Здравейте,
Аз съм нова във форума и прохождаща в астрологията, но колкото повече задълбавам, толкова повече започвам да усещам кармичната предопределеност и уроците, които са запрограмирани във всяка една натална карта.
За първи път в живота си изпитвам такова непознато вдъхновение от сблъсъка с астрологията.
Но нека не се отклонявам от началната идея на запитването си.
Моя приятелка преминава през доста интересна фаза на взаимоотношения с обекта на нейните чувства и съм убедена, че тази дълбочина на чувствата, ревност, обсебване и прочие странни и дълбоки емоции са предизвикани от съвпадите на Плуто с личните планети.
Това, което не мога да си обясня обаче, е дали само Плутонианската личност изпитва тежестта на емоциите и преминава през тежка метаморфоза или влиянието се изпитва и от двамата?
Не успях да намеря достатъчно литература по Плутон аспектите в композита и може би пропускам и други аспекти от картата, които също допринасят за това необяснимо всепоглъщащо привличане и потъване от нейна страна. Имам усещането за несподелена любов от нейна страна. Публикувам и тяхната композитна карта.
Всякакви тълкувания за композита са повече от добре дошли, тъй като съм убедена, че ще успея да се сдобия с нови знания и гледни точки :blink:
Прилагам синастрията им, нейната карта е вътрешния кръг, неговите планети и домове са от външната страна.
Ако решите, че въпроса ми заслужава усилието и нещата са наистина интересни, ще се радвам да прочета вашите коментари.
Още веднъж благодаря на всички, които биха се включили в разгадаването и тълкуването Плутон взаимоотношенията. :lol: