Здравей Гост

Свободна воля или как се реализира натал

• 37 Отговора
  • 5253 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Свободна воля или как се реализира натал
« Отговор #20 -: Юни 05, 2011, 01:36:54 am »
абе честно казано това ин витро си е чисто изнасилване на Майката Природа, защото сега в края на времената едва ли има необходимост от нови души, а и планетата е пренаселена. самата природа се защитава от прекомерното населване с това много хора да нямат деца като не позволява на жени да забременяват и при мъжете намалява броя на живите сперматозоиди. обаче повечето хора си мислят, че децата осмислят живота, а това не е вярно... но всичко е въпрос на личен избор и личен мироглед...

знам, че това ми мнение може и да прозвучи кощунствено на мнозина, но това не означава, че не е вярно... всичко е въпрос на гледна точка  ;)
по принцип е така и освен това, има и причина да не стане това зачеване. Ама, знаеш,че когато ни четат, подобен род жени,има става адски болно. Малко с а тези,които са осъзнати и разбират,че има някъде причинно-следствена връзка и колкото и да е странно,точно тези жени, в един момент могат да забременеят нормално
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #21 -: Юни 05, 2011, 01:56:44 am »
Кабалита, сигурна съм, че знаеш, колко класическа е следната ситуация: семейството дават мило и драго да имат бебе, лекари, врачки и не знам какво още, става фикс идея... осиновява се дете, жената (и може би и мъжа) се успокоява и след няколко години хоп се ражда дете :)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #22 -: Юни 05, 2011, 01:59:30 am »
оооо,аз имам случай в моята практика-))) точно такъв. Тя- с големи проблеми в етеродните органи-операции,тумори и бля,бля...Знае- няма дете.Осиновяват си. Детенце беше големичко и след една година, тя решава,че отново има тумор-)))) И хоп- второ бебеееее-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Юни 05, 2011, 02:52:08 am »
 Доста натоварен 8 дом и активни риби-дева. Някъде бях чела, че това е ос на лишенията, но може и да греша.
Ако горим за липсата на деца или любов- СЛВ в 5 дом в кадрат с Хирон (болка). Диспозиторът на СЛВ и У5 е в съвпад със Сатурн. В съвпад със Сатурн е и мунданният управител на 5 дом-Слънце.
п.п.С какво се занимават тези хора? Все пак, ако си "лишен" от любов, удоволствия, деца трябва тогава да бъдеш компенсиран с нещо- било творчество, работа..
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:28:13 am от Uran »

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Юни 05, 2011, 03:07:29 am »
Неписано правило е ,че човек сам избира кога да се роди и се "ражда" с най-добрия за него хороскоп. ;)

А после си проклина живота. 90% от хората са вечно недоволни, я от родината си, а от родителите си. Не му вярвам аз на това измислено правило.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #25 -: Юни 05, 2011, 03:20:22 am »
Неписано правило е ,че човек сам избира кога да се роди и се "ражда" с най-добрия за него хороскоп. ;)

А после си проклина живота. 90% от хората са вечно недоволни, я от родината си, а от родителите си. Не му вярвам аз на това измислено правило.

Аз също.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Юни 05, 2011, 03:45:07 am »

Аз също.

Звучи правдоподобно... :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #27 -: Юни 05, 2011, 04:26:49 am »
абе честно казано това ин витро си е чисто изнасилване на Майката Природа, защото сега в края на времената едва ли има необходимост от нови души, а и планетата е пренаселена. самата природа се защитава от прекомерното населване с това много хора да нямат деца като не позволява на жени да забременяват и при мъжете намалява броя на живите сперматозоиди. обаче повечето хора си мислят, че децата осмислят живота, а това не е вярно... но всичко е въпрос на личен избор и личен мироглед...

знам, че това ми мнение може и да прозвучи кощунствено на мнозина, но това не означава, че не е вярно... всичко е въпрос на гледна точка  ;)
по принцип е така и освен това, има и причина да не стане това зачеване. Ама, знаеш,че когато ни четат, подобен род жени,има става адски болно. Малко с а тези,които са осъзнати и разбират,че има някъде причинно-следствена връзка и колкото и да е странно,точно тези жени, в един момент могат да забременеят нормално

душата, все ми е тая, че някой би се почувствал зле от това, защото това си е голата истина. съчувствам им, но не мога да им споделя притесненията... просто масовата психика е тотално объркана откъм ценности и оттам и целите в живота също...

