най-общо за всички, покрай квадрата между Уран и Плутон - нов подход към задачите или парите или всички аналогии на Дева и персоналния дом:) - подходът някак да съответства на Уран и на Плутон:)
И двата тежкаря са ми в съвпад в Дева по рождение, така че съм им свикнала с проявленията в този знак. В моя случай Дева е на върха на 9-ти дом - големи вълнения покрай излизането в чужбина, голямо нещо. Че и управителят на Девата е ретрограден. Хаха! Това новолуние в Дева с ретрограден Меркурий като управител ми прилича на ново начало с "фалстарт".
с тоя "фалстарт" дали не се самопрограмираш негативно:), или си от хората, които вярват, че като допускат най-лошото, ще им се случи само хубаво:) - ами внимавай за общите аналогии на Меркурий и Плутон/примерно пари/, на Уран и Меркурий/внезапен проблем с времето, закъснения и подобни/ и всичко ще е наред:)
Интересно, колко ли хора са склонни да гледат реалистично, вместо оптимистично:)
Каквото има да става, то ще стане. просто колкото и да внимавам, те нещата си се случват по начина, по който си се случват. Дупе да ми е яко. Какво да направя като ретро Меркурий ми управлява 3 дома- кой дом по-напред да овардя от гафове? Да обръща посоката, чи направо каталясах.
И понеже новолунието е в Дева, а ретро Меркурий ми управлява Девата по 9-ти дом, този дом ми беше приоритетен, макар Меркурий да управлява още 6-ти и 7-ми. Явно новолунието определя акцента. Ще ви кажа какво ми се случи. В неделя (почивен ден, забележете) кака ви реши да си направи резервация за самолетен билет он-лайн, че цените растат и ще изпусне намалението. (Преди една седмица беше с 20 лева по-евтино). Резервирах в неделя в 15,38 часа и трябваше да преведа парите до 24 часа, иначе ще ми канцилират резервацията. Днес (понеделник) на обяд отивам в банковия клон до местоработата ми и....ядец...клонът е в ремонт и ще отвори в 14,00 часа. Отивам в 14,00 часа - огромна опашка. такава опашка от хора никога не е имало. Попълвам си платежното нареждане, прибирам се на работното си място и забелязвам, че съм попълнила грешно номера на банковата сметка на самолетната компания. ...Връщам се в банката, коригирам грешката, но пропускам да попитам дали до заветните 15,38 часа парите ще бъдат в банковата сметка на компанията в банка ДСК. Прибирам се в службата и започвам едно лудо звънене по телефоните на моята банка, после на банка ДСК и накрая в самолетната компания, докато ми изясниха, че трябвало само да наредя до 24 часа парите да се преведат, пък те до 5 дена щели да пристигнат, така пишело на сайта. Аз резервацията си я направих в английската версия на сайта и от английскио ми стана ясно, че трябва да платя до 24 часа, а то трябвало само да им наредя до 24 часа...И за капак установих, че имало и българска версия на сайта на WIZZAIR, което съвсем ме довърши. такива ми ти простотии. Голямо кръщение изкарах с тези он-лайн самолетни резервации...беше ми за пръв път...баш по ретро Меркурий.