Изчетох цялата тема няколко пъти , защото за мен е от изключително важно значение анализа на всяка ситуация...
Най-вече ,честата употреба на името ми от контретен потребител ме наведе на мисълта за настоящия пост...
Всъщност , моя извод е следния...
Преекспониране на "скандал" като възможност да кажем нещо , да "блеснем" или да уловим гребена на вълната , ...
Фокуса може да бъде лесно уловен в междуредието и в собствените ни искания....и воля... Използвайки трето лице ДА ЗАЯВИМ НАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ...
Приемам думата с трите и значения - желание , свобода....решителност.
Желанията винаги са свързани с потребности , при всички случай с нашите потребности , а не всяко желание води до свобода....Волята е проявление на Аз-а на всеки индивид..Вероятно можем да приемем , че е реципрочна на мисълта и ума. Развитието на ума в разпознаването на волята и контрола е основното нещо към което е нужно да се стремим.
Честата употреба на определени думи , както и синтаксисът са основното което провокира анализа ми...
Защото конфликти има и винаги ще има , дори и тогава когато нас няма да ни има...., но целта е от всеки конфликт да извлечем преди всичко собствените си уроци , да погледнем себе си и тогава да изявим претенциите си....ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ЕГОТО НИ! Защото и тялото и ума ни са подчинени на Егото....И не бива да забравяме , че колкото и да отричаме чуждата ВОЛЯ , ТЯ Е ЧАСТ ОТ ПЪТЯ НИ..... :blink: