силен мъж-Сюрозен мустакатко,дет си държи на думата,но заспива с боздуган в ръка (не за да бие жената,а да варди от мамути) хаха
ще трябва да има лично самоуважение и добра мисъл,без Нептунови аспекти ,които да се мешат там и да го правят хвърчиперко.И желание за игра,за да е забавен и да е интересен ,та да го харесват лудичките моми и да го отклоняват от пътя на сухия кариеризъм.
за първото някакъв достоен Сатурн с Луна ,акцент на Лъв или 5 дом (пиша Лъв и 5 дом ,защото те са по доброто отдаващо сърце

)
Венерата може да е Скорпионска,Рачешка,Лъв,Дева,Риби,за да избира дълго и трудно и като закове на една женска,да си е само с нея,защото ще отговаря на неговия си някакъв идеал.Т.е. няма да си харесва всякакви,много женски мераци ще бъдат дисквалифицирани .
сега,Луната може да е шантава,за да си хване мома като мен

...нещо Водолейско,Овнешко,Близнашко,Стрелчешко . С тази Луна ще му идва потребността от авантюра,веселие и лековатост,заради които ще тръгва да кръстосва морета и баири и това ще го изпълва с душевен мир. И ще му носи щастие. А щастливия човек е добър човек. :mellow:
добрия Мерк му е нужен,за да асимилира щастието си и и да си знае приоритетите в живота,да знае кой как се отнася с него,мотиви,използвачества и т.н. Най-добре да му е в Дева,изпитан е

Но може да е в земен знак,или в аспект със сносен Юпитер ,..
Слънчевия знак е по желание,мен лично ме устройват Лъвове,Стрелци,Близнаци,Водолеи..,
средата ,в която е отраснал може да е хармонична,може и да е малко тъжна,но важното е да изпитва уважение към майката . Т.е. да има добри аспекти на Луната,за да може по-нататък този красив пример за жена да се изявява и в семейството му и изобщо отношението към любимата :mellow: