Той почти я уби....,почти я ликвидира...

:'(Качих се...тичах по стълбите...Тя беше на земята...

Русата и коса беше като река която се влива във времето на болката и самотата.....Сама на земята...Той я риташе и крещеше....,сина и пищеше... Сина и пищеше....неистово...Първа скочи дъщеря ми с празна бутилКа и каза:"Мамо , ще му я забия главата!"...Аз след нея...за да не скочи и да не стане беля

...Той беше чисто гол...велик и важен...-БОКЛУК....
И я риташе...Великия мъж...,защото тя беше нещастна , а той не иска да я пусне да си отиде....

, тя е родена 1974 , а той 1956....Хванах го и го блъснах през вратата...,чисто гол....,тя почти не дишаше...детето крещеше...,а то имаше вина...и то гоЛяма...Но по-късно за нея....

Цял месец едно дете командори майка си...и я прави ПОДЛОГА....Знам , че тя е виновна...,тя е позволила това...,но то е дете....ЗАБИХ МУ ЗВУЧЕН ШАМАР , ЗАЩОТО ГЛЕДАШЕ КАК БЛЪСКАТ МАЙКА МУ....,А И ЗАЩОТО ЗНАЕХ , ЧЕ ТО Е ВИНОВНО МАЙКА МУ ДА ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА И ДА БЪДЕ БЛЪСКАНА.....

....Той скочи и ме страбчи...От къде дойде силата не знам....но го хванах за ръцете ,извих ги и забих коляно в голите му слабини....Мислех ,че вината е у него....Гледайки остарялото му тяло....и 20гр. месо м/у краката му- създали ............ ми....ми идеше да се наведа да го лапна и да го отхапя....

:angry: :angry: :angry:Кой е той да блъска тази жена....
Чувах само стоновете й....ГНУС , ПРОСТО ТОЛКОВА СЛАБИ МЪЖЕ...КРИЗАТА ГИ УБИВА....ГНУСНО Е....
ЗАЩО ИМА НАСИЛИЕ? КЪДЕ СЕ КРИЕ НАСИЛИЕТО?
момичета за първи път видях паднала на земята жена- блъскана от МЕКОТЕЛО-------НЯМАМ СИЛИ

иСКАХ ДА ГОВОРЯ С НЕГО....ТОЙ БЕШЕ В ДЕЛИРИУМ- ТАЗИ ВЕЧЕР РАЗБРАХ , ЧЕ Е И НАРКОМАН....

ИМА ЛИ БОГ-ТА ТЯ Е ЖЕНА?

Много съм развълнувана.....

, много ме боли.Спестих доста подробности- КОЙ Е АСПЕКТА НА НАСИЛИЕТО?

никога няма да забравя това......никога....видях пребита и паднала жена.....ЕДИН ИЗРОД.....БАЩА.....УРОД!
ГНУС Е , ГАДНО Е-СТАВА ДУМА ЗА ЖЕНА...КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА Я СПАСЯ....

ТЯ УМИРА.....