Здравей Гост

Кога настъпва събитие

• 80 Отговора
  • 14442 Прегледи
Re:Кога настъпва събитие
« Отговор #20 -: Юни 17, 2011, 05:37:41 am »
......

Сега се сетих нещо интересно за мен - в един и същи ден преди няколко месеца спечелих награда от 100лв. и се озовах по спешност в болница 5 часа след това....  ;D
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 06:10:53 am от romantica »

*

Divna

• 2478
« Отговор #21 -: Юни 17, 2011, 05:42:15 am »

Сега се сетих нещо интересно за мен - в един и същи ден преди няколко месеца спечелих награда от 100лв. и се озовах по спешност в болница 5 часа след това....  ;D

Транзитна Луна е била трегер на събитията.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Юни 17, 2011, 05:54:28 am »
Марая,аз не съм казала,че астрологията е само психология , а че двете науки обясняват нещата ,които ни вълнуват по сходен начин но използвайки различни похвати. :blink:Не съм също така психоаналитик ;)...и когато правя прогноза на клиент никога не използвам точни дати и не му казвам какво ще му се случи с точност,защото така се загубва стремежа и надеждата у хората,поне аз така си мисля. : :blink:По-скоро предлагам на хората кога имат удачни периоди за бизнес ,работа,любов,раждане...и т.н.но оставям те сами да се заангажират с това ,което искат.Така процедирам аз ,защото за мен астрологията не е предимно прогностика.Нека всеки сам си я тълкува и ползва както намери за добре. ;)

Това казвам...с по-различни думи....Има хора , които търсят конкретика...и не е нужно да им се сърдим...Маркираме периоди , даваме възможности...,казваме в кое време....Ето това ми се иска да обсъдим....ВЕЧЕ ИМАМЕ ЕДНА ТАКАВА ТЕМА....ДНЕС Я ИЗВАДИХ ОТ НАФТАЛИНА...ПЪЛНА С ФИЛОСОФИИ И ПРАЗНА ОТ СЪДЪРЖАНИЕ....Дайте в тая като хора с астрологически познания да потърсим практика , конкретика...,да посочим защо...Нали това е целта на науката...НЕ СА ДЛЪЖНИ ХОРАТА ДА ХОДЯТ ПРИ АСТРОЛОГ...ТЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА М/У АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ....На това исках да ти обърна внимание...Абе народа го иска сдъфкано...,коя съм аз...да го уча на другото...или да го карам да търси сам...след като той/тя/ не иска.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юни 17, 2011, 06:04:42 am »
Ами тогава хората да ходят на гледачки,не при астролози. :blink:Не знам кой беше казал:"Астрологията е лукс,който не всеки може да си позволи"....Нямам предвид ,че е само за богатите... ;)
Искаш карта със събитие,аз ще ти кача една с транзити ,прогресия и дирекции ...и действай,питай ме ще ти помагам. ;)

Качвай...

А по въпроса с гледачките- никой вече не вярва...Да не забравяме , за какво е била астрологията на древните и с какво е била полезна...Всеки случай тогава не е имало психология! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юни 17, 2011, 06:06:36 am »
Какво търся в картата... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Юни 17, 2011, 06:09:29 am »
Напротив имало 10 000 пр.н.е.като философия за душата. ;)

Различни неща са.... ;D

Казвай какво да търся...Дай ми дата...на събитие...Да пробвам.... :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Юни 17, 2011, 06:21:29 am »
Дала съм точната дата,свързано е с лично изживяване-ти ще кажеш какво е то. ;)

Не виждам датата...ако е на лични...,не мога да я търся...,защото на ден имам по 10-на страници... :-[
Казвай датата...и да почвам... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Юни 17, 2011, 06:27:16 am »
Има дата 10.11.1997г :blink:

о.к. няколко минути...Щот съм и тук и на лични... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Юни 17, 2011, 06:36:37 am »
Има дата 10.11.1997г :blink:

]e zadam n[kolko vyprosa.... ;D

Събитието е било изключително емоционално и е свързано с край на връзка...Тази връзка би могла да бъде интимна или прекъсване на бременност... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Юни 17, 2011, 06:41:24 am »
Малко ще ти дам насока ,събитието е свързано със здраве.

Продължавам.... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Юни 17, 2011, 06:46:24 am »
Операция ....,свързана е с репродуктивните органи....с фатален изход...Възможност за деца няма! :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Юни 17, 2011, 06:57:02 am »
Да ,операция ;не точно с репродуктивните органи и е с положителен изход. :blink:

За 5 мин...толкова :P ;D

Радвам се , че е с добър изход...Има интересен мидпойнт засегнат в момента на оперативната намеса....,но бъди сигурна , че при анализ от половин час...-задълбочен можеше и повече... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Юни 17, 2011, 06:59:20 am »
Да ,операция ;не точно с репродуктивните органи и е с положителен изход. :blink:

За 5 мин...толкова :P ;D

Радвам се , че е с добър изход...Има интересен мидпойнт засегнат в момента на оперативната намеса....,но бъди сигурна , че при анализ от половин час...-задълбочен можеше и повече... :P ;D

Часа ти мърда с няколко минути...,нужна е ректификация.... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юни 17, 2011, 07:03:59 am »
За мен това е добра интерпретация. :mellow:,Марая.Ето стигнахме до случване на събитието. :blink:Имам въпрос ,това заложено ли е в натала? ;)

ДА! :blink:

уПР. НА 6-ТИ Венера в съвпад сатурн  в сески каре с марс на полу каре меркурии ....
СЛВ в съвпад Хирон.... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Юни 17, 2011, 07:19:32 am »
Извън маточна бременност ли е било? :angry:....Пейшън.... :(...

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Юни 17, 2011, 07:24:49 am »
За мен това е добра интерпретация. :mellow:,Марая.Ето стигнахме до случване на събитието. :blink:Имам въпрос ,това заложено ли е в натала? ;)

Според мен Луна в Овен показва операцията в натала. Овен - нож, Луна - женски органи и като капак Луна е в съвпад със Сатурн - "касапина".

ПП: Операцията не е била нужна, тъй като Сатурн е в Овен /падение/, което ще рече, че нямаме нужда от ''касапин" или, че "касапина" ще направи грешка. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 17, 2011, 07:31:00 am »
Не ,съмнения за рак на гърдата.

Такааа... МП луна/венера в съвпад със сатурн.... :angry: :( Луна упр. на 8-ми...2-ри дом е упр. сатурн...-2-ри е и енегетиката ни....,венера упр. на 6-ти.... :(

Много гадно ми стана..... :'( Съжалявам...

Дай друго събитие....

« Отговор #37 -: Юни 17, 2011, 07:35:32 am »
Не се притеснявай,това е част от живота на човека ,но благодаря за съпричастността :wub: :blink:Искаш друго събитие ,ти ми "предсказа" на 15 .06 .любовно събитие,среща и аз те попитах къде го видя в картата  :blink:Такова не се случи... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Юни 17, 2011, 07:38:21 am »
Не се притеснявай,това е част от живота на човека ,но благодаря за съпричастността :wub: :blink:Искаш друго събитие ,ти ми "предсказа" на 15 .06 .любовно събитие,среща и аз те попитах къде го видя в картата  :blink:Такова не се случи... :blink:

Не бързай! Мърда ти часа...Не е верен...Куспидите не са точни...Работя с примарни дирекции , китайска астрология и травиалните сд и прогресии...Изумителна е картата...Нека изчакаме няколко дни... ;) :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #39 -: Юни 17, 2011, 07:44:30 am »
Divna ,много ми допадат твоите интерпретации,като мен мислиш,само ,че аз по друг начин стигам до същото. ;)Може ли и аз да ти видя натала? :blink:

Няма проблеми!  ;D
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 08:09:25 am от Divna »