Здравей Гост

Планета в домицил и планета в екзалтация -прояви и фокус

• 160 Отговора
  • 22204 Прегледи
*

Asol

• 4140

Вярно е за стратега и Марса в Козирог, не е по късите разстояния

Марс в Козирог е жилав, постоянен в пътя към целта, маратонец. Може и със скоростта на костенурка, но стъпка по стъпка неотклонно следва и превзема целта си.

Марс в Телец е избирателен, не се хаби напразно, а само за неща, в които вижда актив и резултат тук и сега. Упорито преследва целите си, за които смята, че влизат в тази категория. Миролюбив е, дълготърпелив, но прелее му чашата околните ще трябва да се крият по миши дупки.

*

Papy

• 4343
Тука забелязвам пристрастия. Например за марс в близнаци нищо хубаво не съм чула, обаче в телец бил търпелив. Той може да е търпелив, но понякога-до ненужни крайности-вижда, че нещата не стават, но понеже той така си е решил, продължава по стария начин. И който и каквото да му каже-той си знае неговото

*

Lillie

• 30532
За Марс в Близнаци мога да кажа следното: бързи, приспособими, умеят да си постигат целите по заобиколния начин - за това не им е нужно да пробиват стената с глава или друго помощно средство  ;D, а просто намират подходящи "вратички". В изкуството на убеждаването също си ги бива - така могат да те омотат в порой на думи, особено ако си поставят за цел да спечелят някой спор или да те убедят в това, което на тях им е угодно. При такива Марсове съм забелязвала, че са особено добри в дейностите, свързани с водене на преговори, контакт с клиенти, работа в кол център, връзки с обществеността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
В интерес на истината да призная нещо-прерових мъжките карти, които познавам добре, и се оказа, че най-големите мъжкари, побойници и пиячи, имат марс в рак, везни-в тоз ред
Тези с марс в риби са наистина кротки, тези с козирог наистина си избират битките, тези с лъв не съм ги виждала в крайни ситуации и състояния

*

Lillie

• 30532
В интерес на истината да призная нещо-прерових мъжките карти, които познавам добре, и се оказа, че най-големите мъжкари, побойници и пиячи, имат марс в рак, везни-в тоз ред

За Марс във Везни нямам такива наблюдения, по-скоро големи любовчии, но от време на време и скандалчета обичат да спретват.
А за Марс в Рак си права - има тенденция към домашна агресия. Но често се случва да се занимават и с някакъв спорт, могат да изберат и военна професия или друга свързана със защита на реда и сигурността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Тия марс във везни-скрити лимонки, любовчии са-да, но не е само това. Единият е наистина голям разбойник, още от малък е по педагогическите стаи, много по алъш-вериша, пие като смок, посбиива се регулярно, за приятел е супер, но само жена му си знае как го трае.

*

Lillie

• 30532
Единият е наистина голям разбойник, още от малък е по педагогическите стаи, много по алъш-вериша, пие като смок, посбиива се регулярно, за приятел е супер, но само жена му си знае как го трае.

Да не е със съвпад Марс/Плутон във Везни?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Не просто плутон
Меркурий, венера, марс, плутон

*

elfidka

• 3129
А пък в моята карта планета крокодил няма... упс, в домицил
и ся к'во ???
« Последна редакция: Декември 06, 2012, 01:16:17 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

priya

• **
  • 1263

Марс в Телец е избирателен, не се хаби напразно, а само за неща, в които вижда актив и резултат тук и сега. Упорито преследва целите си, за които смята, че влизат в тази категория. Миролюбив е, дълготърпелив, но прелее му чашата околните ще трябва да се крият по миши дупки.

Какви актив и резултат тук и сега? :unsure: Марс в Теле чака, тегли, копа, гради, камъче по камъче. Действа по план, но нерядко планът е писан преди десетилетия и се гради с десетилетия. Резултатите идват съразмерно и планирано. Тук няма незабавна възмездност. И не разбрах къде я съзряхте.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Asol

• 4140
Именно, ако не вижда полза и перспектива за нещо към момента, няма интерес да влага и гради в тази насока и за в бъдеще.

*

priya

• **
  • 1263
Именно, ако не вижда полза и перспектива за нещо към момента, няма интерес да влага и гради в тази насока и за в бъдеще.

аз казвах точно обратното горе. :-\
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
А пък в моята карта планета крокодил няма... упс, в домицил
и ся к'во ???

Не се коси, че нямаш.  ;D
В офиса си имаме чудо с три планети на трон, по-безпардонно същество не съм виждала наистина.
Ни от думи не разбира, ни от намеци, ни от погледи и мимики...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Сега да не се окаже, че бившия има интерес да ми пренася багажа?  :-[  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Нещо май не можем да се разберем. :-\  Ще ти отговоря тогава на въпроса с въпрос. Марс в Телец захваща ли се с неща, в които не вижда "хляб" или са със твърде много неясни параметри ? На какъв принцип според теб избира целите си - без ясна посока или предварително добре обмисля за това какви са активите и пасивите на дадена цел ?
« Последна редакция: Декември 06, 2012, 05:20:10 pm от Asol »

*

Papy

• 4343
Идеята е, че е мързелив, не стратег
Затова трудно се мърда-трябва да си струва усилието

*

Asol

• 4140
Сега да не се окаже, че бившия има интерес да ми пренася багажа?  :-[  :57:

;D Кой знае ...  :P

*

Lillie

• 30532
Идеята е, че е мързелив, не стратег
Затова трудно се мърда-трябва да си струва усилието

Не знам дали е стратег, но не бих казала, че е чак толкова мързелив, по-скоро инертен, но и методичен, целенасочен.
В моето обкръжение всички, които имат Марс в тоя знак, са големи работяги, хич не си ги представям да лежкунят. Е, да, обичат понякога и да се отпуснат на спокойствие. Но когато става въпрос да се свърши реална работа, да се поеме ангажимент, да са точни - не толкова към детайла, а да спазят веднъж дадена дума, рядко ще ги видиш да ти спретват фурнаджийски номера - днес съм на кеф, утре не съм... И тако, и вако - това най НЕ го уважавам. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
Мдааа,а Марс в Близнаци гради,гради и малко преди  финала зареже граденото.

*

Papy

• 4343
Хм, по сидерал моят марс е в телец, точки: -1 от знак, +4 от тригон слънце, +3 от секстил юпитер, +5 от дом, +4 защото е най-близка до мц, -4 заради алгол, -3 заради противоположен пол
Тотал:+8

По западна карта: +1 деканат, +2знак: +19

Ако имаме един марс в козирог, при всичко друго-същото, щеше да е +22
каква разлика в проявите трябва да се очаква?