Здравей Гост

Най-ревнивите мъже от зодиака

• 95 Отговора
  • 17199 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Най-ревнивите мъже от зодиака
« Отговор #40 -: Юни 03, 2011, 01:59:52 am »
хъмм ей тук гледам една карта на мъж, който е доста ревнив бррр, и има кв. слънце-марс (то картата му един голям квадрат Юпитер-Венера-Уран-Сатурн)  :-\ бих казала, че на младини е много ревнив, но вече като по-зрял сякаш е по-спокоен... поне не показва  :rolleyes:

май по-прегледно е с карта

не знам час...

С тоя уран , за какво приказваме... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #41 -: Юни 03, 2011, 02:34:45 am »
хъмм ей тук гледам една карта на мъж, който е доста ревнив бррр, и има кв. слънце-марс (то картата му един голям квадрат Юпитер-Венера-Уран-Сатурн)  :-\ бих казала, че на младини е много ревнив, но вече като по-зрял сякаш е по-спокоен... поне не показва  :rolleyes:

май по-прегледно е с карта

не знам час...

пуснах я защото е показателна за ревнивец, които се склонен към насилие, но в същото време обича и да си хойка - класика в жанра  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #42 -: Юни 03, 2011, 03:23:02 am »
Имала съм гаджета, които твърдят, че са ревниви, но мен не са ме ревнували. Странно, може би от жената зависи дали мъжът ще я ревнува? Аз с Марс в Овен защо така не предизвиквам ревност или поне не разбирам за нея?

и аз така, сигурно не ги провокирам - може би трябва да изглеждам по-недостъпна. Единствено Водолей ме е ревнувал - Марс в Дева, съвпад с Юпитер и опозе Венера на АЦ
Понякога е имало повод да ме ревнуват, но дори вътрешно да са ревнували, не са ми правили сцени. Не знам. А точно един Телец с Венера в Овен беше супер неревнив. Не знам и аз как на какво се дължи, но ми имаше огромно доверие.
Ако някога се появи ревнивец, съм сигурна, че няма да го търпя, както съм свикнала на свобода ;D
Най ми е кеф да ме ревнуват, тогава хич да не ми се флиртува с други мъже започва да ми става удоволствие да го правя. Аз също съм ревнива, но само когато не съм сигурна в партньора ми.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Юни 03, 2011, 03:39:51 am »
Имала съм гаджета, които твърдят, че са ревниви, но мен не са ме ревнували. Странно, може би от жената зависи дали мъжът ще я ревнува? Аз с Марс в Овен защо така не предизвиквам ревност или поне не разбирам за нея?

и аз така, сигурно не ги провокирам - може би трябва да изглеждам по-недостъпна. Единствено Водолей ме е ревнувал - Марс в Дева, съвпад с Юпитер и опозе Венера на АЦ
Понякога е имало повод да ме ревнуват, но дори вътрешно да са ревнували, не са ми правили сцени. Не знам. А точно един Телец с Венера в Овен беше супер неревнив. Не знам и аз как на какво се дължи, но ми имаше огромно доверие.
Ако някога се появи ревнивец, съм сигурна, че няма да го търпя, както съм свикнала на свобода ;D
Най ми е кеф да ме ревнуват, тогава хич да не ми се флиртува с други мъже започва да ми става удоволствие да го правя. Аз също съм ревнива, но само когато не съм сигурна в партньора ми.

и аз съм акто теб  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #44 -: Юни 03, 2011, 07:24:48 pm »
Сега видях че и Нова е на същото мнение макар че аз визирах Лъвския Марс  ;)
Не е така директен, но пак зависи от дома му.

Като цяло мъжете са ревниви, жените също. Моите впечатления са, че Близнака ще те направи сама да си говориш, ще те накара да се почувстваш най-долното същество и ще се опита да манипулира, чрез чувството за вина. Лъвовете също са със много силно чувство за собственост, но те са открити притежатели за разлика от скорпионите, които няма да ти кажат "ти си моя" то трябва да се подразбира. Лъва ще се хвърли да се бие в буквалния смисъл, скорпиона ще те нарани до мозъка на костите с две думи, после ако реши ще ти съсипе живота. Близнака, ако не се отдалечиш ще ти съсипе нервите, ще отмъщава докрай бавно, методично и напоително. Стрелците не са особено ревниви, но и те скачат на бой. Козирозите... това е ужас, ще дишаш по команда. Водолеите са склонни да споделят, много са ми странни, рядко ревнуват, даже повечето май са успешно оперирани от това усещане. Девите и Телците също са ревниви.
Сега ще кажа нещо леко тъпо, но така го усещам- ревността на мъжете- близнаци е малко женски тип ;D

Те са си пу**и по принцип. Да не ми се хвалят Близнаци мъже, че ми се повръща, такива комплексари и манипулатори.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юни 03, 2011, 07:58:28 pm »
Сега видях че и Нова е на същото мнение макар че аз визирах Лъвския Марс  ;)
Не е така директен, но пак зависи от дома му.

