Здравей Гост

Сватбата на Мия

• 56 Отговора
  • 6674 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сватбата на Мия
« Отговор #40 -: Юни 02, 2011, 05:58:05 am »
Благодаря ви, момичета-Mayanna,Aurora,Stella, Мarygadje! :wub: Знаете, че много си ви обичам и вярвам във вас и вашите прогнози! Благодаря на Марая, че ми отвори тема.;D Тя ми е гледала на живо наталната карта и сме си говорили доста по нея. / за нея се отнася същото написано по-горе/  :wub:

Не съм затворила темата, който иска може да пише. Просто искам да благодаря своевременно на тези , които се включиха до момента.

PS:Да не вземе да отиде някъде много назад темата, а аз да не съм успяла да го направя! ;D

:58:

За нищо Мия...,ще продължа в близките дни с няколко изречения...Сватбата е сигурна...АЗ ЗНАМ , че до края на годината мъжа ще бъде факт....И що ми се струва близнак? :rolleyes: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #41 -: Юни 02, 2011, 05:59:43 am »
Оф, един Близнак /старо гадже/ ми се върти и той, но аз искам Телеца... :-[  ;D

PS: Брои ли се ако Телеца е с прогресивно Слънце и прогресивна Венера в Близнаци?????? ;D
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 06:06:11 am от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Юни 02, 2011, 06:21:38 am »

PS: Брои ли се ако Телеца е с прогресивно Слънце и прогресивна Венера в Близнаци?????? ;D

Броим го... ;D ;D...,щом и венерата е там... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Юни 02, 2011, 06:51:26 am »

Броим го... ;D ;D...,щом и венерата е там... :P ;D

:P  ;D

*

Mia21

• 2502
Re: Сватбата на Мия
« Отговор #44 -: Август 15, 2011, 11:44:46 pm »
Скъпи, момичета, просто съм длъжна да ви информирам, че реално получих предложение за брак, което все още се чудя дали да приема. Това съвсем сериозно. Поне ако и за в бъдеще си остана стара мома, да знаете, че това ще е личен мой избор, а не на някой друг.  :-[ ;D

Явно астрологията показва правилно...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Август 15, 2011, 11:51:19 pm »
Честито  ;D, пък вече караш юпитерово възвръщане, време е.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #46 -: Август 15, 2011, 11:57:31 pm »
Лилиии, казах, че само имам предложение. Нищо повече! Без честито към момента. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Август 16, 2011, 02:56:04 am »
Благодаря ви, момичета-Mayanna,Aurora,Stella, Мarygadje! :wub: Знаете, че много си ви обичам и вярвам във вас и вашите прогнози! Благодаря на Марая, че ми отвори тема.;D Тя ми е гледала на живо наталната карта и сме си говорили доста по нея. / за нея се отнася същото написано по-горе/  :wub:

Не съм затворила темата, който иска може да пише. Просто искам да благодаря своевременно на тези , които се включиха до момента.

PS:Да не вземе да отиде някъде много назад темата, а аз да не съм успяла да го направя! ;D

:58:

За нищо Мия...,ще продължа в близките дни с няколко изречения...Сватбата е сигурна...АЗ ЗНАМ , че до края на годината мъжа ще бъде факт....И що ми се струва близнак? :rolleyes: :wub:

И...какво рече? :P ;D ;D БЛИЗНАК ЛИ Е? ;D ;D

Скъпи, момичета, просто съм длъжна да ви информирам, че реално получих предложение за брак, което все още се чудя дали да приема. Това съвсем сериозно. Поне ако и за в бъдеще си остана стара мома, да знаете, че това ще е личен мой избор, а не на някой друг.  :-[ ;D

Съвет от мен ...мини си по реда...Пък после каквото сабя покаже... :wub:

Радвам се!!! :wub:

« Отговор #48 -: Август 17, 2011, 01:57:24 pm »
Марая, на какви фактори в хороскопа на Миа си заложила, че сватба ще има и то сигурна?

Интересно ще ми е да си сверим "часовниците" ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Август 17, 2011, 02:32:06 pm »
Марая, на какви фактори в хороскопа на Миа си заложила, че сватба ще има и то сигурна?

Интересно ще ми е да си сверим "часовниците" ;)

Ооо,аз да не съм обсерватория.... ;D

Тайна майна...,но един жокер ще дам...Виж възвратна карта на юпитер... :P :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #50 -: Август 18, 2011, 12:23:17 am »
Марая, ти си едно голямо Слънце! Обичам те! Ти го знаеш!  :wub: ;D Предложението дойде точно от Близнак!  ;D

Какво видя в тази карта на Юпитер?! Кога успя да погледнеш и нея...Я дай да я видим или поне разкажи... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Август 18, 2011, 12:27:45 am »
Марая, ти си едно голямо Слънце! Обичам те! Ти го знаеш!  :wub: ;D Педложението дойде точно от Близнак!  ;D

Какво видя в тази карта на Юпитер?! Кога успя да погледнеш и нея...Я дай да я видим или поне разкажи... ;D

Ааа, в другия сйт ще разкажа...Отвори сама тема...,... :wub: ;D

И аз те обичам....

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Август 20, 2011, 12:40:36 pm »
Мия...,да те замоля да дадеш датата...на която получи предложението.... :-\ :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #53 -: Август 23, 2011, 03:34:15 pm »

Eeeeeee, време беше тр. Уран да ти "побутне" по-здраво наталния Марс.  ;D Браво!
И сега като едно голямо момиче се налага да направиш своя избор. Какво желаеш наистина??? Отговорен мъж, който знае какво иска и какво може да даде или ... (ти си знаеш за другия вариянт).
Мия, от почти две години си говорим за сегашния ти солар, дирекции и транзити за 2011/2012. От теб зависи дали ще реализираш, това, което съдбата (звездите) ти предлага.

Поздрави и целувки от мен.  :kissd:

« Отговор #54 -: Август 26, 2011, 02:49:02 pm »

:P  :rolleyes: ние не сме се и съмнявали.  :P Пожелавам ти да вземеш това решение, което е най-присъщо на душата ти и каквото и да е то, да си щастлива.

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Август 26, 2011, 10:17:15 pm »
Хело, ако срещна някой, в когото да се влюбя може и да се омъжа. Какъв е проблема? ;) ;D

Пожелавам ти го.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #56 -: Август 27, 2011, 05:55:43 pm »
Скъпи ,момичета, съжалявам, че едва сега влизам и виждам какво сте ми писали. Благодаря ви от сърце, че ме подкрепяте в този момент!

При мен се случват някакви уникални събития. Очаквам и друга промяна, която според мен ще бъде страхотна, този път професионално, но нея ще я обявя официално, когато е факт. Не за нещо друго-от суеверие. :blink: