Здравей Гост

Ще има ли провидение за смъртта на толкова деца

• 30 Отговора
  • 3502 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Преди много години , когато за първи път пресякох границата на Босна и Херцеговина....останах потресена...,потресена от следите на смъртта...Тя беше навсякъде , беше оставила тежки отпечатъци по прозорците на къщите , по улиците....и по лицата на хората....Беше държава на смъртта...
на границата ме посрещна тази песен.....

http://www.youtube.com/watch?v=IT-cuCiYK6k&feature=related

Ритъм или думи...не знам...,но разбирах всеки израз...,все едно всеки ден съм била тук...все едно съм била до хората с отрязани крайници от войната...., с наранени от куршуми сърца...с непосилна мъка от смъртта...

Когато чух на входа на границата ТАЗИ ПЕСЕН ...,помолих да ми кажат кой я изпълнява...,Границите липсваха...,граничарите бяха словоохотливи...и разказаха историята на песента....
Ной е босански мюсюлманин , тя....босанска сръбкиня....ОБИЧАТ СЕ...., но ....войната ги разделя....
Обречени...на един мост....който е в БАНЯ ЛУКА...те слагат край на живота си...,за да се преродят отново...свободни от РЕЛИГИОЗНИТЕ ЗАКОНИ и от ВОЙНАТА...

Текста е уникален....Босна и Херцеговина е моя втора РОДИНА.... :'(
ЕДИН УРОД...УБИЕЦ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН В ХАГА....
ЗОВЕ СЕ РАДКО МЛАДОВИЧ....

Моля , ако се намери картата му...да се качи....

ЩЕ ИМА ЛИ ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ОНЕЗИ ДЕЦА, ЧИЙТО ЖИВОТ Е СПРЯЛ .....В НАЙ-НЕВИННИТЕ ГОДИНИ....
ИМАТ ЛИ ВИНА ТЕ ИЛИ ИЗВЕРГА МЛАДИЧ!

Простете за политическата тема...,но...да бъдеш Аполитичен в един свят зависим от политиката е кощунство....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
И аз г-н Генерал имам високо кръвно....,но не съм убила над 1500 деца...,не съм почернила 3000 родители и 12000 баби и дядовци... :'( :'( :'( СМЪРТТА НЯМА ДА БЪДЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕБ , А ИЗХОД....

А све...верувай ми..све е записано у времену.... :'( :'( :'( , до последната инкарнация...

http://www.youtube.com/watch?v=zRzvoAImlIs

Мирабела , :25:..., ако намериш картата ще бъда задължена... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Toй хубаво е в Хага, но защо там не е Хачи и другите косовски главорези и трафиканти на органи?!

*

Марая

• 28287
Toй хубаво е в Хага, но защо там не е Хачи и другите косовски главорези и трафиканти на органи?!

дАЛИ ЕДИН ДЕН И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ? :( :'( :'(

*

Moonlady

• **
  • 1112
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
Ето го - изглежда като истински дЗвер:

http://www.google.bg/search?q=ratko+mladic&hl=bg&rlz=1R2ADFA_enBG357&biw=1007&bih=415&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=hWLhTcv6J4iVOp-XucUG&ved=0CDUQsAQ

Ratko Mladic
March 12, 1942, 12:00 PM (unknown)

http://www.astrotheme.com/portraits/9434rVeFR6Z7.htm

Мерси Лунна...Това е причината да мразя мартенските риби...Мъжа ми е на 11-ти март , а тая мръсна твар на 12-ти....НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РИБИ.... :(

*

Lillie

• 30532
Слънце в Риби в опозиция с Нептун, Лунни възли по оста Дева-Риби и... програма "геноцид".  :unsure:

Видяхте ли, че Нептун и Юпитер в нисшата си изява могат да бъдат по-страшни от Сатурн и Плутон?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

eto kartata

OOOPS !!!  ;D ;D ;D  Да махна ли картата, сега видях, че вече има

Ама горе пише, 1942, а картата е 1943   :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
И този продажен политик също има нептунов акцент и Луна в съвпад със Сатурн, Слънце в квадрат с Марс, Меркурий в квадрат с Юпитер...

Виктор Ющенко
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

А онази принцеса Лейа с плитките...забравих й името..тя каква е зодия е? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Украинката ли имаш предвид? Юлия Тимошенко.
И тя е една крадла, издирвана от Интерпол.

http://www.blitz.bg/news/article/105268

ПП. Часът на раждане е неизвестен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Да, благодаря. Оооо, този Марс-Сатурн направо й е изписан на челото  :rolleyes:

*

Марая

• 28287

Кофти е аспекта...каре , опозе, каре, куинконс...а марс в каре Юпитер е ужасен....

Кофти е аспекта...каре , опозе, каре, куинконс...а марс в каре Юпитер е ужасен....

Щооо? Още никого не съм утепала.  :haha: НО то е само, защото осъзнавам, че съм физически по-слабата, иначе..... :haha:

*

Марая

• 28287

Щооо? Още никого не съм утепала.  :haha: НО то е само, защото осъзнавам, че съм физически по-слабата, иначе..... :haha:

но не  късно.... :rolf:,въпрос на време е.... :P

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
по едно време активно се човърках из карти на серийни убийци  ;D вярно, че те има значителни отклонения от нормите, но пък...
изкушавам се да пусна една от картите, защото ми се струва, че има нещо общо с по-горните две  :rolleyes:
Andrei Chikatilo

*пфу много бързо изфиряса
« Последна редакция: Май 29, 2011, 04:23:31 pm от Fairy »

Видяхте ли, че Хирон и СЛВ са в съвпад при Младич? Има и Плутон опозиция Марс. Аз мисля, че тук е жестокостта. А от друга страна Нептун има все пак и 4 подкрепящи аспекта. ..между тях  тригон с Луна, което би трябвало да даде човечност :unsure:
« Последна редакция: Май 29, 2011, 03:28:48 pm от Ropotamo »