Здравей Гост

Новолуние 29 август 2011

• 73 Отговора
  • 11951 Прегледи
*

Stella

• 7765
Новолуние 29 август 2011
« -: Юни 07, 2011, 04:15:18 pm »
Новолунието в Дева попада точно на куспидата на 9-тия ми дом? Дали ще имам нови контакти с чужденци? Възнамерявам да пътувам по-рано за чужбина, 1-2 седмици преди тази дата. А на 29-ти август - каквото дойде! Все пак не е хубаво човек да знае всичко предварително, няма да е интересно.
« Последна редакция: Юни 07, 2011, 04:48:11 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Новолуние 29 август 2011
« Отговор #1 -: Юни 07, 2011, 04:18:39 pm »
секстил към Слънце и Луна ще ми направи и тригон към Нептун....
след гадорията нещо хубаво да последва...

Re:Новолуние 29 август 2011
« Отговор #2 -: Юни 07, 2011, 04:50:51 pm »
В 12 дом - тригон към прогр.Меркурий и Венера  в Козирог, У1,10 и У2 и 9
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
Re: Новолуние 29 август 2011
« Отговор #3 -: Август 20, 2011, 03:11:10 pm »

Голям земен тригон, в който е включено и новолунието с Венера и двойката от комбинацията на големия бизнес, възможности материални и социални -  Юпитер и Плутон. Диспозитор на стационарния Юпитер е Венера, която е в съвпад с новолунието. Транзитен Меркурий се намира в градуса през който вече е бил на 15,16 юли (по време на лунното затъмнение) и от който сега на 26 август ще бъде в стационарно-ретроградна фаза, на 27 - в стационарна, а на 28 август ще тръгне в директен ход.
« Последна редакция: Август 20, 2011, 03:20:32 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Август 20, 2011, 03:21:51 pm »
Хм, новолунието ми се пада на МС, в опозиция с наталния Марс.  :-\
Работа не смятам да започвам, нито съм намислила стартиране на нови проекти засега, макар и да обмислям една идея...
Пък може в друга насока да се изяви, не е изключено да пътувам за кратко.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Август 20, 2011, 08:22:13 pm »
Хм, и на мен е точно върху МЦ, а Венера върху Плутон и северен възел, я виж ти каква ситуация... :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6 -: Август 20, 2011, 11:29:17 pm »
 да видим какво ще даде  съвпада с венуса :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Август 21, 2011, 09:49:11 am »
То и предишното беше в съвпад с Венера в Лъв, интересно как ли се е отразило на родените с АС/ДС или МС/ІС в първа декада на знака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8 -: Август 21, 2011, 09:53:44 am »
да видим какво ще даде  съвпада с венуса :blink:

каквото и миналия път - нищо ;D

аз иначе се опитвам да мисля позитивно :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Август 21, 2011, 12:35:39 pm »
Човек, който е настроен скептично трудно може да го опровергаеш, особено ако има и аргументи за тази си позиция и нищо не работи в посока оборването й.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Август 21, 2011, 02:31:38 pm »
Новолунието в Дева попада точно на куспидата на 9-тия ми дом? Дали ще имам нови контакти с чужденци? Възнамерявам да пътувам по-рано за чужбина, 1-2 седмици преди тази дата. А на 29-ти август - каквото дойде! Все пак не е хубаво човек да знае всичко предварително, няма да е интересно.

Ами, още не съм заминала за чужбина, но промених плановете си за пътуването. Ще пътувам през октомври, когато приятелката ми ще пристигне ог Холандия, та ще потеглим заедно на обратно с един и същи полет. Още се бавя с резервацията на самолетния билет, заради "предразсъдъци" от астрологичен характер - нали е ретро Меркурий? Все имам усещането, че нещо ще се обърка. Ще резервирам билета в края на август.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #11 -: Август 21, 2011, 07:38:30 pm »
най-общо за всички, покрай квадрата между Уран и Плутон - нов подход към задачите или парите или всички аналогии на Дева и персоналния дом:) - подходът някак да съответства на Уран и на Плутон:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Август 21, 2011, 07:51:36 pm »
най-общо за всички, покрай квадрата между Уран и Плутон - нов подход към задачите или парите или всички аналогии на Дева и персоналния дом:) - подходът някак да съответства на Уран и на Плутон:)

И двата тежкаря са ми в съвпад в Дева по рождение, така че съм им свикнала с проявленията в този знак. В моя случай Дева е на върха на 9-ти дом - големи вълнения покрай излизането в чужбина, голямо нещо. Че и управителят на Девата е ретрограден. Хаха! Това новолуние в Дева с ретрограден Меркурий като управител ми прилича на ново начало с "фалстарт".

