Здравей Гост

Аналогии

• 42 Отговора
  • 4357 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Аналогии
« Отговор #20 -: Юни 01, 2011, 06:02:35 pm »
ми,това казвам,че не е доуточнено коя част от мозъка. Иначе, в медицинските астрологии, мозъка може се управлява и от 10 планети,ама в определени дялове Е,мозъкът, като цяло,сама го каза- той е по марс. Ся, пък за тая гърда...до колкото си спомням, ракът управлява гърдите,като гръден кош...не беше ли така? нещо такова ми се мота

Аз знам , че гръдния кош е на лъва...
Знам , че гърдата е на рака....Но в аналогиите виждаме , че става дума и за венера...и за мен са пообъркани нещата , докато не ми се изяснят логически...Щото , ако няма логика отричам...до второ пришествие.. ;D
Ко дЪ праиш?!- меркурий каре сатурн...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #21 -: Юни 01, 2011, 06:10:40 pm »
Е, не,бе...ся,проверих,наистина ракът бил гръдния кош. Венера била за бюста, пък Луната за гърдите
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Юни 01, 2011, 06:12:49 pm »
Е, не,бе...ся,проверих,наистина ракът бил гръдния кош. Венера била за бюста, пък Луната за гърдите
:57: :57: :57:....

Да направим тогава дисекция на бюста....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Юни 01, 2011, 06:14:39 pm »
Абе и аз съм чела някъде Венера също да отговаря за гърдите, кво го нищите толкоз. ;D Все пак формите, женственост са си пак по нея, съвсем логично. Но както е казано по-назад, просто трябва да се проверява с времето, с карти, така на теория много връзки могат да се открият.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #24 -: Юни 01, 2011, 06:15:17 pm »
хахахаха,може да я свързват венерата с формата на бюста...знам ли
Пак се връщам към идеята ти за двете полукълба...Ако тръгнем по логиката Уран-висша октава на мисълта, а пък Нептуна-на Венера, то можем да пляснем Уран за лявото полукълбо,а Нептуна за дясното
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #25 -: Юни 01, 2011, 06:16:00 pm »
Абе и аз съм чела някъде Венера също да отговаря за гърдите, кво го нищите толкоз. ;D Все пак формите, женственост са си пак по нея, съвсем логично. Но както е казано по-назад, просто трябва да се проверява с времето, с карти, така на теория много връзки могат да се открият.
Всички женоря да си покажат циците тук, на снимки и да разсъждаваме, според венерите в знаците ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Юни 01, 2011, 06:16:43 pm »
Ами Кабала, освен всяка да си признае Венерата и да си пусне снимка, по друг начин незнам как ще стане, доказателствен материал си е нужен тук. :P

П.П. Хахха, в един глас просто, това е то, единомислие. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #27 -: Юни 01, 2011, 06:17:56 pm »
тъй,де,това казах и аз. На живо,може и да се опипат и изпробват на якост ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Юни 01, 2011, 06:18:36 pm »
хахахаха,може да я свързват венерата с формата на бюста...знам ли
Пак се връщам към идеята ти за двете полукълба...Ако тръгнем по логиката Уран-висша октава на мисълта, а пък Нептуна-на Венера, то можем да пляснем Уран за лявото полукълбо,а Нептуна за дясното

Мислих го вчера , но ....казваме , че Уран се свързва и с телепатията , както и Нептун...Нептун е полов , Уран хермафродит... ;D ;D...Искаме да кажем , че мисълта каква е в този случай?! ;D И кое на кого...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #29 -: Юни 01, 2011, 06:24:11 pm »
еееееееееееееееееееееееееееееееееее....таман простирах и се чудих,що Уран...Стабилната мисъл,може да я даде и Сатурн.... тогаз, Марс ;D И тъй и тъй отговаря за главния мозък

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Юни 01, 2011, 06:29:26 pm »
Всички женоря да си покажат циците тук, на снимки и да разсъждаваме, според венерите в знаците ;D

Цитат
ъй,де,това казах и аз. На живо,може и да се опипат и изпробват на якост Grin
:rolf: :haha: :rolf: :haha: :rolf: :haha: :rolf: :haha:

kabala, много ме развесели...както във форума ни има дефицит на мъжко...така бързо бързо нещата ще се обърнат... :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #31 -: Юни 01, 2011, 06:30:41 pm »
Виж,кво имам венера у водолей, в тригон с уран и взаимна рецепция, тъй чеее...мен няма да ми пречи-)))) Жином ще е жури ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Юни 01, 2011, 06:33:41 pm »
Къде отиде Меркурий...като основен сигнификатор на мисълта? :rolleyes:

Да търсим викаш висши октави и езотерични управители.... ;D Ха-ха-ха.... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #33 -: Юни 01, 2011, 06:39:30 pm »
Ми,що не....Тръгнах от тезата, че Уран влияе по някакъв начин на функцията на мозъка

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Юни 01, 2011, 06:43:55 pm »
Ми,що не....Тръгнах от тезата, че Уран влияе по някакъв начин на функцията на мозъка

Ако логиката е висшата октава , самата ти каза по-горе , че Уран и Нептун са били непознати за древните...Това беше причина за въпроса ми....А Меркурии? :rolleyes: :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #35 -: Юни 01, 2011, 06:47:30 pm »
Е, ако тръгна само от септенера, то тогава, би трябвало да са мерка и луната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 01, 2011, 06:50:34 pm »
Е, ако тръгна само от септенера, то тогава, би трябвало да са мерка и луната.

А Марс - нали говореше за Марс.... :rolleyes: :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #37 -: Юни 01, 2011, 06:51:32 pm »
Марс управлява главния мозък. Ти говориш за двете полукълба.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юни 01, 2011, 07:06:37 pm »
Марс управлява главния мозък. Ти говориш за двете полукълба.

В аналогиите пише МОЗЪК....
Разбираш ли ми мисълта? :-\ Не пише главен...

Тогава трите мехурчета по кои планети ги търсим?! :-\

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD_%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D1%8A%D0%BA

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #39 -: Юни 01, 2011, 07:10:27 pm »
да,де и аз за това казах,че трябва да се уточни за кой мозък иде реч, в крайна сметка. Нептун е подкорието на главния мозък. Точно така, това което си ми пратила, е най-общо -главния и после има дялове, за които отговарят отделни планети.