има си причини за всичко и щом нещо не става, значи така трябва и точка. никой не е по-велик от Природата, а тя знае и да контролира и да редуцира вредителите си  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #28 -: Юни 05, 2011, 06:32:32 am »
Доста натоварен 8 дом и активни риби-дева. Някъде бях чела, че това е ос на лишенията, но може и да греша.
Ако горим за липсата на деца или любов- СЛВ в 5 дом в кадрат с Хирон (болка). Диспозиторът на СЛВ и У5 е в съвпад със Сатурн. В съвпад със Сатурн е и мунданният управител на 5 дом-Слънце.
п.п.С какво се занимават тези хора? Все пак, ако си "лишен" от любов, удоволствия, деца трябва тогава да бъдеш компенсиран с нещо- било творчество, работа..

Уран, за съжаление не са компенсирани с нищо, единствено имат много добри души, с високи морални ценности. Едната сестра е с шизофрения , придобита след силен стрес, поддържа се с лекарства, другата и тя беше психически рухнала, но в момента се е посъвзела, братът загуби годеницата си по ужасен начин/ беше убита по зверски начин/. Всичките са изоставени от партньорите си и живеят при възрастните си родители, работят каквото намерят.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Юни 05, 2011, 07:00:34 am »
Всеки заслужава съдбата си..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юни 05, 2011, 08:02:26 pm »
Дани, с какъв интервал са родени тризнаците, знаеш ли?
Братът след двете сестри ли е роден или преди тях? Мисля, че не би трябвало той да е вторият по ред, ако обстоятелствата в живота му леко се различават от тези при сестрите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 05, 2011, 08:21:34 pm »
Едната сестра е с шизофрения , придобита след силен стрес, поддържа се с лекарства, другата и тя беше психически рухнала, но в момента се е посъвзела, братът загуби годеницата си по ужасен начин/ беше убита по зверски начин/. Всичките са изоставени от партньорите си и живеят при възрастните си родители, работят каквото намерят.

Много жалко за жестоката съдба, която са избрали.  :(
Според мен вероятност за ментално заболяване е заложена при първите две деца, при роденото трето поред акцентът се измества и ударът се стоварва върху партньорските отношения и децата. При някой от тримата има ли загуба на дете? Разбрах, че братът е загубил любима жена по много жесток начин. Случайно да не е била бременна, когато я убиват? При някоя от сестрите имало ли е изгубено бебе?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Юни 06, 2011, 04:29:15 am »
Lilli, момичетата са извадени първи, последен е изваден брата/ пиша извадени, защото са родени със секцио/. Децата на всичките са далече от тях и контактуват минимално. Само да попитам, вярвате ли, че ако се смени мястото където живеят би могло да помогне в промяна на негативното в съдбата.... Успях да накарам едната сестра, тази, която е по/добре да дойде в Италия, намерих и работа в едно спокойно семейство на възрастни хора, вече се справя и с езика и най/важното се чувства добре, няма стряскащи психологични проблеми за момента, държа я под око така да се каже. Много се надявам поне на нея да мога да помогна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юни 06, 2011, 04:37:58 am »
Lilli, момичетата са извадени първи, последен е изваден брата/ пиша извадени, защото са родени със секцио/. Децата на всичките са далече от тях и контактуват минимално. Само да попитам, вярвате ли, че ако се смени мястото където живеят би могло да помогне в промяна на негативното в съдбата.... Успях да накарам едната сестра, тази, която е по/добре да дойде в Италия, намерих и работа в едно спокойно семейство на възрастни хора, вече се справя и с езика и най/важното се чувства добре, няма стряскащи психологични проблеми за момента, държа я под око така да се каже. Много се надявам поне на нея да мога да помогна.

Не при всички се случва.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юни 06, 2011, 04:42:05 am »
Lilli, момичетата са извадени първи, последен е изваден брата/ пиша извадени, защото са родени със секцио/. Децата на всичките са далече от тях и контактуват минимално.

Точно това ми беше мисълта дали братът е третото поред дете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Юни 06, 2011, 05:00:41 am »

Ох, Марая, дано се случи, много искам да вярвам, защото наистина са много чисти души и не заслужават да се мъчат така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 06, 2011, 05:02:33 am »

Ох, Марая, дано се случи, много искам да вярвам, защото наистина са много чисти души и не заслужават да се мъчат така.

Няма мръсна душа Дани....,бъди сигурна...,но има едни други неписани правила и закони...извън нас , извън нашия контрол...и ние нямаме право на намеса... :wub: Да бъде така както искаш!

« Отговор #37 -: Юни 06, 2011, 05:12:20 am »
А някой би ли казал какво мисли за квадрата който сключват Хирон/ СЛВ/Марс/ЮЛВ....много тежък аспект, в допълнение с Луна , Лилит и Юнона в 12 дом_