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Август 22, 2011, 04:12:09 pm »
тригон с Нептуна и Луната, върху Юпитера... на К11 в опозиция на У 9 и У11  :97:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Август 22, 2011, 07:51:29 pm »

И двата тежкаря са ми в съвпад в Дева по рождение, така че съм им свикнала с проявленията в този знак. В моя случай Дева е на върха на 9-ти дом - големи вълнения покрай излизането в чужбина, голямо нещо. Че и управителят на Девата е ретрограден. Хаха! Това новолуние в Дева с ретрограден Меркурий като управител ми прилича на ново начало с "фалстарт".

с тоя "фалстарт" дали не се самопрограмираш негативно:), или си от хората, които вярват, че като допускат най-лошото, ще им се случи само хубаво:) - ами внимавай за общите аналогии на Меркурий и Плутон/примерно пари/, на Уран и Меркурий/внезапен проблем с времето, закъснения и подобни/ и всичко ще е наред:)
Интересно, колко ли хора са склонни да гледат реалистично, вместо оптимистично:)

*

AH

• 2201
« Отговор #15 -: Август 22, 2011, 07:53:21 pm »
тригон с Нептуна и Луната, върху Юпитера... на К11 в опозиция на У 9 и У11  :97:

имаш ли си някакви очаквания?:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Август 22, 2011, 08:49:31 pm »
Цитат
Интересно, колко ли хора са склонни да гледат реалистично, вместо оптимистично:)

Пък аз цял живот съм гледала реалистично, обаче в последно време такъв оптимизъм ме е напушил, че все едно съм се напушила. С трева.  :49:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Август 22, 2011, 08:55:19 pm »
имам, даааа. Нептун ми управлява 5, заедно с Юпитера, Юпитер ми е в малко разходящ тригон с Нептун, но го има, а Луната е съуправител на 9ти и е на К7. Очаквам добри новини във връзка със заплащането в работата, което ще ми позволи да дишам по-свободно  ;D което е и идеята на 5 дом... на К11 ми е и прогресивната К10. А транзитния Юпитер ми нагазва на 3гр преди наталната Венера в 7ми. Не изключвам и да се блъсна по улицата в някой симпатяга. Интересното е, че на същата дата имам съвпад од 3 мин на соларна и прогресивна Венера. Всъщност, 2 дни по-рано съм на сватба...
« Последна редакция: Август 23, 2011, 03:00:04 pm от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Август 22, 2011, 09:25:33 pm »
Цитат

Пък аз цял живот съм гледала реалистично, обаче в последно време такъв оптимизъм ме е напушил, че все едно съм се напушила. С трева.  :49:
и аз така, Сатурн срещу Слънцето не дава оптимизъм  ;D

А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Август 22, 2011, 09:28:07 pm »

с тоя "фалстарт" дали не се самопрограмираш негативно:), или си от хората, които вярват, че като допускат най-лошото, ще им се случи само хубаво:) - ами внимавай за общите аналогии на Меркурий и Плутон/примерно пари/, на Уран и Меркурий/внезапен проблем с времето, закъснения и подобни/ и всичко ще е наред:)

Каквото има да става, то ще стане. просто колкото и да внимавам, те нещата си се случват по начина, по който си се случват. Дупе да ми е яко. Какво да направя като ретро Меркурий ми управлява 3 дома- кой дом по-напред да овардя от гафове? Да обръща посоката, чи направо каталясах.

И понеже новолунието е в Дева, а ретро Меркурий ми управлява Девата по 9-ти дом, този дом ми беше приоритетен, макар Меркурий да управлява още 6-ти и 7-ми. Явно новолунието определя акцента. Ще ви кажа какво ми се случи. В неделя (почивен ден, забележете) кака ви реши да си направи резервация за самолетен билет он-лайн, че цените растат и ще изпусне намалението. (Преди една седмица беше с 20 лева по-евтино). Резервирах в неделя в 15,38 часа и трябваше да преведа парите до 24 часа, иначе ще ми канцилират резервацията. Днес (понеделник) на обяд отивам в банковия клон до местоработата ми и....ядец...клонът е в ремонт и ще отвори в 14,00 часа. Отивам в 14,00 часа - огромна опашка. такава опашка от хора никога не е имало. Попълвам си платежното нареждане, прибирам се на работното си място и забелязвам, че съм попълнила грешно номера на банковата сметка на самолетната компания. ...Връщам се в банката, коригирам грешката, но пропускам да попитам дали до заветните 15,38 часа парите ще бъдат в банковата сметка на компанията в банка ДСК. Прибирам се в службата и започвам едно лудо звънене по телефоните на моята банка, после на банка ДСК и накрая в самолетната компания, докато ми изясниха, че трябвало само да наредя до 24 часа парите да се преведат, пък те до 5 дена щели да пристигнат, така пишело на сайта. Аз резервацията си я направих в английската версия на сайта и от английскио ми стана ясно, че трябва да платя до 24 часа, а то трябвало само да им наредя до 24 часа...И за капак установих, че имало и българска версия на сайта на WIZZAIR, което съвсем ме довърши. такива ми ти простотии. Голямо кръщение изкарах с тези он-лайн самолетни резервации...беше ми за пръв път...баш по ретро Меркурий.