Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25934 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« -: Юни 03, 2011, 08:18:32 am »
Той почти я уби....,почти я ликвидира... :'( :'( :'(Качих се...тичах по стълбите...Тя беше на земята... :'( Русата и коса беше като река която се влива във времето на  болката и самотата.....Сама на земята...Той я риташе и крещеше....,сина и пищеше... Сина и пищеше....неистово...Първа скочи дъщеря ми с празна бутилКа и каза:"Мамо , ще му я забия главата!"...Аз след нея...за да не скочи и да не стане беля :'( :'( :'(...Той беше чисто гол...велик и важен...-БОКЛУК....
И я риташе...Великия мъж...,защото тя беше нещастна , а той не иска да я пусне да си отиде.... :'( :'( , тя е родена 1974 , а той 1956....Хванах го и го блъснах през вратата...,чисто гол....,тя почти не дишаше...детето крещеше...,а то имаше вина...и то гоЛяма...Но по-късно за нея.... :'( :'( :'( Цял месец едно дете командори майка си...и я прави ПОДЛОГА....Знам , че тя е виновна...,тя е позволила това...,но то е дете....ЗАБИХ МУ ЗВУЧЕН ШАМАР , ЗАЩОТО ГЛЕДАШЕ КАК БЛЪСКАТ МАЙКА МУ....,А И ЗАЩОТО ЗНАЕХ , ЧЕ ТО Е ВИНОВНО МАЙКА МУ ДА ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА И ДА БЪДЕ БЛЪСКАНА..... :'( :'( :'(....Той скочи и ме страбчи...От къде дойде силата не знам....но го хванах за ръцете ,извих ги и забих коляно в голите му слабини....Мислех ,че вината е у него....Гледайки остарялото му тяло....и 20гр. месо м/у краката му- създали ............ ми....ми идеше да се наведа да го лапна и да го отхапя.... :'( :'( :'( :angry: :angry: :angry:Кой е той да блъска тази жена....
Чувах само стоновете й....ГНУС , ПРОСТО ТОЛКОВА СЛАБИ МЪЖЕ...КРИЗАТА ГИ УБИВА....ГНУСНО Е....
ЗАЩО ИМА НАСИЛИЕ? КЪДЕ СЕ КРИЕ НАСИЛИЕТО? :'( :'( :'( момичета за първи път видях паднала на земята жена- блъскана от МЕКОТЕЛО-------НЯМАМ СИЛИ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( иСКАХ ДА ГОВОРЯ С НЕГО....ТОЙ БЕШЕ В ДЕЛИРИУМ- ТАЗИ ВЕЧЕР РАЗБРАХ , ЧЕ Е И НАРКОМАН.... :'( :'( :'(
ИМА ЛИ БОГ-ТА ТЯ Е ЖЕНА? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Много съм развълнувана..... :'( , много ме боли.Спестих доста подробности- КОЙ Е АСПЕКТА НА НАСИЛИЕТО? :'( :'( :'(

никога няма да забравя това......никога....видях пребита и паднала жена.....ЕДИН ИЗРОД.....БАЩА.....УРОД!
ГНУС Е , ГАДНО Е-СТАВА ДУМА ЗА ЖЕНА...КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА Я СПАСЯ.... :'( :'( :'(
ТЯ УМИРА..... :'( :'( :'(
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 04:05:43 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #1 -: Юни 03, 2011, 08:49:32 am »
Мразя всички тия шибани планети  :'( :'( :'( на МЦ...,МРАЗЯ :'( :'( :'( Следващия път когато видя мъж да бие жена ще го убия... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(....

ГОСПОДИ НЕ НА НАСИЛИЕТО! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

тя  е  цялата в лепенки.....СИНЯ....СЕГА ВИДЯХ.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

МОМИЧЕТА  :'( :91: :91: :91: :91:НИКОГА НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОВА.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(много ми е мъчно....мНоооогггггооооо..... :'( :'( :'(
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 08:54:02 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Юни 03, 2011, 09:20:03 am »
А току-що разбирам.... :'( :'( , че двата белега на ръката на дъщеря ми и единия на крака и са белези от  :'(....семето на този мъж.....
ВСИЧКО Е В КРЪВ....ВСИЧКО!
каКво беше това затъмнение....? :'( :'( :'(
Тя е полу-мъртва , а той е с разцепена вежда.... :41: :41:

не на насилието.....КАЖЕТЕ МИ КОЙ Е АСПЕКТА НА НАСИЛИЕТО....? :'( :'( :'(

« Последна редакция: Юни 03, 2011, 09:38:56 am от Марая »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Юни 03, 2011, 02:26:51 pm »
Оф, какво да каже човек...Изрод! Заслужава някой сега на него да му разбие главата по същия начин! И да разбере какво е...Мразя такива мъже от дъното на душата си. :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Юни 03, 2011, 03:10:38 pm »
Ти веднъж си видяла и напълни темата с емотикони, аз сумати ти години гледах майка ми и втория и мъж как се бият, а брат ми пищеше, аз го грабвах на ръце и го изнасях навънка. Докато накрая със сестра ми не разбрахме, че тя го дразни и предизвиква. Аз съм я виждала как го дразни. А сестра ми е била свидетел на следната схема. Той стои и си рови нещо в гардероба, а тя мърмори зад гърба му. Човекът и отговорил нещо нехайно, а тя пак съска нещо зад гърба му. Вратата от стаята към коридора била отворена и сестра ми минавала през това време оттам. когато майка ми я видяла, се тръшнала на земята и започнала да вика с цяло гърло: "Помощ, убива ме! " Викай полиция! Бързо викай полиция!" Човекът с пръст не я бил докоснал. После с цялото си нахалство попитала сестра ми: "Ти защо не извика полиция"?, а сестра ми отвърнала: "Аз те видях, че ти нарочно падна". "Няма значение, трябваше да извикаш". Не казвам, че всички случаи са такива. Но какво да кажем за ОБИДИТЕ и за вербалното насилие. А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПСИХОЛОГИЧЕСКОТО, където с пръст не са те докоснали, но са ти бръкнали в душата.

Разглеждали сме аспектите на насилието многократно в този форум и цяла тема сме посветили на въпроса. В крайна сметка ПРЕДИЗВИКВАНЕТО е в синастрията, а и някои хора си го просят самички. Те искат силово да се решават нещата или да се изкарват жертви, събирайки публика и свидетели.

И най-важното е нивото на осъзнаване на индивида какво е. Осъзнатият индивид няма да търпи насилие, нито ще причинява такова.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #5 -: Юни 03, 2011, 03:13:07 pm »
 :41: това е кошмар, ужас меко казано, кой им дава право да постъпват така!!  :73: :73: :73: :73: :73: :cry3: :cry3: :cry3: :cry3: :cry3: :cry3: :cry3:
такива "мъже" са боклуци, пълни боклуци, съсипващи живота не само на жената до тях! Изкривена комплексирана психика всевишния ще ги запрати там където им е мястото!  :'( :'( :'( :'( :'(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6 -: Юни 03, 2011, 03:16:23 pm »
Е, нали аспектът на насилието е по марс и плутон в квадрат, както и марс опозе на сатъра. Аз имам такъв аспект на насилието, та една наша колежка,преди време, казала на друга наша колежка-остави я мъжът и я бие ;) Честно казано, аз мога да стана насилник и съм го усещала. При мен има вербална агресия, която отработвам от доста време,но никога не съм предизвиквала....Мъжът ми не ме е докосвал с пръст, но съм нападана 2 пъти.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Юни 03, 2011, 06:00:03 pm »
Не знам дали ме разбирате какъв ужас преживях....,  не беше виновна , не го предизвика...той просто изби комплексите си....
 :'(

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #8 -: Юни 03, 2011, 06:06:22 pm »
Между другото, Марая, тъй като си вметнала и Затъмнението..., имах също ужасни преживявания снощи...Не от такова естество, но много тежки.А за насилието, знаеш ли, още по- ужасно е насилието над деца.Ежедневно е, не виждате ли как крещят майки и обиждат децата си, дърпат ги, удрят ги, просто е кошмар.АГРЕСИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА, и как да е по друг начин??? При положение, че тя се демонстрира на най- високо ниво, перманентно, парадно, естествено :-\

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #9 -: Юни 03, 2011, 06:12:35 pm »
Между другото, Марая, тъй като си вметнала и Затъмнението..., имах също ужасни преживявания снощи...Не от такова естество, но много тежки.А за насилието, знаеш ли, още по- ужасно е насилието над деца.Ежедневно е, не виждате ли как крещят майки и обиждат децата си, дърпат ги, удрят ги, просто е кошмар.АГРЕСИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА, и как да е по друг начин??? При положение, че тя се демонстрира на най- високо ниво, перманентно, парадно, естествено :-\

според мен не е задължително насилието да поражда насилие! с риск да съм като малко дете, искрено вярвам, че има по-голяма сила от омразата и насилието и това е всяка една проява на Любовта и Красивото!
http://www.youtube.com/watch?v=NJfVxoi64Z0&feature=related

а ужаса  :'(

болно е, че България все още е рай за този тип поведение, а може би грешката е, че жертвите се срамуват, мълчат, търпят!

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юни 03, 2011, 06:57:34 pm »

Картата на насилника :angry:....

« Отговор #11 -: Юни 03, 2011, 07:09:54 pm »
И този с криворазбран Нептун.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #12 -: Юни 03, 2011, 07:11:41 pm »
болно е, че България все още е рай за този тип поведение, а може би грешката е, че жертвите се срамуват, мълчат, търпят!

Едни мои приятели като се върнаха от щатите за пръв път съпругът на шега каза на жена си - е сега мога да те бия колкото си искам.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #13 -: Юни 03, 2011, 07:17:36 pm »

Едни мои приятели като се върнаха от щатите за пръв път съпругът на шега каза на жена си - е сега мога да те бия колкото си искам.  ;D

статистиките са грозни - много голям процент са жертвите или свидетелите на т.нар. домашно насилие. и в това отношение сме по-големи турци от турците (фокусирам вкоренената представа на б-те - знаете каква е тя)
положението е плачевно, а и децата, тези темерути, които се водят мъже, по-горе се спомена и за жени, не си дават сметка за всичко това!

« Отговор #14 -: Юни 03, 2011, 07:22:37 pm »
Този човек има проблеми от детството си, има проблеми с алкохол и наркотици. Това го е направило звяр.
Не са виновни планетите, а първите 7 години! НЕ винаги астрологията може да обясни всичко, но домашната обстановка в моментите в които си малък и "зареждаш" софтуера е много важна.

Марая, извинявай,но тази жена сама е трябвало ОТДАВНА да вземе решение да се махне от този дом и от тези хора.
Не я съжалявам в този смисъл, че живота е един и трябва да се живее пълноценно с правилни, смели, силни стъпки на избора.

Да, знам че е трудно - сама жена, няма никого, сигурно работа няма и къде да отиде, НО живее ли се така?
Ще търпи ли? Ще остане там, защото НЯМА избор, така ли?

Избора е да се вземеш в ръце, да намериш сили вътре в себе си и да кажеш КРАЙ!
Годините нямат значение!

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юни 03, 2011, 07:34:51 pm »
Не мисля , че има значение коя жената..., жената може да е всяка....в тази ситуация....

Тази жена има работа и добро образование...но някъде другаде е проблема....  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 03, 2011, 07:36:15 pm »
Споделеното от Марая наистина е ужасно.  :(

Доколкото се сещам, става въпрос за онази жена, която живее с възрастен "баровец", но години наред обича друг мъж... Онази, дето е правила опити за самоубийство заради любовния триъгълник, в който е попаднала.

Въпросът ми е ЗАЩО все още продължава да търпи това? Защо просто не си стегне багажа, не вземе детето и не отиде при другия мъж? Защо позволява да бъде изтривалка? Понякога от нас се иска просто да вземем решение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Юни 03, 2011, 07:45:10 pm »
Защото все чакаме нещо да се промени, но без ние да правим нещо. Когато стане еди-какво-си, ама това еди-какво-си не става САМО. Трябва кураж и сила. Ако трябва да емигрира!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Юни 03, 2011, 07:56:20 pm »
От тази кожа в другата ли? :rolleyes:
Какво като емигрира....?! Това не е решение на проблема....Тя просто има необходимост от помощ...
Въпроса е , че НАСИЛИЕТО е нещо за което трябва да се говори..., а не да се подтиска....

« Отговор #19 -: Юни 03, 2011, 08:02:51 pm »
От тази кожа в другата ли? :rolleyes:
Какво като емигрира....?! Това не е решение на проблема....Тя просто има необходимост от помощ...
Въпроса е , че НАСИЛИЕТО е нещо за което трябва да се говори..., а не да се подтиска....

Какво точно да обсъдим? Че насилието е ЛОШО ли? Или да си разказваме ужасни случки с подробности от живота ни или от живота на други хора и пак да обсъждаме че насилието е лошо и неправилно?

Аз предлагам да се действа. За емигрирането казвам че ако мъжа има възможности, то тук в БГ ще я пресира ужасно и тормози, дори да не е при него. Ако тя е в чужбина, там е по-трудно! Това ми беше идеята.

А ти така не помагаш, повярвай ми. Ако теглим локуми по 10 страници за това колко е лошо и ужасно, няма да помогнем.
Дай да направим нещо съществено. Аз съм готова да помогна с каквото мога. Но самата жена трябва да усети нуждата от промяна!

Хайде нека помогнем щом има нужда от помощ! Ти какво предлагаш, как би постъпила на нейно място?