Здравей Гост

ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ

• 159 Отговора
  • 24721 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ
« Отговор #120 -: Май 29, 2011, 03:13:54 am »
Стела, понеже от доста време вече, чета и Вижън. Лично мое мнение е, че тя може да е много добър човек, но писането и на моменти съвсем не е леко за четене. Усеща се една прямота, която в този вид комуникация-писмената, т.к липсва интонация на глас, може да не прозвучи съвсем добронамерено. Един човек, който е по-нервен и не я познава, след един такъв пост като нищо може да запали на секундата. Говоря по принцип.Не беше ли точно с нея посочения по-горе от мен случай спрямо Милки? Ако са се случили няколко подобни ситуации, като нищо при най малката искра след това, може да се разпали голям огън.

Значи....прямотата е на почит, лицемерието не е. Или нещо аз нещо не съм доразбрала за какво е борбата ;D
Прямотата би следвало да се уважава и хората да се разберат на място и на момента.
Защо трябва с цената на всичко да си отгоре като унижиш човека - като откриеш нова тема с компрометиращо заглавие и му постнеш картата там за назидание, обвиниш го в хиляди други грехове заради това че е прям?
В случая с Милки и Вижън, някой от нас направи ли тема, за да отмъщава тенденциозно на някого - не, нали?
Всички си изказаха позицията и спорът си приключи в темата.
Стела, прямост, прямост, но да ме обиди така грозно чрез детето ми нали се сещаш, че работата вече отива в съвсем друго измерение. Темата е най-малкия отговор,който може да получи. Прямостта какво е, да кажеш истината на някого,но коя истина-твоята!Разбираш ме, принципно говоря в момента.... Всеки си има своя истина и си носи неговия кръст. Чуждата истина не е моята...,така разсъждавам аз и не мисля, че греша...По същия начин и за другите обиди. Всяко търпение си има пределна точка и дадена дума мен може да не ме засегне дълбоко, но на друг да отвори рана.

За кое дете става въпрос, не знам за какво ми говориш, Мия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Май 29, 2011, 03:14:46 am »
небесна , ти си смени името , но характера трудно се променя , иска се много за да бъдеш това , което искаш да бъдеш....МОЛЯ ТЕ НЕ ПРЕЕКСПОНИРАЙ.....НЕ МИ ДОКАЗВАЙ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ЧЕ АСЦ-ТО ТИ НЕ Е СТРЕЛЕЦ....
ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО ДА МОЖЕШ...АЗ ТИ ПРОСТИХ , В МИГ В КОЙТО ТИ ИЗНЕСЕ ЛЪЖЛИВО ИНФО ЗА МЕН , ПРЕД НЯКАКЪВ СИ С КОЙТО БЕШЕ КОНТАКТУВАЛА 2 ЧАСА....И ТИ В МОМЕНТА МИ ДОКАЗВАШ , ЧЕ ПРОШКАТА НЕ Е ДОБРОДЕТЕЛ...И , ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОСТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ....

Аз нямам лоши чувства към теб, Марая! Но ти си импулсивна и на моменти не се овладяваш. Не очаквай да си променя характера - такава съм не търпя агресия и несправедливост, а и лъжи - също. Ти наскоро подведе хората, че аз съм ти писала с молба за прошка, а беше точно обратното- ти подаде първа ръка на Заговезни и Бог ми е свидетел, че беше така. Защо излъга хората?  Защо се стремиш да ме злепоставяш. Какво съм ти направила? Извадила съм Инфо за тебе? Я пак си припомни къде АЗ съм публикувала инфо за тебе? Не беше ли +онзи господин", който публикува инфото за тебе, споделено от мен на лични само и единствено с него самия (споделено между двама).

Никога, никога не съм компрометирала никого в публичното пространство с извадки от лични съобщения. Личната си кореспонденция не я публикувам. Служа си само с аргументи от форума.

И още нещо Марая! Аз те уважавам като майка и ако спорим понякога това не означава, че не признавам други твои качества. И веднъж бях пратила целувки на децата. Ти много ме обиди като каза стой далеч от децата ми!

Е, аз стоя надалеч, спазвам заканата. Но твоята дъщеря ме търсеше с астрологични въпроси и очевидно изпитва доверие и уважение към мен. Още пазя нейното лично съобщение, в което ми декларира доверието си, защото ми става мило като го прочета.

когато те попитах небесна...какво има ,защо се държиш така с мен...ти ми отговори- така съм преценила....не можеш да имаш отношение към децата ми , след като имаш друго отношение към майка им....РАЗБИРАШ ЛИ? ТИ СИ МАЙКА-БИ ТРЯБВАЛО.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #122 -: Май 29, 2011, 03:35:02 am »
Простотията по хората ходела ... пък скандалите по Марая  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Май 29, 2011, 03:38:57 am »

Нептун у 12-ти , Плутон на МЦ- Ми кАжИ , че не е буквална науката... :P ;D ;)...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #124 -: Май 29, 2011, 03:39:15 am »

Ай, стига сега и ти!  ;D Липсваш ми, къде се загуби, Кайли? :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Май 29, 2011, 03:42:12 am »

Ай, стига сега и ти!  ;D Липсваш ми, къде се загуби, Кайли? :wub:

Май е на път да се Флюби...,тамън сега Плутон ще я поотпусне , Хирон премина....,Уран...вече в овен предизвиква...Кайли да се казваш...тежкото мина-лекото престои... ;D :wub:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #126 -: Май 29, 2011, 04:02:08 am »
Девойки, за мен тежкото мина, ма вас тепърва ви чака.   :29:
Ко знаете какво иде занапред, изобщо нема се занимавате с форумни войни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Май 29, 2011, 04:06:27 am »

Айде , де...при мен също мина...преди теб изживях плутон...НАЙШ ли остана ми Юпитеров РАЗВРАТ ;D И ХИРОНОВ...

Айде сега ти ми погледни картата... :25: имаш ми данните...Моля те! Може да видиш , нещо...дето аз не виждам... :unsure: :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #128 -: Май 29, 2011, 04:16:57 am »

Айде , де...при мен също мина...преди теб изживях плутон...НАЙШ ли остана ми Юпитеров РАЗВРАТ ;D И ХИРОНОВ...

Айде сега ти ми погледни картата... :25: имаш ми данните...Моля те! Може да видиш , нещо...дето аз не виждам... :unsure: :rolleyes:

Марая, и теб ли те чака Юпитеров разврат? И аз го чакам всеки момент да започне...Как я смяташ? Какво ще правим? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Май 29, 2011, 04:21:54 am »

Марая, и теб ли те чака Юпитеров разврат? И аз го чакам всеки момент да започне...Как я смяташ? Какво ще правим? ;D
Какво ли Мия?! ;D ;D , ще вървим по волята му...широко отворени сърца , ведри усмивки...широта на мислите...и възгледите...за теб е вълнуващ...ОЧАКВА ТЕ БРАК и едно късно бебе- момиче....,за мен...работа в полза роду...
Мамка му и прасе..ти с няколко висши, а аз с едно... :wub:...
и още едно висше...докато кърмиш... :P ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #130 -: Май 29, 2011, 04:29:55 am »

Какво ли Мия?! ;D ;D , ще вървим по волята му...широко отворени сърца , ведри усмивки...широта на мислите...и възгледите...за теб е вълнуващ...ОЧАКВА ТЕ БРАК и едно късно бебе- момиче....,за мен...работа в полза роду...
Мамка му и прасе..ти с няколко висши, а аз с едно... :wub:...
и още едно висше...докато кърмиш... :P ;D
С тази луда глава къде съм, ще съм голяма картинка! Ще си струва да ме видиш! ;D А, момиче?! Никога не съм си мислела, че ще е момиче. Ще е супер изненада за мен, ако се случи. До тогава ще си развяваме байряка и това е! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Май 29, 2011, 04:42:46 am »
Ха-ха- Мия...ТРАЙ...,да не са курваци...Уф...-близнаци... :P ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Май 29, 2011, 04:53:44 am »

Стига бе!  ;D Майка им е в курваци, пардон близнаци! Много ще станем /от бранша/ на едно място!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Май 29, 2011, 04:59:15 am »

Стига бе!  ;D Майка им е в курваци, пардон близнаци! Много ще станем /от бранша/ на едно място!  ;D

Те в мъжки... :-[ :P ;D ;D ;D , БАЛАНС...СЕСТРООО...Баланс... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Май 29, 2011, 05:08:00 am »

А пък аз си мисля, че за мен най-хубавото тепърва предстои.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Май 29, 2011, 05:19:31 am »

и ЗА МЕН....
До 52...тогава е ПЪРВАТА МИ ТОЧКА НА СМЪРТ....ШЕ Я ПРЕЖИВЕЯ...ОТ МЕН ОТ МЕН 72..., А ОТ ВСЕЛЕНАТА 92 :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #136 -: Май 29, 2011, 06:03:36 pm »
Стела, понеже от доста време вече, чета и Вижън. Лично мое мнение е, че тя може да е много добър човек, но писането и на моменти съвсем не е леко за четене. Усеща се една прямота, която в този вид комуникация-писмената, т.к липсва интонация на глас, може да не прозвучи съвсем добронамерено. Един човек, който е по-нервен и не я познава, след един такъв пост като нищо може да запали на секундата. Говоря по принцип.Не беше ли точно с нея посочения по-горе от мен случай спрямо Милки? Ако са се случили няколко подобни ситуации, като нищо при най малката искра след това, може да се разпали голям огън.

Мия, от писаното от Милки преди време съм запомнила, че детето и е с диагноза аутизъм, някаква лека форма и затова и казах така..това не е нещо срамно, с което да я обидя, затова се учудих, че така реагира, като че с нещо я нападам..сигурно съм сбъркала и това се е отнасяло за друго дете, мисля, че и Милки разбра че е така..казвам ти го, за да се разбере веднъж завинаги, да не остава нищо неясно в тази насока..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Май 29, 2011, 11:05:18 pm »

Възврата на нодалната ос е причина както за разтоварването на кошницата с плодове след урожая , така и за сейтба на нова реколта.... ;D
И според мен , за теб тепърва предстои хубавото. :wub:

« Отговор #138 -: Май 29, 2011, 11:22:14 pm »
дА и на мен възврата и обрата на възлите ми се явяват вододелни периоди. Не ги свързвам с точност на аспекта.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Май 30, 2011, 12:03:53 am »
дА и на мен възврата и обрата на възлите ми се явяват вододелни периоди. Не ги свързвам с точност на аспекта.

Колко от аспекта...? Горе-долу ... :rolleyes: