Ще завършиш...Ще се споразумеете , няма да има проблем...Юпитер е в 9-ти... Ще има опити да се връща , дълга раздяла ти предстои , ПОВТАРЯМ РАЗДЯЛА...Въоражи се с нерви и търпение....
Цитат на: Марая в Юни 01, 2011, 03:11:30 amЩе завършиш...Ще се споразумеете , няма да има проблем...Юпитер е в 9-ти... Ще има опити да се връща , дълга раздяла ти предстои , ПОВТАРЯМ РАЗДЯЛА...Въоражи се с нерви и търпение....Марая защо дълга бе моме...нема какво да се мъчиме. Като не става, значи не става. Ти по какво съдиш за това ? Нещо в моята карта или в композита ? И колко дълга
Цитат на: elfidka в Юни 01, 2011, 10:24:15 pmЦитат на: Марая в Юни 01, 2011, 03:11:30 amЩе завършиш...Ще се споразумеете , няма да има проблем...Юпитер е в 9-ти... Ще има опити да се връща , дълга раздяла ти предстои , ПОВТАРЯМ РАЗДЯЛА...Въоражи се с нерви и търпение....Марая защо дълга бе моме...нема какво да се мъчиме. Като не става, значи не става. Ти по какво съдиш за това ? Нещо в моята карта или в композита ? И колко дълга Нептун....
Цитат на: Марая в Юни 01, 2011, 10:28:09 pmЦитат на: elfidka в Юни 01, 2011, 10:24:15 pmЦитат на: Марая в Юни 01, 2011, 03:11:30 amЩе завършиш...Ще се споразумеете , няма да има проблем...Юпитер е в 9-ти... Ще има опити да се връща , дълга раздяла ти предстои , ПОВТАРЯМ РАЗДЯЛА...Въоражи се с нерви и търпение....Марая защо дълга бе моме...нема какво да се мъчиме. Като не става, значи не става. Ти по какво съдиш за това ? Нещо в моята карта или в композита ? И колко дълга Нептун.... Моя Нептун тр. в 7 дом ли ?
АААААА, не !С това ен съм съгласна !!!!То верно че Нептуня е много размътва работата, ама тая работа с Муньо приключи. По вероятно е да се заусна по някой друг защото този няма потенциала да ме омая отново
Цитат на: elfidka в Юни 01, 2011, 10:57:11 pmАААААА, не !С това ен съм съгласна !!!!То верно че Нептуня е много размътва работата, ама тая работа с Муньо приключи. По вероятно е да се заусна по някой друг защото този няма потенциала да ме омая отново Добре бе..., аз само казвам... Ти както си решиш... Просто само едно по-различно мнение...и да бъде така както искаш....
Цитат на: Марая в Юни 01, 2011, 10:59:11 pmЦитат на: elfidka в Юни 01, 2011, 10:57:11 pmАААААА, не !С това ен съм съгласна !!!!То верно че Нептуня е много размътва работата, ама тая работа с Муньо приключи. По вероятно е да се заусна по някой друг защото този няма потенциала да ме омая отново Добре бе..., аз само казвам... Ти както си решиш... Просто само едно по-различно мнение...и да бъде така както искаш.... Нали сме си тука, ти първа ще научиш ако има нещо ново Аз така или иначе съм в очакване на новата любоффф
А, бе га дойде, дойде ... :49:
Гледам аз как тр. СЛВ влиза в 4 дом, както и пр. Слънце пак за там се е запътило - това ми звучи на задомяване
Да така си е ...Ех, колко им е по-лесно на самодостатъчните. Не си задават въпроси и не се чудят за това и онова....Поздрав за тебе :wub:http://vbox7.com/play:a93529ac
Цитат на: elfidka в Юни 02, 2011, 12:24:57 amДа така си е ...Ех, колко им е по-лесно на самодостатъчните. Не си задават въпроси и не се чудят за това и онова....Поздрав за тебе :wub:http://vbox7.com/play:a93529acМерси.... :wub:Грешиш , те постоянно си задават един единствен въпрос: "Защо хората НЕ са си самодостатъчни?"