП ЗА МЕН ТИ СИ ОСТАВАШ ПОСЛЕДНА ПРОБА ИНТРИГАНТКА И ЛИЦЕМЕРКА...ЖАДНА ЗА ПРОСТРАНСТВО...ФОРУМА БЕЗ ТЕБ И БЕЗ МЕН ЩЕ БЪДЕ ДРУГ....НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО....
« Последна редакция: Май 29, 2011, 03:05:30 am от Марая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Май 29, 2011, 03:06:33 am »
небесна , ти си смени името , но характера трудно се променя , иска се много за да бъдеш това , което искаш да бъдеш....МОЛЯ ТЕ НЕ ПРЕЕКСПОНИРАЙ.....НЕ МИ ДОКАЗВАЙ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ЧЕ АСЦ-ТО ТИ НЕ Е СТРЕЛЕЦ....
ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО ДА МОЖЕШ...АЗ ТИ ПРОСТИХ , В МИГ В КОЙТО ТИ ИЗНЕСЕ ЛЪЖЛИВО ИНФО ЗА МЕН , ПРЕД НЯКАКЪВ СИ С КОЙТО БЕШЕ КОНТАКТУВАЛА 2 ЧАСА....И ТИ В МОМЕНТА МИ ДОКАЗВАШ , ЧЕ ПРОШКАТА НЕ Е ДОБРОДЕТЕЛ...И , ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОСТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ....

Аз нямам лоши чувства към теб, Марая! Но ти си импулсивна и на моменти не се овладяваш. Не очаквай да си променя характера - такава съм не търпя агресия и несправедливост, а и лъжи - също. Ти наскоро подведе хората, че аз съм ти писала с молба за прошка, а беше точно обратното- ти подаде първа ръка на Заговезни и Бог ми е свидетел, че беше така. Защо излъга хората?  Защо се стремиш да ме злепоставяш. Какво съм ти направила? Извадила съм Инфо за тебе? Я пак си припомни къде АЗ съм публикувала инфо за тебе? Не беше ли +онзи господин", който публикува инфото за тебе, споделено от мен на лични само и единствено с него самия (споделено между двама).

Никога, никога не съм компрометирала никого в публичното пространство с извадки от лични съобщения. Личната си кореспонденция не я публикувам. Служа си само с аргументи от форума.

И още нещо Марая! Аз те уважавам като майка и ако спорим понякога това не означава, че не признавам други твои качества. И веднъж бях пратила целувки на децата. Ти много ме обиди като каза стой далеч от децата ми!

Е, аз стоя надалеч, спазвам заканата. Но твоята дъщеря ме търсеше с астрологични въпроси и очевидно изпитва доверие и уважение към мен. Още пазя нейното лично съобщение, в което ми декларира доверието си, защото ми става мило като го прочета.
« Последна редакция: Май 29, 2011, 03:11:47 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Май 29, 2011, 03:11:37 am »

Аз нямам лоши чувства към теб, Марая! Но ти си импулсивна и на моменти не се овладяваш. Не очаквай да си променя характера - такава съм не търпя агресия и несправедливост, а и лъжи - също. Ти наскоро подведе хората, че аз съм ти писала с молба за прошка, а беше точно обратното- ти подаде първа ръка на Заговезни и Бог ми е свидетел, че беше така. Защо излъга хората?  Защо се стремиш да ме злепоставяш. Какво съм ти направила? Извадила съм Инфо за тебе? Я пак си припомни къде АЗ съм публикувала инфо за тебе? Не беше ли онзи господин, който публикува инфото за тебе, споделено от мен на лични само и единствено с него самия (споделено между двама).

Никога, никога не съм компрометирала никого в публичното пространство с извадки от лични съобщения. Личната си кореспонденция не я публикувам. Служа си само с аргументи от форума.

ако си толкова силна ми извади съобщенията на масата ,които касаят отношенията ни....
аз ще извадя твоите НЕБЕСНА....

ИМАШ ПОЗВОЛЕНИЕТО МИ!
ХАЙДЕ! ВСИЧКО НА МАСАТА....

ВСИЧКО ПАЗЯ....,ВСИЧКО...И ЩЕ ПАЗЯ....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #118 -: Май 29, 2011, 03:13:02 am »

Значи....прямотата е на почит, лицемерието не е. Или нещо аз нещо не съм доразбрала за какво е борбата ;D
Прямотата би следвало да се уважава и хората да се разберат на място и на момента.
Защо трябва с цената на всичко да си отгоре като унижиш човека - като откриеш нова тема с компрометиращо заглавие и му постнеш картата там за назидание, обвиниш го в хиляди други грехове заради това че е прям?
В случая с Милки и Вижън, някой от нас направи ли тема, за да отмъщава тенденциозно на някого - не, нали?
Всички си изказаха позицията и спорът си приключи в темата.
Стела, прямост, прямост, но да ме обиди така грозно чрез детето ми нали се сещаш, че работата вече отива в съвсем друго измерение. Темата е най-малкият отговор,който може да получи. Прямостта какво е, да кажеш истината на някого,но коя истина-твоята!Разбираш ме, принципно говоря в момента.... Всеки си има своя истина и си носи неговия кръст. Чуждата истина не е моята и никой няма право да ми я налага и да ми я съобщава, още повече ако ме обижда...,така разсъждавам аз и не мисля, че греша...По същия начин и за другите обиди. Всяко търпение си има пределна точка и дадена дума мен може да не ме засегне дълбоко, но на друг да отвори рана.
« Последна редакция: Май 29, 2011, 03:17:38 am от Mia21 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Май 29, 2011, 03:13:20 am »
Всичко е казано.