Естественото състояние на човек е да бъде слаб. Така се чувстваш леко и свободно, жив и здрав. Плодове /пресни и сушени/, заленчуци /сурови и на манджи/, ядки, мн. вода и движение и - и да се прави и яде с удоволствие, а не по задължение. Аз живея така от години и съм мн. добре 
добре, но как си поддържаш нормално тегло с такава диета - та аз уж се храних предостатъчно и здравословно 45 дни и днес установих, че съм отслабнала 5кг - и се чудя от понеделник дали да не почна под режим да ям неща за напълняване или да се захвана с друга програма за тай чи, която бях планирала отдавна /но това ще рече натоварване физическо и може още да отслабвам/:)
и по тоя повод- с какво в хороскопа си свързваш това твое многогодишно здравословно хранене?
Ами аз съм висока 160 см и теглото ми варира от 48 до 50кг. Лятото свалям малко, зимата качвам. Понеже слънцето ми е в телец, имам голям апетит и понякога ми се налага да ям по-малко от колкото ми се иска, за да не кача. Това, което правя, обаче, не го смятам за диета, защото не спазвам някаква определена схема за храните. Просто ям каквото ми е вкусно. За щастие най-вкусни са ми здравословните храни. Разбира се, не винаги съм се хранила така. Когато живеех с родителите си ядях всякакви боклуци, но когато се отделих от тях реших, че не мога да продължавам така да се тъпча, да ми е тежко после и т.н. Малко по-малко си смених менюто и свикнах бързо. Сега се чувствам добре.
Не се сещам какво от хороскопа ми е причина за този ми начин на живот. Ако има връзка 6-ти дом- упр. ми е юпитер и е в 8 ... в 6ти имам само лилит... ако това е от значение ....
Ако искаш да напълнееш яж по-често през деня. Не изпускай закуската. М/у отделните хранения яж ядки и плодове. От плодовете- по-сладките като грозде, смокини, банани. С най-много захарност са сушените плодове - фурми, стафиди.... Яж много мед с орехи, ленено семе, млека, сирена, овесени ядки, царевица, картофи, ориз, леща, фасул, пълнозърнест хляб. Аз, например, ориз и картофи ям без хляб, но ти ги яж с хляб. Повече сън също е добре....
Не ти препоръчвам меса, торти и шоколади

..но ти си знаеш най-добре