Здравей Гост

da namerish 4asownik

• 35 Отговора
  • 9706 Прегледи
*

pitanka

da namerish 4asownik
« -: Октомври 03, 2005, 12:51:46 am »
kakwo ozna4awa ako nameri6 4asownik njakude na ulizata?

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2005, 07:09:47 pm »
Според съновниците може да е притеснение за нещо си, но ти си знаеш - само по една дума е трудно - часовник за мен символизира едно, за теб- друго :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2005, 01:32:25 pm »
zdrawei,

az go prieh kato znak che zapochwa da teche nowo wreme za men,
no moje i da si wnushawam, zatowa se interesuwah kakwo e powerieto.

;)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2005, 08:00:17 pm »
Ако си усещаш съзнателно или даже си имаш съзнателно решение за ново време, то сънят просто те подкрепя с тая си символика.

И понеже освен подкрепата, сигурно можеш и да го ползваш и за друго, то ти трябват детайли от съня и да се опиташ да ги свържеш с нещо около теб - символите и абстракциите с разни конкретни неща и така да обогатиш себе си :)  

*

Pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2005, 10:49:19 am »
Bih iskal da naprawja edno malko pojasnenie,
towa ne beshe sun, ami jiwa realnost.

4asownika si e "ot plut i krzw"  ;)

No as sushto mislja, 4e imash prawo. Wajno e 4owek kak sam wuzpriema neshtata i kakwo ozna4awa za samijat nego, njakoi znak ot sudbata ili ot tazi sila, kojato wse ne mojem da se ubedim napulno, ima li ja ili ne. :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2005, 10:54:39 am »
interesno e 4e 4esto, tulkuwaneto na opredeleni znazi zawisi mnogo ot nasheto mentalno sustojanie i sposobnost da useshtame opredeleni subitija w jiwota ni.

wsi4ko zawisi ot nasheto wuzprijatie. a te znazite moje bi njamat njakakwa konkretna stoinost sami po sebe si. koi znae? :)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2005, 01:27:43 pm »
всеки случай е много приятно, когато получаваме и разпознаваме знаците...
Даже и за не дотам приятни неща :)

Усещаш примерно някаква силна емоция у някого - изведнъж успяваш да събереш окъслечна и непълна информация и да ти "просветне" коя е причината за състоянието му....

Всъщност имаш ли си вътрешна нагласа за "ново време" в живота ти?
Не щеш да го почнеш, страхуваш се нещо, или пък силно го желаеш, а то не настъпва? Защо е трябвало да получаваш и потвърждение чрез знаци?

Нали според окултизма, знаците се появяват, когато сме на кръстопът....

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2005, 04:59:09 pm »
:)

da, i kogato u4enikut e gotow se pojawjawa i u4itelja.

interesno e 4eto4no w prawilnijat moment namirash tezi znazi, i dori detailite mogat da budat raztulkuwani.

ta tozi wuprosnijat 4asownik wse izostawa i as wse go naglasjam, nakraj reshih 4e prosto towa e znak 4e prosto neshtata shte stawat prosto po bawno stowa nowo wreme i ne trjabwa da se opitwam da gi "izburzwam" :)

...zwu4i malko naludni4aw tozi moi dialog s namerenijat 4asownik, pone e interesno.
towa e po skoro razgowor sus samijat sebe si, a 4asownika e samo powod, mai..

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2005, 05:02:45 pm »
...no strannoto e 4e 4owek e po sklonen da wjarwa na neshta izwun nego, otkolkoto na samijat sebe si :)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2005, 06:03:16 pm »
Цитат

...zwu4i malko naludni4aw tozi moi dialog s namerenijat 4asownik, pone e interesno.
towa e po skoro razgowor sus samijat sebe si, a 4asownika e samo powod, mai..
Не знам дали е налудничав :)

Знам, че има хора, които успешно и ползотворно си комуникират и с живата и с мъртвата пророда - това е дарба :)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2005, 06:11:44 pm »
Цитат
...no strannoto e 4e 4owek e po sklonen da wjarwa na neshta izwun nego, otkolkoto na samijat sebe si :)
може да е свързано с промените......

Понякога желаем промените, осъзнаваме, че са ни жизнено необходими на даден етап, за да продължим напред по пътя си...Тогава е лесно - ние сме готови за тях и когато се случат, ги приветстваме....Приветстваме и знаците, които ги съпровождат - разбираме знаците, сякаш някой ясно и еднозначно ни говори...

Друг път не ги желаем....Тогава е по-сложно...Знаците пак са си налице - виждаме ги, уж ги приемаме, но нещо в нас се бунтува....Е, духът трябва да удържи победа все пак :) - духът май е външен, т.е. е независим от разум и от физическото тяло :)
Може би за това, ако дочуем духът да говори /даже и чрез някакъв намерен и изоставащ часовник :) /, сме склонни да му вярваме :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2005, 06:15:04 pm »
da, znaja 4e e taka, moje bi ponjakoga e trudno da se razbere koga glasut e istinski, i koga
4owek si samownushawa :)

tui kato samownushenieto i w drewnostta i dnes e dosta wnushitelno :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2005, 06:21:28 pm »
... towa me kara da mislja, 4e moje bi wuw wsi4ko okolo nas se sudurja 4astiza ot nashata
istina, ili pone 4ast ot putjat ni.

zashtoto moje bi towa e nai wajnoto, da izwurwim nashijat si put, nezawisimo dali ponjakoga neshtata ne wurwjat, spored horata okolo nas kakto trjabwa.

no to taka ili ina4e horata okolo nas ni dawat suweti spored "tjahnata" istorija i tehnijat opit.

no towa ne e zaduljitelno, da bude 100% walidno za nashata si pateka :)

ili moje bi trjabwa powe4e da se wslushwame w tjh?

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2005, 06:41:19 pm »
То ако само според хората около нас не вървят, няма кой знае какъв проблем да не се вслушваме в тях :)

По сложно става, ако и ние имаме съмнения  :) - тогава търсим знаци и ги намираме :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #14 -: Октомври 05, 2005, 06:51:21 pm »
s te4enie na wremeto se 4udja kak stawame strashno prakti4ni i udobni,
i ako neshto e po slojno za postigane, wsi4ki te misljat za malko ne w red.

wuprosa stawa ne, iskame i wjarwame li w towa ili w tozi ili tazi,

a udobno li ni e, i koe e nai udobnoto putuwane :)

4esto puti w udobstwoto gubim 4ast ot istinskoto w nas. paradoxalno no, kato 4e li e trudno hem wulkut  da e zjal hem owzata sita :)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2005, 07:30:05 pm »
даааа......, практични и удобни......

Но ни е ясно, че за дойде новото, старото трябва да отстъпи.....
Ако е немощно старото, става лесно....Тръгва човек по новия си път....Но ако старото е силно, на човек му трябва много сила, за да преодолее силното старо :)
И тия неща са вътре в нас. И пътят си е наш. И силата ни много или малко, пак си е нашата сила.....

Какво значение имат другите....Няма други....Те сме ние....Те са такива, каквито ние поискаме да ги видим....

И без да сме крайни и категорични и фаталистични :) , намираме часовник и се опитваме да говорим с него :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2005, 01:39:41 pm »
s risk da stana prozai4en, shte dopulnja, 4e mai bjah zabrawil da go nawija toz 4asownik :)

sega si wurwi po4ti nawreme :)
koeto ot swoja strana me kara da konStantiram, 4e ponjakoga moje bi reshenieto e tolkowa prosto, 4e kakto se kazwa:
ot mnogo durweta, ne mojem da widim gorata :)

...na towa mjasto otwarjame nowa straniza w knigata i izpulneni s o4akwane potapjame peroto w mastilnizata :)  

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2005, 05:39:56 pm »
колко много работи може да ни каже един намерен часовник :D

Да му се прииска на човек да си намери такъв говорящ часовник :D

Само часовникът ли така ти говори? :)  

*

pitanka

da namerish 4asownik
« Отговор #18 -: Октомври 06, 2005, 08:46:02 pm »
... sega ako se zamislja, moje bi shte 4uja i drugi neshta da mi goworjat, no ne znaja dali
ne e malko stranno. To na tezi deto mnogo neshta im nashepwat razni raboti, naprawo sa si za
julta knijka :D

*

АН

da namerish 4asownik
« Отговор #19 -: Октомври 07, 2005, 06:07:21 pm »
не знам за жълти книжки :)

Колкото до нашепването.....Ако успеем да сме достатъчно безпристристни и дистанцирани, може да установим, че повечето ни мисли са нашепнати от другите, нищо че не са предмети :) Може пък нашепването от предмети, растения или животни, да е доста по-интересно или добро от нашепванията на другите хора :)