Като цяло мъжете са ревниви, жените също. Моите впечатления са, че Близнака ще те направи сама да си говориш, ще те накара да се почувстваш най-долното същество и ще се опита да манипулира, чрез чувството за вина. Лъвовете също са със много силно чувство за собственост, но те са открити притежатели за разлика от скорпионите, които няма да ти кажат "ти си моя" то трябва да се подразбира. Лъва ще се хвърли да се бие в буквалния смисъл, скорпиона ще те нарани до мозъка на костите с две думи, после ако реши ще ти съсипе живота. Близнака, ако не се отдалечиш ще ти съсипе нервите, ще отмъщава докрай бавно, методично и напоително. Стрелците не са особено ревниви, но и те скачат на бой. Козирозите... това е ужас, ще дишаш по команда. Водолеите са склонни да споделят, много са ми странни, рядко ревнуват, даже повечето май са успешно оперирани от това усещане. Девите и Телците също са ревниви.
Сега ще кажа нещо леко тъпо, но така го усещам- ревността на мъжете- близнаци е малко женски тип ;D

Те са си пу**и по принцип. Да не ми се хвалят Близнаци мъже, че ми се повръща, такива комплексари и манипулатори.

Защо? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Юни 03, 2011, 08:05:18 pm »
Защото един такъв комплексиран Близнак без първите 7 години възпитание, с мое позволение и глупост, ми се качваше на главата 1 година и ме беше подложил на психологически тормоз. Тези хора не знаят какво искат.
В един момент са добрички хрисими и скучни, после другите им стават скучни и хукват да търсят преживявания.
В секса са гола вода, бързата работа срам за майстора.
Хвалби и представления до немай къде.

Това си е мое мнение, не го налагам. За мен това не са силни мъже. Това са мъже които все търсят нещо и все не го намират, защото и те не знаят какво е. Някой от тях могат да са особено жестоки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Юни 03, 2011, 08:11:27 pm »
Защото един такъв комплексиран Близнак без първите 7 години възпитание, с мое позволение и глупост, ми се качваше на главата 1 година и ме беше подложил на психологически тормоз. Тези хора не знаят какво искат.
В един момент са добрички хрисими и скучни, после другите им стават скучни и хукват да търсят преживявания.

Това си е мое мнение, не го налагам. За мен това не са силни мъже. Това са мъже които все търсят нещо и все не го намират, защото и те не знаят какво е. Някой от тях могат да са особено жестоки.

Познавам доста мъже и една жена близнак...Имам впечатления от знака...По принцип това касае мутабелния кръъст...

От няколко месеца имам наблюдения и върху сексуалния потенциал....,коренно противоположно ми е мнението... :P

« Отговор #48 -: Юни 03, 2011, 08:46:19 pm »

Познавам доста мъже и една жена близнак...Имам впечатления от знака...По принцип това касае мутабелния кръъст...

От няколко месеца имам наблюдения и върху сексуалния потенциал....,коренно противоположно ми е мнението... :P

Казах, при всеки е различно.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #49 -: Юни 03, 2011, 09:03:07 pm »
Според вас кои са аспектите на т.нар."силни мъже", най- общо, както Оушън го е подхвърлила? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Юни 03, 2011, 09:20:45 pm »
Според вас кои са аспектите на т.нар."силни мъже", най- общо, както Оушън го е подхвърлила? ;D

Какво значи силен мъж , първо трябва да разберем? :rolleyes: ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #51 -: Юни 03, 2011, 09:22:31 pm »

Ами не знам, може би силен характер, знам ли...затова и така формулирах въпроса...

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Юни 03, 2011, 09:25:01 pm »

Ами не знам, може би силен характер, знам ли...затова и така формулирах въпроса...

