Стелла - нямам деца, но част от работата ми е била, и е свързана с млади хора. И мога да ти кажа едно за впечатлението ми за подрастващите днешни - те са светлинни години пред нас. И -макар доста разводнени- теориите за диамантените деца са съвсем верни - те са много по-силни от нас, с много по-остри сензори, и успяват чудесно да се ориентират в света и в нета.
Прия, за мен борбата с кибертормоза е кауза. Фондацията, която представлявам има опит в застъпнически кампании и лобиране. Що се отнася до въвеждането на законодателни мерки за кибертормоз, това е един дълъг процес, но си заслужава да му се посветиш. Хубаво е да се говори в множествено число и да се правят обобщения: 30-40 % от непълнолетните са жертви на кибертормоз. Но когато стане дума за заплахи и тормоз
на моето дете или на мен самата, това за мен е 100%. Не ме интересува дали въпросната Марая смята да публикува книга, ползвайки написаното във форума и представяйки го като свои собствени изследвания, както тя самата се бие в гърдите. Никой не е в състояние да открадне знанията на никого. А ако го е страх, да ги пази само за себе си.
Интересувава ме това въпросната да спре да обижда и ще направя всичко, което е във възможностите ми, използвайки позволените и демократични средства. Знам си правата и знам къде да лобирам и заставам зад всяка своя дума. Фондацията, която представлявам има опит в провеждането на застъпнически кампании и лобиране. Тук във форума, аз съм реална личност, не се крия и не блъфирам - е.мейла, който съм дала е служебен и го има на всички официални бланки на фондацията. А операторът на моята електронна поща поддържа информация за трите ми имена и всички подробни данни, които да свържат моята личност с този форум.
В моите потребителски настройки във форума пише следната информация: "Това са вашите потребителски настройки. Тази страница съдържа всичка важна информация
която те идентифицира в този форум. Следователно, аз съм легална личност и форумът също може да предяви към мен адекватни претенции и да ми потърси отговорност.
Както казах това за мен е кауза:
тр. Уран в Овен в съвпад с прогресивното Слънце;
тр. Хирон в 3-ти дом в съвпад с Меркурий-управител на 9-ти
Натален Уран в 9-ти дом (дома на етиката и закона)
Ако е стряскаща думичката правила, да го наречем Етичен кодекс. Подходът - "
ми то нищо няма да стане...ми то пак ще тръгне по старому" не ми е в кръвта.