ВЕНЕРА именно, защото е най-силна.
Според изчисленията на Птолемей Венера ми е най-силната планета, и аз също мисля така, но като се има предвид точния тригон с Плутон в 12 дом, Скорпи, всеки път когато се опитам да се обвържа изпитвам ужас, почва едни сънища...... освен това в общуването съм много крайна с хората, или ги обичам или не и това е. Не ми помага в социалната адаптация, обичам да съм сама. И по-принцип плаша хората, забелязала съм го. По-точно тези, които не ги плаша маниакално се привързват към мен, с другите се избягваме по взаимно съгласие.
Казвам "абсолютната" истина, когато това е възможно и после ме зарязват - това мъжете, жени УДИВИТЕЛНО, никога не са ме предавали, нямам приятелка, с която да съм се разделила, но с мъжете (и колеги и приятели) почти винаги стигаме до момент, в който не издържам всичко им казвам и те нали си ги знаете, търсят винаги безболезненото (поне моите, може би и защото повечето са ми връсници и все още и мъже не са) и си тръгват. Иначе с възрастни мъже - роднини, учители не е така. Но и аз съм крайна и просто избухвам и виждам ужаса в очите им (а аз не ги възприемам като пол, а като хора и от това най-много ме боли, че си тръгват, защото не искат да признаят, че една жена може да е силна, и да ме видят като човек, а не като пол.) Венера в аспект с Плутон иска онази дълбока "истинска" връзка и нищо друго не и стига.....и не признава ограниченията на тялото и пола, иска душата.... и от това само проблеми в моя живот. И един път предадена, не прощавам и доста успешно мразя и наказвам, ако ми се отдаде възможност (както и себе си, ако Плутон прецени, че аз съм виновна).
Но това ме наведе на мисълта, че всичко в излишък не е за добре, било и бенефикът Венера в Риби с Плуто в Скорпи. И определено имам предизвикателно излъчване, което до сега също нищо добро не ми е донесло и честно си казвам, че чакам с нетърпение да мина 36, защото съм имала доста неприятни и опасни ситуации. Надявам, се че с възрастта някак това излъчване да е по-подходящо, като зряла, силна жена.... така си мисля. И честно казано сега много повече се харесвам, отколкото когато бях на 16-18. Просто не съм русо, сладникаво девойче, което да е като майска роза на 16. Но харесвам руси мъже