Да изведем първо определение предлагам....и след това да говорим за тези мъже...
Защото всеки вероятно има различно мнение по въпроса.... ;D
За някои това може да значи , бицепси , мускули , дебел врат , яки ръце.... ;D ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #53 -: Юни 03, 2011, 09:44:56 pm »

да знае какво иска. да знае много и за себе си и за Вселената. да е интелигентен. да защитава позициите си. да се държи мъжки, а не като пикла. да защитава хората около себе си. да има собствено мнение и то да не се мени като пролетно време. да умее да обича безусловно. да не го е срам да измие чиниите или да наготви. да бъде себе си и да не лъже...  ;D  и ако може, Боже, поне малко да прилича на Брус Уилис  :rolf: :rolf: :rolf:  Амин!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #54 -: Юни 03, 2011, 09:48:57 pm »
силен мъж-Сюрозен мустакатко,дет си държи на думата,но заспива с боздуган в ръка (не за да бие жената,а да варди от мамути) хаха

ще трябва да има лично самоуважение и добра мисъл,без Нептунови аспекти ,които да се мешат там и да го правят хвърчиперко.И желание за игра,за да е забавен и да е интересен ,та да го харесват лудичките моми и да го отклоняват от пътя на сухия кариеризъм.
за първото някакъв достоен Сатурн с Луна ,акцент на Лъв или 5 дом (пиша Лъв и 5 дом ,защото те са по доброто отдаващо сърце  ;D)
Венерата може да е Скорпионска,Рачешка,Лъв,Дева,Риби,за да избира дълго и трудно и като закове на една женска,да си е само с нея,защото ще отговаря на неговия си някакъв идеал.Т.е. няма да си харесва всякакви,много женски мераци ще бъдат дисквалифицирани .
сега,Луната може да е шантава,за да си хване мома като мен  ;D...нещо Водолейско,Овнешко,Близнашко,Стрелчешко . С тази Луна ще му идва потребността от авантюра,веселие и лековатост,заради които ще тръгва да кръстосва морета и баири и това ще го изпълва с душевен мир. И ще му носи щастие. А щастливия човек е добър човек. :mellow:
добрия Мерк му е нужен,за да асимилира щастието си и и да си знае приоритетите в живота,да знае кой как се отнася с него,мотиви,използвачества и т.н. Най-добре да му е в Дева,изпитан е  ;D Но може да е в земен знак,или в аспект със сносен Юпитер ,..
Слънчевия знак е по желание,мен лично ме устройват Лъвове,Стрелци,Близнаци,Водолеи..,

средата ,в която е отраснал може да е хармонична,може и да е малко тъжна,но важното е да изпитва уважение към майката . Т.е. да има добри аспекти на Луната,за да може по-нататък този красив пример за жена да се изявява и в семейството му и изобщо отношението към любимата  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юни 03, 2011, 09:52:51 pm »

да знае какво иска. да знае много и за себе си и за Вселената. да е интелигентен. да защитава позициите си. да се държи мъжки, а не като пикла. да защитава хората около себе си. да има собствено мнение и то да не се мени като пролетно време. да умее да обича безусловно. да не го е срам да измие чиниите или да наготви. да бъде себе си и да не лъже...  ;D  и ако може, Боже, поне малко да прилича на Брус Уилис  :rolf: :rolf: :rolf:  Амин!

тук аз лично не виждам силния мъж... ;D ;D

Дефиниция за силен мъж едва ли ще изведем.... ;D

За мен е : мъж , който умее да носи отговорност за действия и дела...., умее да взема решения и следва целите си.
Готов да защитава интересите си и интересите на жената която обича. Орел.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Юни 03, 2011, 09:57:04 pm »

През целия си живот съм била само с двама мъже Близнаци.
Първият тотално се изложи в секса и с бърза ръка отпратих всички Близнаци в черния списък.  ;D
След втория си промених мнението и ги реабилитирах.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юни 03, 2011, 10:04:36 pm »

През целия си живот съм била само с двама мъже Близнаци.
Първият тотално се изложи в секса и с бърза ръка отпратих всички Близнаци в черния списък.  ;D
След втория си промених мнението и ги реабилитирах.  :P
;D , а аз имам само в/у един близнак опит...и искам да ви кажа , че никак не са бързи...Дори...прекалено бавни.... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Юни 03, 2011, 10:06:00 pm »
Тантристи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #59 -: Юни 03, 2011, 10:12:33 pm »

Според мен въпросният "силен мъж" трябва да притежава следните качества:

1 Справедливост
2 Хладнокръвност (да не са оставя разни моментни емоции и състояния да му замъгляват преценката )
3 Непоколебимост ( да действа, когато е нужно и да отстоява своето)