Стела, понеже от доста време вече, чета и Вижън. Лично мое мнение е, че тя може да е много добър човек, но писането и на моменти съвсем не е леко за четене. Усеща се една прямота, която в този вид комуникация-писмената, т.к липсва интонация на глас, може да не прозвучи съвсем добронамерено. Един човек, който е по-нервен и не я познава, след един такъв пост като нищо може да запали на секундата. Говоря по принцип.Не беше ли точно с нея посочения по-горе от мен случай спрямо Милки? Ако са се случили няколко подобни ситуации, като нищо при най малката искра след това, може да се разпали голям огън.
Мия, от писаното от Милки преди време съм запомнила, че детето и е с диагноза аутизъм, някаква лека форма и затова и казах така..това не е нещо срамно, с което да я обидя, затова се учудих, че така реагира, като че с нещо я нападам..сигурно съм сбъркала и това се е отнасяло за друго дете, мисля, че и Милки разбра че е така..казвам ти го, за да се разбере веднъж завинаги, да не остава нищо неясно в тази насока..