ми,това казвам,че не е доуточнено коя част от мозъка. Иначе, в медицинските астрологии, мозъка може се управлява и от 10 планети,ама в определени дялове Е,мозъкът, като цяло,сама го каза- той е по марс. Ся, пък за тая гърда...до колкото си спомням, ракът управлява гърдите,като гръден кош...не беше ли така? нещо такова ми се мота
Е, не,бе...ся,проверих,наистина ракът бил гръдния кош. Венера била за бюста, пък Луната за гърдите
Абе и аз съм чела някъде Венера също да отговаря за гърдите, кво го нищите толкоз. Все пак формите, женственост са си пак по нея, съвсем логично. Но както е казано по-назад, просто трябва да се проверява с времето, с карти, така на теория много връзки могат да се открият.
хахахаха,може да я свързват венерата с формата на бюста...знам лиПак се връщам към идеята ти за двете полукълба...Ако тръгнем по логиката Уран-висша октава на мисълта, а пък Нептуна-на Венера, то можем да пляснем Уран за лявото полукълбо,а Нептуна за дясното
Всички женоря да си покажат циците тук, на снимки и да разсъждаваме, според венерите в знаците
ъй,де,това казах и аз. На живо,може и да се опипат и изпробват на якост Grin
Ми,що не....Тръгнах от тезата, че Уран влияе по някакъв начин на функцията на мозъка
Е, ако тръгна само от септенера, то тогава, би трябвало да са мерка и луната.
Марс управлява главния мозък. Ти говориш за двете полукълба.